272

Анонимен

преди 5 години

Работя в Германия преди 15 г.когато започнах работа на втората седмица ме изпратиха на командировка в Португалия за седмица на третия ден се обади шефа да ме пита какво правя и как се справям и след което ми заповяда следобедите да ида на плаж всички разноски плаща фирмата и така вече 15 г.как да ги напуснеш

271

ИнгЯнг

преди 5 години

За да има едни много богати,другите трябва да са много бедни.За да има лоши трябва да има и добри.Тъй че не може всички да сте заможни. Можете да сте богати духовно обаче.

270

Анонимен

преди 5 години

Опитвам се да си представя какъв пълноценен и прекрасен утопичен живот живее мизерникът от прованса, инженер живял по времето на соца, демек някъде от Перник може би, с тези 2000 лева, при положение, че на джипката ми само нафтата на месец е над 2000 лева. Качил се той някога на лоу кост до някакво измислено летище в полето, японска техника имал... хахах ***. Виждал е той техника вилъджерът!

269

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

3ООО ЛВ ЗАПЛАТА . ЧЕ ТОЯ НАРОД НЯМА ДА ОТРЕЗНЕЕ.

268

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПлащам 5,10 лв на посещение при личния, това много ли е...

267

Анонимен

преди 5 години

В България останахте - дреб!Ставате само за роби на мутраците!Не вярвате?Скивайте се в огледало!Роби!

266

анонимен

преди 5 години

До 193.. Тия неща Ги имаш днес! Утре. Събуждайки се.Може да нямаш нищо! -:) Нещата при "демокрацията" Са твърде преходни бе господинчо! " Демокрацията" Ти гарантира в момента нещата! А утре.........-:)

265

Анонимен

преди 5 години

До АнонименE едно посещение на лекар колко го плащаш сега. И ако нямаш няколко хилядарки за операция - оставят човек да умре в болницата, може да си вземе и телевизора Самсунг в отвъдното, сега няма телевизори Велико Търново, българи не произвежда нищо освен черноработници.

264

Неблагодарници

преди 5 години

Бананите и тоалетната хартия са вече в изобилие. И що не се връщате?

263

Анонимен

преди 5 години

Ако ви дадат 3 000 лв заплата мислите ли че цените ще са такива каквито са сега. Те за 20 лв. върху пенсиите вдигнаха всички с 30 % бе умниците. Работя на запад от 15 години. Тук заплатите следват инфлацията но никога не са в повече а винаги са по ниски от инфлацията. Но са така съобразени че да няма бъркащи по кофите и прекалено много соц слабите на които държавата плаща тока парното водата дава им социал в продължение на десетки години. Така че много ще сте зле с тези 1.500 евро заплати

262

Анонимен

преди 5 години

Малко ме интересува колко струва билетчето, пенсиите да броят левчета за билетчета. Аз се придвижвам с Jaguar.

261

Анонимен

преди 5 години

До БилетчетоА един телевизор Велико Търново с колко заплати го взимаше и сега за 2000 лв колко като него ще вземешМухахаха

260

За 262

преди 5 години

Боли ме *** за билетчето от шест стотинкиВсички плащахме софиянци да се возите без пари- субсидАре у лево, кавали ***

259

Анонимен

преди 5 години

До Тогава и сегаБензина при соца беше 6 ст. 70те години, а накрая 88 беше стигнал вече 35. Никога не е бил по лев.

258

Първан

преди 5 години

Заплатите са ниски защото БГ е филиал на КГБ. Гетаут за руснаците!

257

Анонимен

преди 5 години

Тоа па пенсионера с билетчетата..***!

256

Анонимен

преди 5 години

Не се връзвайте на мутренските ***. Жизненият официален минимум в България е 580 лева на човек! Жизнен минимум на човек! По данни *** НСИ над 71% от населението живеят под този минимум! Как може да живеете в среда, в която всеки е зомбиран и ***! Всеки се чуди как да те ограби и излъже! Бягайте! Имните хора не се опитват да живеят мизерно, а да печеля повече, но в чужбина! Тук не става!

255

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 263Ние е сигурно! Нямаме армия, нямаме пехота! Факт!

254

РАБОТОДАТЕЛ/частник/

преди 5 години

Заплата 3000 лева,ха-ха-хааааааа.....................!

253

Анонимен

преди 5 години

Из Европата са разглезени лентяи.Тука за хиляда лева си скъсваш гъ$ъ. И плащаш по магазините двойно. Институциите те правят на луд да ти поддържат тонуса. Чорбаджийски те меринджей те тренират на физическа и психическа издържливост , но живеем като истински мъже ,морски пехотинци. Това е то да си корав .