25

Анонимен

преди 5 години

Сега отговор на тая глупост завършек на религиите е християнството ни не църковното изопачение а оригинала проповядван от Христос.Защо защото всички най- важни и принцип и неща от другите религии ги има в него и друг такъв синтез няма.Религиите се основават на теофаниите но върховната теофания сливането на духa с материята в живо създание което е милрокосмос ни я дава само християнството.

24

Анонимен

преди 5 години

Има и други религии. Защо ли е предпочела точно исляма?

23

Анонимен

преди 5 години

Тя тая освен някой козар да и се навие бати и грозната скумрия да си слага бурката, че плаши децата.

22

Анонимен

преди 5 години

Изпълнител от типа "една песен живот храни". На запад ги наричат "one-hit wonders".

21

Джони Леш

преди 5 години

Личен избор.....А и Ирландците не мразят мюсулманите, благодарни на Османската империя за корабите с помощи по време на големия глад в Ирландия през 1856г. когато от глад измират 50% от населението на Ирландия.Има паметник на пристанището ,където са идвали корабите......

20

Ястреб Османлията

преди 5 години

Машаллах! Интелигентните хора рано или късно прозират истината и приемат исляма! Защо ли дори в западните държави все повече и повече интелигентни хора приемат исляма?! Защото вече дори на корав и глух пингвин му е ясно, че най-голямото зло, сполетяло нявга рада адамов е доминацията му от бледоликите безкрайно алчната и морално закъсала религия на юдейо-християните! Елхамдюлиллах, ислямът е единственият път за спасението на човечеството! Прегърнете го с четири ръце!

19

Анонимен

преди 5 години

Сега второто твърдение това бил края на всяко теологично пътешествие чакай да видим значи завършена на великите религии на древността който създадоха велики цивилизации е една примитивна полу християнска ерес наречена ислям а в християнството монархизъм гледай ти.Хитлер основа цялата си доктрина на скандинавската религия как ли не е разбрал че всяка религия един ден се вкуса в исляма а арабите са висша раса иха тия вече се *** с пропагандата на ислямска държава.

18

Анонимен

преди 5 години

До Хан Крум..........каза Хан Крум, който дори не е бил християнин, а името му е тюркско и означава "страшен", затова неслучайно го наричат "Крум Страшни".

17

Анонимен

преди 5 години

Тази преди време се беше изгубила ,роднини и познати я издирваха! Не е добре жената,не й се смейте .Всеки може да ср разболее от психично разстройство като нея .

16

Анонимен

преди 5 години

Явно системата на здравеопазването куца и в Ирландия. Така ли няма свободни места в психодиспансера?

15

Анонимен

преди 5 години

Тая е за Ирландия която за разлика от много други западни държави отхвърля *** простотиите не приема бежанци но приема всички от други европейско страни същото което е Кириак Стефчов за нас самл дето тази не е литературен герой.Ирландия по много неща прилича на нас сериозна дори войнствена държава която не обича фащ но с отлична икономика.Въпрос защо в Ирландия няма Орбан защото там така управляват от както се помнят няма нужда сега да го издирват.Но е виждате и по някой *** има.

14

Анонимен

преди 5 години

Една емоционално объркана жена с психически проблеми и без здрави семейни връзки и ценностна система. В това състояние, човек лесно може да попадне в клопката на исляма или други религиозни секти.

13

Хан Крум

преди 5 години

Когато се смесват алко-хол и нар-котици в големи количества се случват тези работи. От много време женицата се чуди как да привлече вниманието към себе си. като не може със изкуство, то се пробва със про-стотии.Не е голяма загуба за хри-стиян-ския свят. попада си на мястото сред ***-до-фили, нар-кома-ни, не-нормал-ници - също като про..рока им. Със сигурност като изтрезнее ще разбере, че цял свят и се смее.

12

Анонимен

преди 5 години

Още в клипа едно време беше гологлава.

11

Анонимен

преди 5 години

След системна употреба на каква ли не дрога няма как да не стигне до исляма, другите ислямаджии си имат дрогата в гена - още по рождение, а при нея стана от лигавщини като при наша Бергендорфица. Е, халал да са им такива на чалмалиите, още една "девственица" в мюслиманския рай!

10

ПроСоТо

преди 5 години

тая си върви с психичните проблеми много отдавна..предполагам,че първия симптом е бил.."Нотхинг комперс ту ю"..

9

Анонимен

преди 5 години

Богати и грозни лесбийки, транс-полови, транс-културни и транс-религиозни.

8

ай сиктир

преди 5 години

Поредните пет минути слава или по-точно ругатни.

7

Анонимен

преди 5 години

На тая й миришат краката, срам за красивата християнска жена, да ходи при камиларите, някой клепоух дюстабан може и да й се навие в името на аллах и нежния пророк мохамед бисексуалния.

6

Анонимен

преди 5 години

Тая скоро ще се взриви някъде с голяма бомба на кръста .