53

Анонимен

преди 5 години

Защото имаме премиер, който е по-загрижен за Западните балкани, отколкото за собствената си държава.

52

Анонимен

преди 5 години

Останали са в страната само доволни избиратели на ГЕРБ и ДПС на добри заплати и нищо няма да се промени.

51

смирен депутат

преди 5 години

за мързеливия българин никаква аванта повече от минималната заплата не трябва да взема.Гърч и ниски доходи за него.Беден и неук народ лесно се управлява.

50

АНТИ

преди 5 години

Ние уплашихме БЕЛИЯ свят,там вървят напред, ний - назад.Избори, капитализъм дори,всичко бай *** побългари.

49

Анонимен

преди 5 години

Докато не се събуди гражданското общество и не постави ясно исканията си пред политиците, няма да се оправят нещата. Политиците се опияняват от властта и се самозабравят, подкрепяйки само хората с пари. Трябва да има баланс. Трябва и някой да работи, но трябва да е добре заплатен и да има сигурност. Трябват закони, които да защитават работниците, защото са уязвимата част от населението. Всички права и добро заплащане в Западните страни са извоювани, но нашето заспало общество се заблуждава, че

48

До 38

преди 5 години

Знаеш ли, че на Запад всичко е национализъм,не знаеш защото си на светлинни години от там ? Например в Испания "биг брадър" е "гран ермано" на испански е,Фред Флинстон е Педро Пикапиедра пак на езикът им,как е в България на кой език говорите там,на най-новият европейски "българоанглопакистански",на език който не се разбира ? Колко Бг думи са останали в разговорите по улиците ? България е отписана държава, българите са чуждопоклонници и наведени на всички успели нации ! Пример - Боко Пожарникарят

47

Лев

преди 5 години

Време е някой да каже истината. Време е да дойдат истински социалисти и да овладеят положението. Десните ***, мутри и фашисти създават неравенства и са осъдили хората на бедност.

46

месара

преди 5 години

не и липсва на България, даже има в излишък - гербави негодяи. Като се махнат, доброволно или не, ще почнем да се съвземаме.

45

Анонимен

преди 5 години

Най-голямата национална катастрофа преживяваме в момента - в мирно време, благодарение на крадливите и продажни политици, страната ни загуби 1/3 (една трета) от населението си.Защо никой не го казва?Убавци..

44

д

преди 5 години

Достойни хора липсват

43

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе хвърляй вината върху работниците,защото те са най-ощетени и беззащитни,няма кой да ги защити,дори и да потърсят правата си,ще ги смачкат и унищожат,те знаят това и затова мълчат и робуват,докато не им писне някой ден да ги мачкат и си грабват багажа и бягат в чужбина.Няма дори елементарна правова съдебна система,всичко е на олигарсите.

42

Негър скиор

преди 5 години

Хайде Тикво, подавай си оставката и ходи да разхождаш псетата на путин. 3 мандата и нищо не си направил. Мутро, в Европа ги е Гнус от теб. А МВР е Организирана Престъпна Група. Чао........

41

Анонимен

преди 5 години

Велик диктатор!

40

Анонимен

преди 5 години

Няма такава държава - по националната телевизия да се изтъпани единият шеф на синдикатите и да каже, че трябва законово да се регламентира вноса на евтина работна ръка?!??!Този, който уж трябва да защитава правата на работниците, натиска работната заплата надолу, чрез внасянето на ниско платени работници...Тези съвсем открито показват, че заедно са решили да изгонят и последния българин...

39

Анонимен

преди 5 години

Хаха това изби рибата, обявил 3000 лв. заплата, ама после тя била за четиримата работници общо, модерна била фермата, ама само един от оборите...ейй туй българския работодател голям измамник.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен34ок. Останалите са овце, лоши и т.н.Кажи сега за тебе си какъв *** си.

37

Анонимен

преди 5 години

Националисти й трябвало на България? Боже, опази! Две национални катастрофи и пак за националезъм мечтаят! Мат'риал. Кога ще ги стигнем.. немците? няма дори да питам за швейцарците... там има ли национализъм? Национализъм има само в кочините! Да, истината боли! Реалността е сурова! Живота е жесток, сeляни!

36

Анонимен

преди 5 години

Е в магазините на веригите колко пъти по- малко плащат на служителите от собствените си страни? Касиерката тук що взима 4-5 пъти по- малко от тази в Германия? Що не показват пример? Колко са помощите на фермерите на запад и тук? Там са пъти повече... Ние сме в нечестна система, но се опитват всичко да метнат на българския собственик дето колко лихва плаща по кредитите?- 3-4 пъти повече от немеца и виси по митниците заради измамата шенген и търпи денгуби... Двойни стандарти.

35

...

преди 5 години

Първо трябва да се почне от тия там, дето крадат. Не само политиците, има и други. Ето тия дето ги върнаха от Франция. Купуват заводи за по левче, режат и продават всичко за скраб. Т.Е. разрушават. Не можеше ли държавата да изкупи тия заводи за левче и да заработят отново? Можеше, ама нали трябва да се краде. Официлно се продава за левче ама видиш ли "Ти го вземи сега, продай всичко за скраб и после делкаме." И така става. Щото държавата са едни правителства, дето само грабят. Грабят............

34

Анонимен

преди 5 години

Ниски са заплатите, защото работниците не искат да правят стачки. Доволни са от ниските заплати и така ще е.