16

Варна

преди 5 години

А Арабажиеви на ръце ли вървят и те, та още не са стигнали Бг?? Само питам

15

Анонимен

преди 5 години

Герой на мача.На толкова хора да им съсипе работните места и да им вземе хлябът за да си купува самолети и лимузини.

14

Анонимен

преди 5 години

А сега някой да не мисли че ще има осъдени и вкарани в затвора?!Смятам че такива абдали които мислят че в България ще има справедливост и възмездие за крадците от БСП, дпс и герб не са останали в държавата! Бойко, Цацата и Делян зорко бдят това да не се случи.

13

х

преди 5 години

"Запушват им устата! Магистратите искат затвор за медиите, които пишат срещу тях и семействата им"Магистратите искат да са напълно недосегаеми. Те настояват наказателно да се преследват медиите, които пишат срещу тях и семействата им. Предложение за такава промяна в Наказателния кодекс е залегнало в Стандартите за независимостта на съдебната власт, изготвени от членовете на Съдийската колегия Боян Магдалинчев и Цветинка Пашкунова, които са в част от екипа за реакция при кризи. Документът

12

Техната мама!

преди 5 години

Тези двамата на снимката трябва да лежат в затвора доживот без право на замяна!

11

Анонимен

преди 5 години

А Стефчо Софиянски и братоците от Ялта КОГА?!

10

V

преди 5 години

До 10 къв империалист ве ? Той народа му са смалява ти за други народи да е покорил ? ха ха ха Всеки гербераст е мнооого неграмотен вишис ;) Ти дори понятието империя не знаеш ве *** гербераски .

9

Tangra

преди 5 години

Опоскаха всичко. Чакаалии!

8

Анонимен

преди 5 години

Всеки батко си има батко! Идва ново поколение.

7

Анонимен

преди 5 години

... Някой ти подарява едно предприятие, каза зам.-главният прокурор Иван Гешев.Този някой си има име, фамилия, адрес, сем. положение - Иван, Костов, Крушова Градина, заврян зет. Очаквам скоро да сте при него или по-скоро да си го викнете, че в чужд дом да ходите ще вкарате собственичка в болница, както преди време един крадец в деня за размисъл.

6

Анонимен

преди 5 години

Не са платили!нищо ще платят!!

5

панчо

преди 5 години

всички обвързани със стуктурите на бившото управление бъркаха в кацата с мед и се облажваха няма как г-н никой без партийна и подкрепа и политически чадър или ако не е наш да успее на такова голямо нивоизводът е че власт в ръцете на социалисти не трябва да се дава а сега и герберите не показват много по различен манталитет

4

Анонимен

преди 5 години

Колкото има в съда след насилствената колективизация, толкова ще има след масовата приватизация. Тия хора са част от власта. Взимали и давали от държавно в държавно. От една парти на друга. Такава е системата.От един джоб в друг. САМО В ЧАСТНОТО СЕ ЗНАЕ КАК ВЪРВЯТ ПАРИТЕ.

3

бай ганю

преди 5 години

най накрая децата страдатсега обаче децата са като коз за баневи който те ще използват за да не ги оставят в ареста под предтекст че няма кой да се грижи за тяхкак са останали тези двамата живи толкова дълго време след всичките тези зулуми?

2

Анонимен

преди 5 години

Арестувани са показно,защото този път са отказали да платят 10 милиона лв.на цв.цв.

1

Анонимен

преди 5 години

Домусчиев направи същото с БМФ ,ама нещо не виждам да е задържан!