158

Анонимен

преди 6 години

до 159 Човека на снимката е мутра, има клуб в Лондон, в който са пяли много от нашите чалга-звезди и има сблъсъци с ротни мутри. ОСвен това е осъждан за кражба. Сега се изявява като говорител на новата "Проституираща мрежа"

157

h

преди 6 години

мисли *** мозък !не хапи тоягата а ръката която я дуржи !политическата върхушка са слуги на евреите, за това която и партия да дойде на власт нищо не се променя !за да унищожим юдо-масонския световен заговор е достатъчно:1) не друж пари в банките2) не позвай хартиени пари като разплащателно средство а само ЗЛАТО !3) не взимай заеми4) плащай само в БРОЙ !ако Българите направят 1,2,3,4 - еврейската състема на пари без покритие ще рухне за броени месеци !

156

Анонимен

преди 6 години

Като гледам колко *** коментират протеста сякаш е " ВИП Brother" тежко ни е горко в тази жалка държава - само непросветени, некадърни и не виждащи по далече от носа си българи. Тези хора искат промяна и имат смелост да излязат навън и да протестират, за спасят жалките ви ***. До 149 - истината в пет изречения.

155

Бойко Борисов

преди 6 години

Аз съм пожизнен вожд на българското племе! Казах!

154

Хахах, ааааа.

преди 6 години

Как ше сменяте системата, бе?НАЛИ тогава Нема да учите и работите у Лондон.... А у МОСКВАИ СИБИР??!!

153

Анонимен

преди 6 години

155 - няма откъде другаде да се появи партия. ЕДна партия за да се създаде трябват структури и пари. За да те излъчат медиите даваш към 10 000 лева. За да си непрестанно във фокуса им трябват МИЛИОНИ. Отделно че ББ може да наложи цензура. структура пък се изгражда с ГОДИНИ. Не може просот да се появиш отнякъде и да спечелиш. Освен това големите партии си имат твърди ядра - Герб и БСП по 20 процента, ДПС по 10. от ОП , ВМРО имат стабилни структури в половин България. как се отмъкват такива гласов

152

Анонимен

преди 6 години

Само гербаджии останаха в България.. до 10 години еничарини бойко ще я предаде на турция като африн в сирия

151

Митев

преди 6 години

Като гледам на снимката човека с мегафона със сигурност е директор на някоя голяма компания в САЩ или в ЕС. От него се излъчва толкова интелект, ерудиция и мозък, че си е направо за Министър председател.

150

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащо говориш наизуст?Българите в чужбина си плащат здравни осигуровки в чужбина, много повече отколкото в България и когато дойдат в България българите от ЕС,здравната каса си получава сумата от другите европейски каси.Плащаме и скъпи такси за смет или процент парно,без дори да живеем с години в България.Да плащаш за нещо,което не използваш го няма в чужбина,само в България е така.

149

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 156Следва оправяне на държавата.

148

Анонимен

преди 6 години

Долу герб!

147

Анонимен

преди 6 години

Много е лесно да се вика "ОСтавка" . Предложете алтернативи - а след оставката - какво следва. БСП, спиране на еврофондове и нови заеми? Или?

146

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 155На вас след като виждате само БСП, ДПС, ГЕРБ няма как да ви се обясни.

145

Анонимен

преди 6 години

149 ти кажи кой ще дойде на власт, той като се смени?първи вариант - БСП - ДПС - този филм сме го гледаливтори вариант БСП и "червеният" мутрафон и чалгар Слави.Е, не благодаря. Докато няма голяма дясна партия, или изцяло нова лява партия, този вариант е най-добрият.

144

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 150Навсякъде търкат билетчета. Не е приоритет на нашата нация. Освен това сме го видели от другите и сме го внедрили и у нас. Навсякъде се играе хазарт. Не се правете на ударени.

143

Анонимен

преди 6 години

Писна ни от цар "освободител"

142

Анонимен

преди 6 години

Този протест дали събра 1000 души при претенцията че го подкрепят 34 000 или не събра?Вие наясно ли сте колко са 34 000 души? Такива тълпи не е имало от 1989 г. Те чак но НДК ще се вият

141

Анонимен

преди 6 години

Народ, който търка талончета не може да бъде победен!

140

Анонимен

преди 6 години

Чета коментарите на изпуснатите от Карлуково и все повече се убеждавам че това племе си заслужава кавадратния с котешката глава. За да плюеш по тези които искат да има правова държава и да изгонят аидушките управници или трябва да са много умни селя.ндури или преуспели престъпници. Имам няколко комшии които не искат да се смени статуквото щото ще загубят милиони и ще ги окачат по дърветата за харана на гаргите. Такива познавам много и те държат да не се смена яласта и начина на управлвние.

139

TT

преди 6 години

Този пролетарий на снимката от коя трибуквена групировка се е пръкнал???