20

Анонимен

преди 5 години

18, рекет извършват някои европейски страни. Членките на НАТО са подписали договор и са поели ангажимент, че ще отделят по 2% от БВП за разходи за отбрана. Да, ама някои се правят на ударени и основно САЩ налива пари в НАТО. Сега дойде Тръмп и им каза, че не може да се продължава така. И да повторя, става въпрос за 2% от БВП, а не 4. Четири процента отделя Русия.

19

Ъъ

преди 5 години

сАЩ са агресора, така че ЕС и Русия трябва да се защитават от сАЩ.

18

д-р Дрегер

преди 5 години

Не му трябва. Трябват му приказки за нея, което е различно.

17

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 16РУСИЯ ДА ПАЗИ ЕС Е КАТО ДА ПУСНЕШ ЛИСИЦА В КОКОШКАРНИК!ВИДЯХМЕ САС РУСИЯ ОПАЗИ И НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ И НАСЕЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА!!!ЕДИНСТВЕНАТА РЕАЛНА ЗАПЛАХА ЗА ЕС Е РУСИЯ КОРЕНА НА ЗЛОТО!

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16"Русия има обща граница с ЕС, а не САЩ. Нека Русия пази Европа."Ха-ха-ха, вълкът ще пази стадото с овце.

15

Анонимен

преди 5 години

На Европа й трябва обща армия, защото фалиращите САЩ почнаха да искат да загребват по 4% членски рекет за НАТО, което са по няколко милиарда от годишния бюджет на всяка държава.

14

Анонимен

преди 5 години

В Америка има 2 тенденции едната е на републиканците които съветвани от изкукалия Кисинджър искат да привлекат на своя страна Русия за да имат достатъчно пушечно месо за евентуална война срещу Китай. Другата тенденция е на демократите които вбесени от наглото поведение на Русия и намесата във вътрешните работи на САЩ са решили да харижат на Китай всички земи за които китайците имат претенции. Затова откачалника Жириновски пиеше шампанско при избора на Тръмп. Само че скоро палачинката ще се обърн

13

Анонимен

преди 5 години

Русия има обща граница с ЕС, а не САЩ. Нека Русия пази Европа. САЩ да си изтеглят базите и армите от Европа. Така ще спестят стотици милиарди, които могат да финансират в инфраструктура, образование, наука и помощ за бедните.

12

Анонимен

преди 5 години

...Русия е една от най-важните участници в Първата световна война..Че империята на злото в коя война не е участвала !?По-скоро има много войни в които само Русия е участвала и жертвата, която е заграбила !

11

АнонимеН

преди 5 години

РУСИЯ НЕ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА ВЪВ ВТОРА СЕВЕРНА КОРЕЯ САМО, ЗАЩОТО ЕС Е НЕНАСИТНО НА ГАЗ! СМУЧЕМ ОТ РУСИЯ ПО 200 МИЛИАРДА КУБИЧНИ МЕТРА НА ГОДИНА!САМО 3 ДЪРЖАВИ В СВЕТА МОГАТ ДА УТОЛЯТ ТАКЪВ ГЛАД ЗА ГАЗ :D КАТАР, ИРАН И РУСИЯ!ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ БИХМЕ ГИ ОСМУКАЛИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ :D

10

Анонимен

преди 5 години

Въпросът не не защо на Путин, а защо на Европа й трябва обща армия. Отговорът е защото е окупирана от САЩ от ВСВ насам, а европейските армии са сведени до ниво "охрана" на американските военни обекти и мисии.

9

Анонимен

преди 5 години

САЩ трябва да се приберат у дома. Какъв е смисъла да трошат пари да пазят чужд континент. Да ги пазят руснаците.

8

Анонимен

преди 5 години

Защо му трябва на Владимир Путин обща европейска армия?Щото го страх от американската армия. Ако си мисли че някой ще го пази от Китай Путин много се лъже. Китайците открито пишат по вестниците че 2.5 милиона кв. километра китайски земи са окупирани от Русия. Съвсем скоро ще си ги поискат и тогава на Путин ще му остане единственият ход да се залепи като гербова марка за Америка. Това ще е петото поредно спасяване на Русия от САЩ за последното столетие.

7

yankee go home

преди 5 години

За да помогне на янките да се приберат у дома.

6

Анонимен

преди 5 години

Без САЩ тази "обща европейска армия" ще бъде стъпкана за седмица от руското оръжие и боен дух за Родину. Европа има ресурсите да направи добра армия, но... слаби и безотговорни политици управляват в много страни от ЕС и са оставили страните си без армия! Напрактика, добра армия в Европа имат само Франция и Великобритания.

5

АнонимеН

преди 5 години

РУСКИТЕ АНТИХРИСТИ СЕ НАДЯВАТ ДА ОТСЛАБЯТ НАТО ЗА ДА МОЖЕ ДА КРАДАТ ПОВЕЧЕ ЗЕМЯ!

4

Анонимен

преди 5 години

Абе, тази русата на снимката е била истински трепач като по-млада. Влизам му в положението на макарона.

3

ИМПЕРАТОРА

преди 5 години

За ги унищожа по-лесно .. Забравихте ли вечният принцип - Разделяй и Унищожи ;)

2

Анонимен

преди 5 години

За да се пролава повече оръжие. Пазарна икономика майна, търсене и предлагане.

1

Анонимен

преди 5 години

За да има какво да разбие. В Европа са на принципа прецакай другарчето и затова всичко ще се срине.