168

Паметникът на ЧА

преди 5 години

Вие си лайте,аз си стоя! Вашият паметник е в американското посолство - на ония с бомбените килими над София - пред него се кланяйте и подсмърчайте на 10-01 се събирайте пред него - денят на голямата бамбьожка!

167

_Революционер_

преди 5 години

Преди 9-ти Септември властта е била почти едно към едно, като турските отомански изверги. Прочетете тогавашната власт как е убила дечицата от Ястребино. Жандармерийдсите престъпници, за отрязаните им глави и разнасяни по селата, набучени на кол...Вечна слава на партизаните!!! Борещи се за свободата на народа!!!

166

Абе ра-пон!

преди 5 години

Ти,гдето не си съгласен че горяните са ги свършили около 1960 - и аз не съм съгласен че стоичков отдааавна вече не рита на терена - но това е Факт!

165

Не съм съгласен,

преди 5 години

че Горянското движение се разпада и изчезва някъде около 60-те. То продължава и през 80-те. Запада след 90-те.

164

Анонимен

преди 5 години

А сега е много добре- работа си имате,безплатна медицина,наркотици и проституция не познавате,младите са в България,корупция само в други държави,при капиталистите,земята е градина,врати не се заключват,няма недоволни,бедни,гладни,бездомни..ЧЕСТИТО!

163

Анускоп

преди 5 години

Прочети кой е бил Майор Томпсън,и защо когато се обръща войната при Сталинград,Бобитата от Лондон прогонват всички комунисти от политиката си,от всички партии.

162

Анонимен

преди 5 години

Продължаваме с мантрата че комунизмът носи 1001 гряха.Само че него го няма от 30 години,а нашта държава става все по-зле.Освен за шепа управляващи и тяхното обкръжение.И не искам да слушам за комунисти,антикомунисти защото това е измислен спор целящ да отклони вниманието на народа.От огромните кражби и корупция случващи се в днешно време.Изгонили милиони наши сънародници в чужбина в търсене на достоен живот,неподвластен на мафията

161

Анускоп

преди 5 години

Партизанското движение в България,беше спонсорирано от английските служби за разузнаване.Доставките са били само по въздух.Това пари-валута,дрехи-обувки,оръжие,всичко е идвало от ,,запада''.И понеже англичаните е трябвало да влазат в България,всеки един момент/те са били в Египет/,те са и спонсорирали бъдещите ,,западни'' територии.От руска страна в България са изпращани,само агитатори,които много бързо са хващали гората,понеже никой не е искал комунизъм.И най-интересно,парите са били откраднати

160

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се премахнат всички паметници на съветския окупатор в България.Те са срамът на БКП/ДС/БСП и свидетелстват за терор,окупация и грабежи над българския народ.

159

Анонимен

преди 5 години

Репресивните-ДС/БКП-столетницата,изобщо не звучи патриотично,нито българско.БСП е антибългарска партия,която се обяви за наследница на терористичната БКП,дошла на власт с помоща на Съветската армия,извършила масови убийства,терор и грабежи на инакомислещи.Никога не се извини за това.

158

Анонимен

преди 5 години

Оня паметник на чуждоземен нашественик поробител размахал автомат защо все още стърчи със страшна сила?

157

Анонимен

преди 5 години

Фашизмът у нас е измислен. Фалшификация

156

Анонимен

преди 5 години

фашистката власт у нас издаде 17461 смъртни присъди на български комунисти-антифашисти и изби без съд и присъда 25 хил антифашисти много от които бяха жени и деца.-Ами те са били въоръжени терористи, убивали са хора от засада.

155

Анонимен

преди 5 години

Най-важната цел на съветската окупация беше да ни превърнат в стадо животни. Вижда се че целта е постигната, всичко умно и читаво е заколено само мършата още блее

154

Анонимен

преди 5 години

Другарите им е много мъчно за фашизма, който никога не е бил у нас

153

т, нар.

преди 5 години

български демократо-капиталисти са много интересни от гледна точка на науката Логика. Един път герб са велики, просперитет, сигурност и всеобща веселба. Друг път боко комунист, комунистите никога не са оставяли властта. Комунистите все умирали, но все още не умрели.Как да се ориентирам?

152

170

преди 5 години

Хибави приказки, но не забраеяй, че основата на фашизма е другаруването между нацоналистическата идеология и голямия бизнес в Германия. Плутокрация в съвременен вид. Най-добре е да учиш определенията на думите преди да ги повтаряш като комсомолец. Нямало фашизъм???

151

Анонимен

преди 5 години

Другарююю,другарююю,сега ако трябва да национализирте,ЩО КОМУНЯРИ ТРЯБВА ДА ИЗТРЕПЕТЕ,БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА хахахах...НЕнормалници ненормални севернокореецолюбци умопобъркани!!ААА,много ви разстрои истината а,ами да ПАРТИЯТА НА ХИТЛЕР Е НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА!!!Денациоанлизирахте българите в пиринско и "побългарявахте"турците,МАЛумници!!Като си етнички македонец Е ТИ Я БЮРМ. ТЕ ЖИВЕЯТ ТАМ И САМО ТАМ айде марш!

150

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerВзимат нивите, защото не са плащали данъци. Сега частен съдия изпълнител ти описва къщата ако не върнеш заема.

149

VVVVVVVVVVVVVV

преди 5 години

малко са стреляли *** ... мн малко ... представяте ли си сега ако трябва да национализираш ... колко гад трябва да изчистиш