78

Анонимен

преди 5 години

Димитър Списаревски е хубаво име, но не мисля, че е подходящо за междунарондо гражданско летище. Все пак героите за едни са "зверове" за други и трябва да сме по-дипломатични. Излишни конфронтации не ни трябват, въпреки, че много хора вероятно не мислят така. Виж, някое от военните ни летища - Граф Игнатиево или Безмер например според мен спокойно можем да го прекръстим. Аз лично смятам, че ако мсенят изобщо името на летище София може би "Асен Йорданов" би било доста подходящо.

77

Анонимен

преди 5 години

А защо не го кръстят "Корупция и мизерия"

76

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО НЕ СИ ГО ОСТАВИМ - ПРОСТО "ЛЕТИЩЕ СОФИЯ"?????

75

Пустиняк

преди 5 години

Аре няма нужда да се дава повод на кретенясалите ганьовистанци да псуват, плюят и простеят по паметта на един човек, който казваше, че политиката е *** работа, когато се върши от долни и недостойни хора. Е съвременният бг ориенталец, който е много по-близо до Пакистан, отколкото в Европа, овласти с вота си, такива долни ***, психопати с криминално минало, простаци, че превърнаха цялото "общество" в една деградирала маса от впиянчени, завистливи, крадливи индивиди. Аре няма нужда!

74

Анонимен

преди 5 години

Вчера пак застреляха 12 души е Калифорния в бар "Borderline Bar & Grill" град Таузънд Оукс.

73

Професор

преди 5 години

Генерал не става. Първо Генерал Борисов да бъде повишен в звание Генералисимус. И след това да се преименува летището.Aeroport Generalisimus Boyko Borisoff. Чужденците ще се възхищават.

72

ДА

преди 5 години

До Дедо... и премахнаха жителството!!

71

До 76

преди 5 години

За по-кратко го кръстете "Тиквата" с посвещение на СИК.Хем ще е лесно за чужденците, хем ще увековичи подвизите на "генерала".

70

Анонимен

преди 5 години

"Виж Монако, виж Лихтенщайн, виж Швейцария! Нещо да кажеш, а?"Сгушено и пазени от великите, защото са ин слугички. Какво да гледан, държави, дето по площ нямат и бургаска област.... Те са изключение, но са прекалено малко, за да са фактор.

69

Анонимен

преди 5 години

Да го кръстят "СДС - Национални предатели - мижитурки" точно ще им пасне

68

Професор

преди 5 години

Летището трябва да бъде преименувано на Генерал Бойко Борисов.

67

ДА

преди 5 години

Аз предлагам направо да бъде "СДС"!Нещо поколенията го позабравиха-та да се увековечи поне!

66

Гражданин

преди 5 години

При толкова много заслужили българи летището ни да носи името на този човечец недопри несъл абсолютно нищо за развитието на България и добруването на народа е повече от смехотворно и несиреозно ! Тъпо,грозно и неприемливи предложеное !!!

65

Анонимен

преди 5 години

До 54Не. Искам абсолютна диктатура на умните и можещи хора.

64

Сата НАТО

преди 5 години

На мене ми харесва Август фон Макензен.Той им е *** майката на вразите на България. И лесно се произнася...

63

Предположение

преди 5 години

До 57Хората, които са прочели повече от една книга?

62

Анонимен

преди 5 години

Ердоган искаше новото летище да се казва Султан Абдулхамит Хан но за повечето турци този султан е символ на разпада на империята и предизвика сериозен обществен дебат. Ердоган се принуди да се откаже от намерението си и нарекоха летището Истанбул. Жeлeв е трудно за произнасяне, пък и е цензуриран тук.

61

Анонимен

преди 5 години

Елена Поптодоров и с повече фришопове.

60

Анонимен

преди 5 години

Летище "София" няма никаква нужда от промяна на името.

59

Анонимен

преди 5 години

Ненормалниците от СДС друга работа нямат ли?Абе направо да го кръстят на още "по-прекрасните" деятели от рода на "Министър 10%", Мавъра - подарил националната банка, Фори - "Светулката" изкривил църковните канони, Неински (да не и споменавам геройствата), "Агнето" - американски прислужник (Стоянов) дето щеше да съди Русия та тука две три години настъпи петролна криза, може и Йорданов да го кръстят - на тариката, който нелегално внася с дипломатическа поща пешкири и сAпун в Македония и т.н. ...