64

neviani

преди 16 години

mnogo barzo zabravihme dvamata tiradgii koito obezglaviha v Irak A sega vsi4ki sa mnogo larg Moge bi za6toto Evropa ni gleda

63

тани

преди 16 години

Мисля,че става пошло и те ако наистина са достойни българи трябва да откажат част от подаръците, така както достоиния чичо Радой отказа лекия автомобил.Иначе ми стават нечисти.Къде отива справедливостта тогава? Един С.Антонов когото наистина съсипаха в затвора е една физическа и психичеста развалина,и не изглежда като тези мъченици/отварм скобка- нали казваха колко са били зле в затвора колко са изтормозени,как нямало да могат вече да работят- на такива ли ви изглеждаха/какво получи от държавата ни? Абе на всички е ясно какво става какво що ли да пиша повече

62

erquenbrand

преди 16 години

ами живи и здрави да са хората! но е странно всичко това... поне ако си млад човек и имаш някакво бъдеще, можеш да използваш по-добре тези "подаръци". но щом така ще си правят реклама всички тия особи, така да е.

61

влад

преди 16 години

пич ти сигурно по цял ден прекарваш пред телевизора, гледайки сериалчета за конспирации, извънземни, разговори с духове и т.н.стига сте си фантазирали пикантни историй. много хора страдаха през последните 8 години. много либийци и много българи. айде стига с обвиненията кой какъв бил и кой ква вина имал.

60

ммд

преди 16 години

Да са живи и здрави медеците!Те се завърнаха от Ад-а! Незабравяйте,че лежаха в либийските затвори невинни и забравени от собствената си страна.Преди 9 години другите държави изтеглиха своите специалисти,нашите политици мислиха само за афери и сделки/както и сега/. Трябваше целия народ да подкрепи кампанията "НЕ СТЕ САМИ" и да се включат и дипломатите на ЕС за да ги спасят. Нека сега се разват на свободата си и на подаръзите , с които ги отрупват макар,че С ПРАВО СЕ ВЪЗМОЩАВАТЕ,ЧЕ ДРУГИ КАУЗИ НЕ СА ТАКА ПОПУЛЯРНИ .Медиците не са виновни за показността на дарителите и политиците. И в това са невинни!

59

FF

преди 16 години

ХЕЙ НИЕ ТУК СМЕ ЗА ДА СЕ ВЕСЕЛИМ!! НЯКОЙ ГО ПРИЕХА МНОГО НАВЪТРЕ МАЙ!?

58

FF

преди 16 години

ами погледнете ги - те изглеждат по добре отколкото когато влязоха в затвора!! Сега са едни охранени такива!! Ха Ха Ха

57

о.з. мл. с-т

преди 16 години

Съгласен съм с теб, 40. Поздрави!

56

аз

преди 16 години

ДА СЕЛЯНИ ТУК В ТОЗИ ФОРУМ ИМА МНОГО..ЯСНО СЕ ВИЖДА..ПЪРВО..КОЙ НА КОГО КАКВО Е ПОДАРИЛ Е НЕГОВА ЛИЧНА РАБОТА..ИСКАЛИ ДА ИМ ПОДАРЯТ ИМОТИ ПОДАРИЛИ ИМ..А НА КОЙ ДА ПОДАРЯТ..НА НЯКОЙ *** БЕЗДАРНИК ОТ СЕЛО ДОВЛЯЛЪЛ СЕ В СОФИЯ..ИЛИ НА *** КОЙТО НЕ Е ИСКАЛ ДА СИ МРЪДНЕ *** И ДА ПОРАБОТИ В ЧУЖБИНА...ИЛИ НА ПЕНСЙИТЕ КОИТО ГОРКИТЕ НИ ДОКАРАХА ДО ТОЗИ ХАЛ КАТО НА МЛАДИНИ ТЪРПЯХА КОМУНИСТИТЕ..***..ХОРАТА СА ИЗСТАРАДАЛИ И ТАКА Е ПРАВИЛНО..ДА ИМ СЕ ПОМОГНЕ..ДА СЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ..А СЕЛЯНИТЕ НА СЕЛО ДА КОПАТ..

55

преди 16 години

1. че не са виновни по СПИН-делото - ясно2. че са виновни по всички други обвинения - ясно3. че за това и те и институциите ще се правят на умрели лисици - ясно 4. че България даде и ще дава още много заради тях - ясно5. че дарявайки сега тях, си е гавра със С. Антонов,сираците,болните деца, пенсионерите и т н дано да стане ясно 6. .....а да не би играта да продължава - неясно....

54

европеец

преди 16 години

Моля те, прочети моето предложение (40 - европеец), то засяга и хора като редник Булиев (за когото много добре си спомням).

