47

До 42

преди 5 години

Суджука е виновен безспорно ама той не Глобалната причина .Нека не забравяме че същата тази тиква е на власт точно крепен от Германски фондации и америкаски такива. Фридрих Науман например.

46

Анонимен

преди 5 години

в тикволандия само боко и мутрите са добре !

45

Анонимен

преди 5 години

Тцъ, антибългарския тролинген не става. Ужким работил бил "на запад" ужким всичко му било "ток и жица" и не щели биле да имат нищо общо с нас и България и тука било *** и не знам какво си ама изглежда че постоянно висят туканканана и реват по останалите. Така не става бе гаспада-другари тролингени. Смешно изглежда някак си.

44

знаещ

преди 5 години

В Италия е пълно с такива. Фирмите посредици печелят луди пари от тях. Наемат няколко големи апартамента в покрайнините на града и във всяка стая има по 5-6 матрака направо върху пода, една маса и няколко стола. Плащат им максимум по 400 евро на месец. За спане им вземат по 150 евро и 50 за консумативи. И колко им остават? Вършат най-черната работа. Не си купуват нищо за ядене, а ходят в черквите за паничка супа и по някоя дреха от някой умрял.

43

Анонимен

преди 5 години

ИТспец. и ,жена доктор, 2 деца , вече сме в чужбина никога небихме се върнали докато властва бойковщината и мутрите

42

Анонимен

преди 5 години

България като я докараха комунистите до ниво на африканска държава, нормално е всеки да бяга. Бягството започна вендга след като се отвориха границите през 1989 г. и продължава, и до днес.

41

Последния - шалтера

преди 5 години

В България е добре за простаците и мутрите, крадците и мошениците.Нормалните хора бягат навън. След още един мандатТиквен геноцид няма да остане никой.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Ми що чиниш в български форум тслед като сме прокажени ?

39

Анонимен

преди 5 години

Ами така са 2-2,5 млн. българи в чужбина. Пращат кинти на роднини в България.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Тия които си оправят зъбите в България не са много! Това са хора които не владеят месния език и съответно не са в състояние да обяснат какво им има!

37

Бай Тошо

преди 5 години

Не виждам защо се спори . За да може да има хора дето да вършат тази работа и да има такъв наплив за там.... трябва в България нещата да се подържат мизерни. Това и прави Запада чрез неоколониалната адмистрация тук подържа нивото на мизерия на високо ниво..... Само вижте за последните 30г колко високотехнологини преоизводства в Бг бяха закрити . Биология ,Химия.....ИТ се държи заради оутсорсинга но нищо общо няма с това което е било пред 1989..... ЗА БЪЛГАРИЯ В ТАЗИ КОНФИГУРАЦИЯ БЪДЕЩЕ НЯМА

36

Анонимен

преди 5 години

Права е жената - в тая Мутренска Ко чина, потънала в корупция добре живеят единствено герберастките активисти и лакеите на Суджука.За нормалните хора - живот няма !

35

Анонимен

преди 5 години

До 39Ами къде другаде да погледа/прочете еквивалента на цирк Добрич безплатно! :)))))))

34

Анонимен

преди 5 години

Ще дойде да си оправи зъбите, после да вилнее по морето. Ще досажда на всичките си приятели, с претенции да излиза всяка вечер по заведения, понеже е в почивка, и за капак ще се върне обратно в скучния трудов лагер, наречен запад, където с доходите си не може да си позволи нищо от това което демонстрира в БГ. Но ще разкрасява скучния си живот с подобни истории за, за това колко е свободна и т.н.Що ни занимавате с глупости по медиите. Българина е кораво същество, малко податливо на манипулации

33

Анонимен

преди 5 години

Е що бе? В България е супер, ако си с връзки. Не ти трябва образование, не ти трябват езици, не ти трябва нищо. Само да ти расте шкембето.

32

Анонимен

преди 5 години

До месара 35И аз също се чудя защо ви занимават с български мигранти/емигранти при наличието на мигрантски опашки на българо-турската граница! А трътне Турция а стана весело! :))))))

31

Бай Иван

преди 5 години

Задушава се ,защото е с килийно образование и може да прави същото тук както и там -да мие наакани пенсионери,но за по-малко пари ;) !!!

30

Анонимен

преди 5 години

Трудно е навън за Българи. От 1995 година съм навън. През какви ли премеждия не съм минал. Тогава бях 22 годишен сам без право на работа нелегално пребиваващ работещ на черно и така 2 години. Много такива като мен не издържаха и се прибраха. Но аз се бях зарекъл никога повече да не стъпя в прокажената територия пълна с мутри и деца на комунисти. След 2 години на изпитания се ожених за една местна девойка. Взех гражданство започнах стабилна работа родиха ни се 2 деца и никакво връщане назад.

29

Анонимен

преди 5 години

До До 20Не само от Украйна и другите републики. Има всякакви разновидности. Само нашичките герберастки *** нищо не знаят и живеят във въображаем свят, който друг им го е създал.

28

Анонимен

преди 5 години

Тролингена, работещ на заплащане по програмата "Колкото се може повече българи вън от България за да ги заменим с други народности" някак си е вял и несъсредоточен. Не му се работи и няма да му платят. Само викача "Терминал 2 !!!" още не се е появил.