167

Факт!

преди 5 години

Франция е васал на Германия тва ясно.Само че не могат да не де опълчат ако не се опълчат арабите ще ги избият и ще вземат властта те.Съмнявам се да стоят без помощи.По някакъв начин на Макрон ще му видят сметката.Крайно време е във Франция начело да е някой си Абдул аб Бин или нещо подобно.Само арабите могат да оправят Франция белите французи са ... българите знаят от тия със знамето на дъгата.

166

Анонимен

преди 5 години

"Де Гол е виновен. Германофил. Може би е бил германски агент кой знае?"Кoлко трябва да е oлигoфрен някой, за да напише такава глупост!Де Гол създава т.нар. "Свободна Франция" в Лондон след като е избягал там, която де факто Свободна Франция същестува предимно в колониите в Африка, докато в Европа е фaшисткият режим Виши под ръководство на маршал Петен. Режимът Виши е колаборационистки на Германия (за по-глyпавите, означава, че Франция е работила за Германия) и издава смъртна присъда на Де Гол

165

Всичко по план

преди 5 години

Германия има своята глобална амбиция да се нареди до САЩ и Русия като използва ресурсите и човешкия фактор на 500м. Европа. Британците малко им объркаха плановете, но с излизането на втората най-могъща държава вече няма да им кой да оспори хегемонията им. Напълно убеден съм, че германците са притиснали Макрон да предложи създаването на европейска армия. Германия иска да си възстанови Вермахта чрез ЕС. Всичко върви по план за немците.

164

Анонимен

преди 5 години

Човечеството е стигнало до там, че не може да живее без враг. Цивилизацията ни е основна на борба с врага. Ако трябва ще си измислим извънземен враг, защото иначе не можем да намерим смисъл.БОРБАТА С ВРАГА ДВИЖИ ПРОГРЕСА Закривай!

163

Анонимен

преди 5 години

Впрочем Сорос също беше предсказал края на ЕС и еврото .

162

Анонимен

преди 5 години

Всичко "зделано" в руския Гулаг всъщност се оказва отрова - дали ще е перилен препарат, дали парфюм "Нина Ричи" или "фабрика за ***".Пък се чудят, защо хората ги ненавиждат !

161

ТРОЛАТУТКА

преди 5 години

РУСИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ ПРОТЕСТИТЕ, АКО ТЕ СА В РУСИЯ!

160

Анонимен

преди 5 години

Същото може да се каже за всяка информация!Това е дезинформация, това е фалшиво и т.н.Така, че...дали тази информация не е дезинформация?Добре, че е интернет, че щяха да ни лъжат като малки деца.

159

Анонимен

преди 5 години

Де Гол е *** ,искаше фашистки Европа от Атлантика доУрал иЦРУ го свали .Днес друг *** Макрон иска евроармия и ще бъде свален !След четири г ЕСще е отломка в темелите на новата студена война .Има само две велики нации вече,американската и руската .

158

Факт!

преди 5 години

Никой няма да позволи на Германия да влезнат в ООН.Щото след тях ще поискат Индия и Пакистан.Между другото индииската икономика скоро ще изпревари френската и британската и отдавна са пред оталианците.А и немците нямат атомно оръжие а ако почнат да разработват тогава всеки ще почне и Иран ще стане неудържим.А това Израел няма да го допусне.Не говорете врели некипели.

157

тролска кухня

преди 5 години

Макаронена салата Шансон фламбе. Сварете макароните, докато омекнат. Натрошете няколко брюкселски зелки в салатиерата. Фламбирайте и сервирайте. Бон апети!

156

Aтанас

преди 5 години

Значи, пичoве... Заварчик съм. И една година работата ми беше да правя (да заварявам) такива ограждения като тия на снимката, дето се търкалят по земята там преобърнати.Не искам да ви казвам колко е неприятно да видя така да се подиграват хората с труда ми. С моя труд или този на някой колега заварчик!Като искате протести, протестирайте си по друг начин! Кoпeлета малoyмни!!!

155

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Франция сама си го направи. Не е нормално 4 години немците да те държат в окупация и да правят паради в Париж, да те унижат брутално, а след това да им подадеш ръка и да създадеш ЕС с най-големия си враг в историята. Чърчил е бил тотално шокиран и в шах като разбира. Де Гол е виновен. Германофил. Може би е бил германски агент кой знае? Ако франция не беше помагала на Германия сега нямаше да има ЕС, а Германия щеше да остане джудже по-зле от Италия. Но тъпитe франсета се продадоха.

154

123

преди 5 години

"...а третата група включва профили на потребители от цял свят, които тиражират допълнително теми, свързани с Русия.". съвсем ясно е кои са тези "профили" на "потребители" на продуктите на фабриките за фалшиви новини платени от сорос и сие, в чиито "новинарски" интернет издания има поне по две публикации на ден за злата русия... да, това са ТЕ: "толерантните", които са против ксенофобията, а са първи ксенофоби и пръскат парите на данъкоплатците за разпространяване на джендъризма на третия пол.

153

Анонимен

преди 5 години

най-много путински *** има в руското сайтче днес.бг.всъщност те са 2-3-***, с по 10 ника - сидней, привет от германия, василев, гошу, бай петко ...

152

Анонимен до 158

преди 5 години

А американските *** работят денонощно.

151

Факт!

преди 5 години

И кво като имат фенклубове виж колко японски коли има в Германия и колко немски в Япония.То Кия им превзе пазара та кво остава за японците.

150

Анонимен

преди 5 години

Макарона да си ходи.Заедно с първата дама на Франсетата,която не знам каква му е на симпатичния младеж.Жена ли му е,майка му ли е.

149

Анонимен

преди 5 години

BBS търси руснаци в жълти жилетки ?!!!Америка иска да изрита Макрон !!!Сега ще си сложат някой послушко като предния *** !

148

Факт!

преди 5 години

А бе немците поискали те може да поискат и Крим да отидат и да си го вземат.На мен пък са ми смешни тия дето изкарват германците някаква свръхсила.Та те са пред колапс.Китайци купуват немски фирми Мерцедес Кука и тн.Какво ще направят немците на Русия Китай Индия Сащ.НИЩО!Немците дя си гледат германките щото ги ч.кат мароканци а мароканците говорят френски.