53

b0rislav

преди 16 години

Моето заключение докато четях коментарите поради липса на работа в последния час на работа е следното:Злобните коментари са на хора неуспели в живота, аутсайдери, обикновени завистници и всякаква друга ***.

52

европеец

преди 16 години

Моля те, прочети моето предложение (40) (европеец).Става въпрос и за хора като редник Булиев (за когото много добре си спомням).

51

преди 16 години

това е върха на нахалството.За бога братя не им давайте пари.Та ние тука за всичките години на преход сме с по 10000 минус а пък те били страдали.По нищо не им личи

50

oktopodqsal

преди 16 години

FF ne ta znam kakva si i otkade ama shti kaja 4e si edna prosta pikla, nishto pove4e...Kak mojesh da kazvash 4e v zatvora sa si jiveli po-dobre i ot nas, basi sduhanata pikla!!!!!!!!!!

49

haha

преди 16 години

Рожбо, това че твоят живот е скапан не означава, че и моят е такъв :) Съветвам те, велики ми данъкоплатецо и дарителю, да си попригладиш настръхналата перушина и да не говориш неща дето не са ти ясни, като например дали съм дарявала 5 или 10 стотинки някому...И да не забравя да те поздравя за осведомеността ти във връзка с условията на живит в либийския затвор....можеше да е смешно, ако не беше жалко

48

о.з. мл. с-т

преди 16 години

Не знам дали си спомняте, че навремето имаше едно момче - редник Булиев, дето едни *** го осакатиха с компресор в казармата, в БЪЛГАРСАКА АРМИЯ... остана инвалид, и, доколкото знам, мизерува. Ако е жив още. Вината на военните, т.е. на държавата България, а не на Либия, е 100 %. *** отдавна излязоха от затвора. НА НЕГО АПАРТАМЕНТ ЩО НЕ ДАДАТ БЕ?!? ЩОТО НЕ СТАВА ЗА РЕКЛАМА НА М-ТЕЛ ЛИ? Я ФАК ОФФ!!!

47

До свинята Влад

преди 16 години

Цялата история се върти около Кристияна Здравко и Българинът Ашраф.Виновни за заразяването са немърливостта и лошата хигиена в болниците в цяла Либия.В района на Бенгази е опозицията ,която иска да свали Кадафи.Там всички постове са в ръцете на друго племе.Министърът на здравеопазването на Бенгази трябва да бъде обесен,но това не може да стана даже и от диктатор ,като Кадафи.Този министър има любовница.Тя се казва Кристияна Вълчева съпруга на Здравко.Добрите и креватни изпълнения осигуряват работа на д-р Здравко на корейска нефтена платформа за скромната сума 2000 долара.Покрай това от търговия с кръв и плазма си докарват още толкова.В компанията е ПЕДЕРАСТА с български паспорт Ашраф,които ги снабдява с донори от египетските емигранти и от палестинците,освен това го 4опровят висши либийски функционери.Останалите мед сестри просто са на неправилното място в неправилнот време.Не случайно Д-р Здравко Георгиев ви каза ,че имал прекрасен живот BEFORE.Ген Димо Гяуров много ясно ви каза ,че те са били предупредени какво ги чака,но въпросното трио е било заслепено то парите и връзките с висши арабски функционери просто не са вярвале ,че ще ги предадат.Когато другаря Костов каза,че немислите ли,че могат да бъдат виновни имаше точно това впредвид.Така,че по-спокойно.Твърде солено ни излезоха тези медици,особено това трио.

46

лекар

преди 16 години

е поне безумния задължителен членски внос, който плащам на БЛС, ще отиде не само в търбусите на А.Кехайов и сие....Повдига ми се от цялата тази рекламна кампания ......

45

b0rislav

преди 16 години

Балканския и може би чисто български патент беше проявен многократно тук в този форм. Едни ракови клетки се опитват да изядат други клетки, което в крайна сметка води до смърт за всички:)) Абе хора, това което получават сега тези ваши сънародници не е ваша работа, така както не е било ваша работа техните мъки през тези еди-колко си години. Бъдете благородни и си опазете психическото здраве. Това са неща които не ви засягат (очевидно не са ви засягали и докато сънародниците ви са били в затвора). Усмихвайте се и се радвайте че сте живи и здрави. Пожелавам ви го!Иначе сметки кое сиропиталище колко пари може да получи от тези апартаменти може да се правят безкрай, но това е демонстрация на погрешно мислене, така както в Третия райх са решили да умъртвяват децата с недъзи за да не им пречат на расата. Разберете, че опростенческото мислене е вредно. Ако ли пък не - давам ви идея да се спрат лекарствата на онкоболните за които няма надежда и парите да се пренасочат към многодетните семейства.