62

Анонимен

преди 5 години

майките да не би да изнудват за още 150 милиона,че толкова настояват за оставки...

61

Курцио

преди 5 години

Това е най-обидното "извинение" което съм виждал,.поднесено от арогантен, нагъл, санозабравил се, невъзпитан тип, който, неясно защо, е начело на държавата!Съболезнования за неговите избиратели!И, Валерка, да не забравиш да си вземеш Скункса..Тогава може и да ти простим)))

60

Анонимен

преди 5 години

Никой от искащите оствка не знае защо иска оставка. Повтарят като папагали някакви опорни точки. Важното е да се кряска и да се покаже, че кресливите жени наистина са кресливи жени.

59

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТои не трябва да се извинява ,просто каза истината .

58

Биби

преди 5 години

Извини се бе!Че ако изтърва властта ще си казваш наздраве....с Мишо бирата и още някои...

57

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли какви сте в техните очи, уважаеми работници? Чували с картофи, които ще домъкнат на площада. Крепостни селяни, с които могат да се разпореждат, независимо какво мислите вие. Ама няма не искам! Защото вашето мнение просто не е важно. Вие сте слабите, те са силните. Те ще ви доведат и изсипят на площада, за да спасят главата на своя вицепремиер или премиер, защото така им харесва и защото такъв е техният интерес. Вашият няма значение. Него го определяме ние!.

56

To6ko56

преди 5 години

ЗАЩО НЯМАШЕ ИЗЛЪЧВАНИЯ ПО нАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ ДЕБАТИТЕ В нс.

55

Анонимен

преди 5 години

и майка си е готов да продаде само и само да е във власта,, също както и Волен и Бойко и другите мутри

54

Анонимен

преди 5 години

Абе, на кого му пука за извинението, бе!? Да не сме втори клас, междучасието?? Да си поема отговорностите! Като искаш да ланкаш много в къщи на жена си! Като искаш да си вицепремиер на европейска държава, ще се научиш да се държиш възпитано!

53

Исти

преди 5 години

Това е мъжка постъпка,достойна за патриот! На прекрасните Български жени човек може да се извинява и да ги толерира дори тогава,когато не е виновен- те заслужават това!

52

Айдеее

преди 5 години

Всяко чудо за един ден...и пак на столчето,и пак вице....до другото изказване,и пак и пак и пак....до безкрайност...така е булгари,а вие се хвалете колко велик народ сте били,ама ако ви чуят Апостолите ще се обърнат в гробовете си...и ако могат да възкръснат дали биха повторили делата си а??????Я кажете!!

51

Анонимен

преди 5 години

До соваНе всички ние им ги дадохме от нашите данъци .И защо те трябва да живеят на наш гръб .НИМА ТЕХНИТЕ .......са по-ценни от нашите деца .Колко от родителите на обикновените деца са съгласни техните да са ощетени .Стига с тия "маики ",които мислят ,че сме им длъжни .

50

Germany

преди 5 години

Без думи! ......Нагли,прости,нахални,но захапали като булдог кокала и не пускат....Тук ,НИКОЙ нямаше да държи такъв на власт,само за да подкрепя клатещия се стол на управлението! Ако имаш срам,съвест и достойнство,ВЪН ,нагла с.в.и.н.я!

49

Анонимен

преди 5 години

До boyko.uzunovИ като ги свалим кой ще сложим на власт? БСП? ДПС? Никой не става, всичките са маскари и бандити. Там са отгоре, за да държат кокала, да търчат мажат, да лъжат. Няма свестни хора. Материалът е лош.

48

незаменим

преди 5 години

Видиш ли, без него, пада държавата. Що за правителство е това...

47

Ганчо

преди 5 години

Доказателство, че г-н Б. Борисов командва парада , а всички там са мъртви души. До вчера В. Симеонов се прави на мъж , но като силния му нареди подви опашка и започна да заеква. Това е потвърждение на тезата, че ако г-н Б. Борисов го няма всички тези нещастници ще копат някъде на село или ще лежат в затвора.

46

Анонимен

преди 5 години

Защо сега в София масата не протестира? При всичките тези меко казани скандали, при цялата тази показност на всички стана ясно защо крепят властта протестиращи няма.

45

Легионер

преди 5 години

Не ти искаме "извиненията", а оставката.Майки, няма да се огъвате.

44

Анонимен

преди 5 години

Театрото продължава...

43

boyko.uzunov

преди 5 години

Ами свалете ги от власт най-после вместо да пишете по форумите - ще ни затрият като народ тия бандити!