113

Мадър Раша

преди 5 години

Всички викат колко хубаво е в Россия, но никой не отива там - децата на комунистите са на запад. Защо?

112

Анонимен

преди 5 години

До БГКакви визи искате пък вие към САЩ гледате към Русия ,но искате да ползвате ползите от САЩ е няма как да стане САЩ имат договор с ЕС за безвизов режим. България е член на ЕС и спазва договора, с влизането си в съюза отмени визите за американски граждани. Но САЩ не го спазват - явно българите за тях са нисши същества втора категория и договорите с тях не е нужно да се спазват. А това на къде гледа България не би трябвало да влиза в работата на САЩ ако България беше независима държава.

111

БГ

преди 5 години

Абе боли ме .... какво мислиш ти но докато гледаш народи с по 150 лв минимална работна заплата и черни пътища извън столицата ще ходиш да протестираш за по добър стандарт Или ще се надяваш да откраднеш нещо от бедния български народ и изобщо не ме впечатлявате как по команда ми слагате минуси доста под нивото сте ми !

110

Сорос

преди 5 години

Само да ви кажа, Хитлер се е учил от другаря Сталин как се строят лагери

109

do 107

преди 5 години

Гледай ги пак. Щото колкото и да са внимавали какво ще пускат в тия филми имаше и неща които показваха мизерията. Не помня от кой филм беше но имаше реплика: "Бързо че пуснаха чушки в магазина".А ако все още мислиш че е добре може да прочетеш и за съдбата на синовете на ген. Вазов

108

Анонимен

преди 5 години

Боже, вече почти 30 години се сипе помия върху социализма и все пак на някои им се струва малко. Било диктатура. А сега какво е? Един *** пожарникар яхнал държавата заедно с шепа олигарси. И когато хората излизат по улиците, за да покажат, че вече им писна, им изпращат полиция и жандармерия. Колко демократично. Че и обикалят по къщите да ги заплашват. Нямам какво повече да кажа.

107

Анонимен

преди 5 години

Издигнете още толкова

106

Шматки

преди 5 години

1943-1944 англо-американците разбомбиха люто София - и не само нея - избиха и осакатиха хиляди софиянци,а ние им вдигаме паметници насред столицата... Има ли по-големи *** от нас на Балканите?!

105

Анонимен

преди 5 години

Търся американска виза или зелена карта за да си избършa с нея гза

104

Анонимен

преди 5 години

"Какви визи искате пък вие към САЩ гледате към Русия ,но искате да ползвате ползите от САЩ е няма как да стане"Личи си, че си на хранилката на американското посолство. Повтори 1:1 опорката от изказването на американския посланик Рубин. Дори не си позволи да проявиш собствена мисъл, за да не се отклониш от инструктажа.

103

БГ

преди 5 години

Докато гледате на изток никога няма се оправим! А ако имате няква полза от това ще е от загубата на някой ваш съгражданин

102

Анонимен

преди 5 години

Българите трябва да си набият в главата, че докато гледат към Русия и носят тениски с портретите на Путиб визите никога няма да пандат.

101

Демократ

преди 5 години

Имаме нужда от паметник на Чърчил, който бомбардира София в името на демокрацията. Искам паметник и на Джордж Буш задето демократизира Ирак. Събаряйте всичко останало. На мястото на цар освободител ще сложим паметник на американските летци разбомбили София. Искам паметник и на демократизаторите във виетнамската война.

100

АНКЕТА

преди 5 години

Кой е по-голям американски гзолизец ?Расим Банов +Цвиконио евpейското ухо -

99

БГ

преди 5 години

Какви визи искате пък вие към САЩ гледате към Русия ,но искате да ползвате ползите от САЩ е няма как да стане

98

Анонимен

преди 5 години

Организацията на протестите е 6, нроспоримо. Но времето е нр онова време, когато някои са си учили уроците. Франция са долу-горе на същия хал. Да промениш днес из основи само една държава, е кауза обречена. Има ли обаче сили човечеството за организация за промяна в планетарен мащаб? Защото най-малко една трета от планетата е в зрял стадий за промени. Промяна на парче е парцален кърпеж и агония. Щсе намерят ли сили да опазят и спасят реколтата? Ако Бог е рекъл.

97

Йосиф Висарионович

преди 5 години

Всеки проблем си има име, фамилия, адрес ...Ето това защитавате, защото главнокомандващ на Съветската армия тогава е бил другаря Сталин.

96

Чакай и аз...

преди 5 години

...да попитам. Какво значи диктатура? Да идеш в магазина тогава и да няма какво да си купиш или да идеш в магазина сега и да нямаш пари да си купиш? Щото и тогава и сега не си купуваш и за мене пак няма! За един приятел питам! Само да кажа за *** - ***, на две работи съм по 16 часа на ден! И пак няма да си купя нищо от потребителската кошница на редовия европеец!

95

DW - фабрика за лъжи

преди 5 години

Щом статията е от DW, значи е лъжа. И Доналд Тръмп им го каза. DW е фабрика за лъжи!

94

Анонимен

преди 5 години

Къде са тези забранени книги, филми, песни? Благодарение на социализма има Щурците, ФСБ и т. н. Днес певачите пеят чалга или чалга-поп. Няма нито един автор, певец, филм, който да струва. Забраната на чалгата през социализма в изкуството даде култура на България и народа.