8

Анонимен

преди 5 години

До лондон 5Ей сега ще дойдат разбирачите български за да ти "докажат" че лъжеш! Ще ти говорят още как една операция в Англия струва хиляди паундове както и зъболечението!

7

факт

преди 5 години

един поляк го каза преди няколко дни - не искаме да сме бедни като българите.

6

Анонимен

преди 5 години

ДДС-то мже да е 1 процент за абсолютно всички видове стоки.

5

Анонимен

преди 5 години

Не знам за хората със семейства, живея сам и си взимам храна най- много за 3 дни да издържи в хладилника. Но като се сетя как съм ходил на гости на двучленно семейство и отивам до хладилника им да си взема бира и той нафрашкан до откат, където това двама човека не могат да го изядат и за 2 седмици и си викам, че май аз съм много ли стиснат или хората си изхвърлят храната след една порция.Не е въпроса до парите- имах един шеф милионер и ми казваше" Никога не изхвърляй храна която става за ядене

4

Циник

преди 5 години

Българина е свикнал.на "висок жизнен стандарт" - ерго -Всяко намаление на цени - би уронило гордоста му!Ааааахахаха

3

Анонимен

преди 5 години

20 процента ддс за една бедна държава като България е много.

2

лондон

преди 5 години

за инфо в Англия ддс 0% върху основните храни( месо ,хляб,мляко,кашкавал и т.нататък) и 20% върху стоки не от първа необходимост(шоколад ,кафе,безалкохолни напитки и тъй нататък)

1

Анонимен

преди 5 години

Не може. Държавата мисли за вас и затова ви взима ДДС. Иначе, ако умирате от глад и не ви свигат 30-40 лева на месец, за да оелеете, то си е ваш проблем :)