43

Анонимен

преди 5 години

БСП ТРОЛОВЕТЕ В АТАКА.ЯВНО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ Е СЪТВОРИЛ РАДЕВ.

42

Аз

преди 5 години

Цветанов, времето ви отмина! Срока ви на годност изтече! Докато можехте НИЩО не направихте за народа и държавата а само за собственото си оцеляване. Превърнахте политиката в самоцел а не в служба на народа! Отивате си! И просто го направете с мир! Осъзнайте се че времето е друго, хората са други! Не закачайте Йончева - тя е по мъж от всички вас взети заедно! Не се е б а в а й те с Президента, не схващате ли какъв сериозен човек имате насреща си - не послушни гъзоблизци герберасти! Идете си с мир

41

Анонимен

преди 5 години

Докажи, че не може един от Банкя го осъдиха за клевети гледай и тебе да не подкарат.

40

www

преди 5 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА - НАЙ ОТВРАТИТЕЛНИЯ ПОРОБИТЕЛ НА НАРОДА КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ОТДАВНА В ЗАТВОРА..

39

това е

преди 5 години

До да влиза в пандизаСамо Ц Ц ли?всички политици ,прокурори,съдии,полицай,чиновници и тн. който помогнаха да бъде разграбена и унищожена България от 1989г. не са за затвора а за стълбовете по Цариградско шосе и тогава ще се оправим.

38

Бате Гойко

преди 5 години

"Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа."С всяко следващо публично изказване управляващите се закопават все по-дълбоко и по-дълбоко. Толкова ли няма някой кадърен кадър в тази партия за председател? Ако Цветан Цветанов е лицето на ГЕРБ, то те са си подписали смъртната присъда.

37

Анонимен

преди 5 години

ЦЦ не може да разбере, че народа ги мрази. Колкото повече говори срещу Президента толкова повече му вдига рейтинга.

36

.

преди 5 години

И вие не излязохте от сянката на Валерката и затова ще си ходите.

35

Анонимен

преди 5 години

вижте му само главата на тоя и си представете какво има в нея. баси и милиционерските *** дето накачолиха държавицата ни.

34

КУХАВЕЛА

преди 5 години

КАК МОЖЕ ТАКОВА КУХО ИЗЯВЛЕНИЕ -- КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ДРУГО- НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ, НАЙ МРЪСЕН ВЪЗДУХ, ГЕТОЦИД НАД ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ И ДЕЦАТА НУЖДАЕЩИ СЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА, ЧАДЪР НАД ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ, ВДИГАНЕ НА ДАНЪЦИ И ТАКСИ, МИЗЕРНИ ПЕНСИИ И БРУТАЛНИ УБИЙСТВА И НАПАДЕНИЯ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН...И ОЩЕ И ОЩЕ.....НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....

33

да влиза в пандиза

преди 5 години

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

32

Един

преди 5 години

Радев просто каза истината, която всеки един от нас вижда всеки ден.

31

заразно зло

преди 5 години

Затворете и дезинфекцирате НС и съществата вътре там има зараза която убива България ....

30

антифа

преди 5 години

Фирмата на пожарникаря, ЕТ "герб", още не може да се примири, че катастрофално загуби президентските избори. И Цецо, като истински български политик, злобее и си отмъщава.

29

Анонимен

преди 5 години

РАДЕВ Е ЕДИНСТВЕТИЯТ ПОЛИТК ЗА КОГОТО БИХ ГЛАСУВАЛ А ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ЗАГВОРА ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ШАЙКА КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА.

28

Анонимен

преди 5 години

А ти не можеш да излезеш от сянката на чуждите разузнавателни служби. Все пак си българин само на хартия а реално чужд *** вероятно американски или еврейски.

27

Анонимен

преди 5 години

Да сравним вота на цялата пасмина от ГЕРБ и вота на Президента и тогава до говорим.

26

Ха-ха-ха

преди 5 години

Мишката срещу лъва

25

Мнение

преди 5 години

Цецо отивате си.

24

Анонимен

преди 5 години

Ееи колко им е трудно на герберите, че не могат да скълъпят нищо срещу Президента, та Цачев да му прати призовка за сплаашване, да не ги критикува.