30

Анонимен

преди 5 години

Този учебник по времето на ГЕйРБ ли е писан? Еми какво се чудите?

29

Сергей

преди 5 години

До Митко ГеоргиевЗнам, че не ви кефи истината, но фактите са си факти.

28

Анонимен

преди 5 години

Поредната политическа статия която няма нищо общо с образованието. Написаното в учебника е една общоизвеснта истина.Просто храница за тролвете.

27

Мъж

преди 5 години

До СергейАз пък съм мъж, и с мъже не лягам. Даже и с жени не спя. Спя само с една ЖЕНА, собствената. Така че, явно съм от 20-те процента. Хайде със здраве, и ако така ще защитаваш тези Джендърчета, искам да те питам, каква ли песен ще запееш, когато сина ти доведе зет, или дъщеря ти снаха. Или извинявай, ти си на дясна ръка.

26

Бау

преди 5 години

До 23Малко по-сложно е обаче. Така както мразиш хомо-тата ако останеш сам на остров за 10-15+ с друг мъж или в затвора нещата може да се променят. Научно доказано е, че всички могат да станат бисексуални. Зависи от ситуацията. Имаме го вродено. За това много хора стават хомо-та в затвора. Нещо, което изобщо не се подозирали, че ще им се случи.

25

Стар предприемач

преди 5 години

това бхк не може ли да се елиминира някак? или сме вечче твърде много нагазили в *** отношения и сигурно ще ни глобят и наложат санкции като на Унгария.

24

Митко Георгиев

преди 5 години

До Сергей??? От къде тая статистика??? Не е редно от себе си да съдиш и за останалите:)

23

до 18

преди 5 години

Моментално!Ако имахме управници загрижени за държава и народ,тия отдавна да са изчезнали от държавната структура!

22

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

20% Е ВЕЧЕ ХОМО НАКЛОНОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ И СЕ УВЕЛИЧАВА!!РАДИАЦИЯТА В ХРАНИТЕ ОСОБЕНО МОРСКИТЕ ДАРОВЕ ОТ ОБЛАСТИ ДО ФУКУШИМА И ГМО ХРАНИТЕ УСИЛЕНО ПРОМЕНЯТ ХОРМОНАЛНИЯ И ХИСТОЛОГИЧНИЯ БАЛАНС В ТЯЛОТО :DСКОРО ЩЕ СМЕ 30% :D

21

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието с всеки изминал ден ставате все по-примитивни. Лицемерието и фалшивия морал са прекалени дори за стандартите на 18-и век.

20

Анонимен

преди 5 години

Едно мишленце(ляво) от бхк цъpka ежедневно тук

19

Анонимен

преди 5 години

Влечението към същия пол не е нормата и не може да е равнопоставено със секс въобще. Това е отклонение и би следвало да се коментира така, но с търпимост и уважение. Тук манипулацията е, че нямало страшно- децата не можели да се повлияят щото било генетично и вродено, едва ли не и така представянето на влечението към същия пол в графата просто секс било безвредно.

18

Анонимен

преди 5 години

Хората одобрили учебника - дисциплинарно уволнение по некъдърност

17

пeндeлмен

преди 5 години

До iceblast88И кои сте останалите!?

16

Сергей

преди 5 години

80% от женените български мъже са имали сексуален контакт с друг мъж, СЛЕД сключването на брака си. Ама иначе са големи бранители на "семейните ценности".

15

skatelite

преди 5 години

Българинът за пореден път доказва, че живее в средновековието и за него е по-подходящо шериатното право, отколкото законите на съвременния свят. Давайте направо да връщаме килийните училища с праведно образование и без такива неудобни истини. А и кой изобщо учи биология - две три стихчета на Ботев и си готов завършил. Друго не ти трябва.

14

Bat Petko

преди 5 години

До iceblast88От кого и как е доказано, че имаме влечение към същия пол ? А??? Аман от *** писания на *** хора

13

жгтишщктвкд

преди 5 години

В БХК явно ги избират с няколкостепенен ултрасексуален конкурс , така че един педофил примерно изглежда като най-нормален човек в сравнение с *** от БХК !

12

Бау

преди 5 години

Леле каква драма. А ако 5 годишно чуе думата "травестит" (от почерпения си тати) и я напише в гугъл ще ахне .. Наистина учебниците трябва много да внимават да не развратят невинното детенце ... Пак излишни драми ...

11

zeus

преди 5 години

До iceblast88Не съди за другите по себе си. Ти може да изпитваш влечение към същия пол, но като теб са не повече от 10 процента от хората ;)