10

Анонимен

преди 5 години

Калашников ще изравни числата

9

До 5 и 7

преди 5 години

Няма как да бъде ограничена раждаемостта им.Изходът е само един - да бъдат оставени да се издържат сами. Така естественият подбор ще доведе до баланс. Този демографски бум се дължи на многото помощи под формата на храна и медицински грижи, които те получават от белия свят безплатно.Бившите им колонизатори, под влияние на някакви идеологии, а също и в желанието си да имат достъп до ресурсите на Африка, дават храна и лечение, но не предвидиха какви ще са последствията.

8

Споко

преди 5 години

Когато африканците пристигнат в България, ще бъдат посрещнати от тълпи роми.

7

Анонимен

преди 5 години

Африка е изключително богата на природни ресурси. Да си разработват природните богатства и така да постигнат благоденствие.За съжаление, мнозина от тях заявяват в прав текст: "Искам да живея в Европа на социални помощи!" И нямат никакво намерение да скъсат с традициите си - да имат по няколко жени, които да не работят, но да се надпреварват да раждат.Така няма да се разберем!

6

Анонимен

преди 5 години

Чумата ще изглежда като лека настинка пред това зло което няма какво да яде ама се плоди като обезумяло.

5

Дедо

преди 5 години

Приятели преди 35 - 40 г. работеха из Африка и още тогава разказваха как живеят тия,как се множат,колко са неграмотни и необразовани,ниско,ама много ниско интелигентни.Щатите утрепаха Кадафи и пълненето на *** и плъхове в Европа върви с пълна сила!

4

Анонимен

преди 5 години

Препоръчват ограничаване на раждаемостта. Съгласен, с две ръце за. Как да го направим? Има ли нещо, с което можем да бъдем полезни в този процес?

3

Василев

преди 5 години

Обичам африкански пичове

2

Анонимен

преди 5 години

ужас, не ни стигат арабите са и африканците..

1

Анонимен

преди 5 години

Добре дошли, скъпи гости! Welcome, dear friends!