6

Анонимен

преди 5 години

Не им трябват кадри търсят си роби да им работят за смешни пари. Къде бяха когато все още имаше специалисти принудиха ги да изберат терминал-2, а сега реват да вървят при "интегрираните" по махалите и да търсят кадри.

5

Анонимен

преди 5 години

Но защо заглавието е в бъдеще време? Кадрите ВЕЧЕ не стигат! В бъдещи направо ще липсват. Защото алчните мутри, т. нар. "бизнесмени" с червени куфарчета и обвързани с властта бяха свикнали да управляват еднолично и да смазват работещите,да се гаврят с тях.Сега не могат да преглътнат,че последните имат свободата да избират къде да работят и реализират това свое право там,където им е изгодно.И това не правят,разбира се,в България-държавата, в която много се иска,а малко се дава от бг-дерибеите.

4

Аз

преди 5 години

"По думите му необходимостта от индивидуализирани и специализирани знания, които дава висшето образование, става все по-голяма."Повече висшисти от сега в България никога не е имало. Къде са знанията тогава.

3

Аз

преди 5 години

След като няма кадри, значи не са нужни толкова предприятия, защо ни е да произвеждаме 3 пъти повече отколкото консумираме.

2

Анонимен

преди 5 години

Чудесна новина...когато бизнеса се научи да дава Европейски, тогава ще имат и кадри и то кадърни.

1

Pilot

преди 5 години

Каквито ни управляват такива и искат да произвеждат- неуки мутри !