68

Аз

преди 5 години

Починало е дете!А те правят умишлена провокация с това!Знайте има хора които искат да сме разделени и го правят много добре с такива статии!Повярвайте така е!

67

Анонимен

преди 5 години

Ами така е, като слушате лекарите и се лекувате без антибиотици. Разберете едно нещо - когато има вирусна инфекция, се активират всички болестотворни микроорганизми поради отслабване на имунната система. Тях по друг начин освен с антибиотик не можеш да ги лекуваш. За пневмония пък да не говорим, че без антибиотик невъзможно. Затова винаги имайте антибиотик до себе си - най-полезното лекарство измислено откак свят светува и не се доверявайте на кампанните против антибиотиците.

66

доктора-продължение

преди 5 години

извинявам се да се чете интензивно с минимум 10 души

65

Анонимен

преди 5 години

"Българи??? Селин??? Нурджан??? Тия имена са изконно български от хан Аспарух..." Ти как се казваш? Аспарух? Кубрат? Омуртаг?

64

Анонимен

преди 5 години

Някои от коментарите само показват реалното състояние на матряла в България.Съвременният българин си е самодостатъчен, горд, самовлюбен, с огромно самочувствие, надменен...

63

доктора-продължение

преди 5 години

7 Дни по минимум 12 часа (реално 14-15) нощна смяна. на колегата сигурно му идват по 20 деца на смяна с температура (особено като знам че тук в Германия не навсякъде има детски отделения). Не може всяко дете с температура да се приема. вероятно когато е прегледано е нямало данни за пневмония. Ние винаги казваме на пациентите да додат отново на другия или по-другия ден ако няма подобрение. И да за съжаление и ние сме хора и понякога като всички вас правим грешки-вероятно доста по-малко от вас

62

Анонимен

преди 5 години

Има един тъппак тък, подвизава с ник "Привет от Германия", та това изчадие вечно развива теории как всичко в Германистан било идеално - перфектно здравеопазване, били осигурени, по болниците гледали пациента като Бог - ала-бала, ментовки за баламурници.

61

Анонимен

преди 5 години

Значи ако дето е българче да плачем, а ако не е българче се радваме, че е починало така ли?Ходете на лекар, но не знам кой лекар може да ви помогне.Вие сте болни.

60

Анонимен

преди 5 години

До доктораКогато в 21 век дете почине от Пневмония след като лекар му е дал ибупрофен е лекарска грешка. Ибупрофен ли се предписва при пневмония и 40 градуса температура?

59

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Чакайте сега... Нали на Запад е рай ?Защо протестират тези роми ?И защо там се наричат българи, а тук се самоопределят като *** ?

58

Анонимен

преди 5 години

Българи??? Селин??? Нурджан??? Тия имена са изконно български от хан Аспарух...

57

Анонимен

преди 5 години

до10! Много са ми смешни Българите!Абе човек, знаеш ли колко си близо до истината! Точно няма има 10годинки и вече Турци и роми ще бъдем колкото българите на брой!

56

Анонимен

преди 5 години

Ако името й беше Пенка по-различно ли щеше да е?

55

Анонимен

преди 5 години

Българинът е интересен гледа жирафа и "Те такова животно нема".

54

Стамат

преди 5 години

Що е малоумно- се те тука да пише! Да се види колко са *** у България!

53

Анонимен

преди 5 години

На Германистан му трябва втори план Маршал за съвземане от ислямизацията и мултикултурализма.

52

доктора

преди 5 години

Не е важно какъв е етноса, това е вярно,развяват български знаменаТова което ме смущава е че всеки смъртен случа е веднага обявяван за лекарска грешка още преди да са се произнесли компетентните органиСкъпи сънародници знаете ли що е то да си лекар тамЩе ви кажа-106 Пациента от тях 10 в интензивно отделение,спешно отделение с минимум 0 души на ден (в спокони дни) и 2 дежурни лекари-един в спешно и един на цялата болница (в моята болница е така а и не само там)

51

Анонимен

преди 5 години

Щастливият запад дето всичко му е наред.

50

Анонимен

преди 5 години

До Пич"Той от 12 години живее в Германия, музикант е, семейството му е здравно осигурено."Пич си, ама неграмотен. Не е зле да се чете.

49

ЕВРОИДИОТИ

преди 5 години

Селин е типично българско име да знаете !