46

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, защото е огромна, има злато, ресурси.................ако стане нещо с европейската част на Русия, не дай си Боже , руснаците има къде да отидат.Освен това РУСКИЯТ ДУХ Е НЕПОБЕДИМ.

45

Анонимен

преди 6 години

Жалко за Кейт Мидълтън.............доброто момиче, дето не знае в какво змийско гнездо влиза, като става част от кралското семейство, но тя роди вече 3 деца, които са 1/2 рептилчета.Така че няма мърдане за нея...........или слуша, или я чака съдбата на лейди Даяна.

44

Анонимен

преди 6 години

никой нормален гей в Русия не би демонстрирал своята ориентация по подобен начин, още повече в телевизионно интервю. явно роялта им на гей двойка е част от прикритието им, със сигурност това не са им имената и със сигурност не са гейове, просто руските тайни служби са решили да използват това прикритие, видип ли невинна руска гей двойка на пътешествие из Англия :) ама номера не мина

43

Анонимен

преди 6 години

НЕ ХАРЕСВАМ НИТО ВИСОКОМЕРНИТЕ АНГЛИЧАНИ СТОРИЛИ САМО ЗЛО НА БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ОТ БЕРЛИНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР, НИТО ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ!!!НАЙ-ДОБРЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И РУСИЯ ВЗАИМНО ДА СЕ УНИЩОЖАТ НЯМА ДА МИ ЛИПСВАТ ИЗОБЩО И ДВЕТЕ :D

42

Анонимен

преди 6 години

За съда в Хага са дъртата вещица Килъри Клинтън , Мадлин Ол-Брайт и Сорос!!! И президента на Косово- Хашим Тачи- "Змията"- мафиот, наркотрафикант и търговец на човешки органи!!

41

Българин

преди 6 години

Едно нещо не ми е ясно - как така от март до септември се вайкаха англетата, та сменяха сумати позиции и изведнъж има вече заподозрени? Нали самолетните билети се пазят в база данни, също и регистрациите във всички хотели??? Или просто търсиха, докато не пасне някой на ситуацията???Да попитам всички коментиращи! Вие като отидете в малко градче какво може да видите в него освен 1 кафене и няколко стари сгради???

40

Анонимен

преди 6 години

Сега въпроса е: Кой от двамата е мазал "Новичок'а" и кой е прикривал операцията ?

39

Анонимен

преди 6 години

До PutinЗа съда в Хага са дъртата вещица Килъри Клинтън , Мадлин Ол-Брайт и Сорос!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Никой вече не вярва на Англия, дори англичаните.

37

34

преди 6 години

Що не го убиха в затвора, където изкара 13 години Скрипал. ? Аз знам че сте сте със специални нужди ама поне на този въпрос е трябвало да ви спуснат отговора. Иначе сте пълни ба. Ла ми.

36

Анонимен

преди 6 години

Предвиждам следното:Скоро кралицата Елизабет Втора.............дъртата рептилка ще пукне.........наследниците й ще се скарат за престола и империята Великобритания се разпада.Шотландия и Северна Ирландия се отделят от Лондон.Аржентина си взема Фолклендските острови.Дай боже да го доживеем! Амин!

35

Putin

преди 6 години

Аферата Скрипал е приключена - Путин да се яви пред съда в Хага !...Idvam,idvam...Shoigu,prigotvi mi kortezha...

34

Анонимен

преди 6 години

тия не са гейове, правят се на такива, и като цяло тези от интервюто доста се различават от тези на кадрите от Великобритания, ясно е че руския цирк продължава, но можеха малко по достоверни лъжи да измислят

33

Анонимен

преди 6 години

Бабата стигна до там да обвинява двама туристи за престъпната си дейност, кой нае Скрипал за двоен агент и после го уби с Новичок за да не издаде тайните на Ми-6 на туристите.

32

Анонимен

преди 6 години

Руснаците пак се ***.Пращат две яки ***, които от 1 км си личат,че са военни.И то в деня преди атентата с полет от Москва.Ами естествено,че първата работа на англичаните е да проверят полетите от Русия.И като ги видят на камерите двете мутри,след това да сравнят записи от камерите в Солсбъри.Ако бяха професионалисти руснаците щяха да пратят един човек в Англия месеци преди това.И с по-невзрачен вид.А не две яки *** едновременно.

31

26

преди 6 години

Много нервно го раздаваш бе градски. Няма дори да те питам за някакви доказателства. Вие де. Ге. Не. Ра тите, не разбрахте ли, че улики *** махленска клюкарка вървят само сред махленските клюкарки. Ако живееш на север от бул. Патриарх Ефтимий, не си квалифициран да пишеш тук.

30

ники

преди 6 години

Скрипал си го убиха руснаците, Путев си го каза - не прощаваме на никой.Само дето хич не са наясно, че европейските служби, медицина и т.н. са с години напред пред тях.

29

Анонимен

преди 6 години

Англия си остана един скапан остров, който се командва от една кралица-рептилка (генетичен хибрид) Елизабета Втора...................дъртата вещица(тя има гени и на гущер, не само на човек).Но мисля, че истинската кралица е пукнала...........сега показват нейна двойница!!Майстори на лъжите са англичаните!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Така и не можаха да обяснят какъв им е бизнеса.Дори и казионната водеща интервюто не можеше да скрие усмивката си, когато ги питаше дипломатично: И какво ?...отидохте в Солсбъри за да видите на часовника на катедралата колко е часа ли !?

27

Анонимен

преди 6 години

Не ходете на скапания остров Велокобритания, там службите и английските химици разработват не само "Новичок", но и други отрови, нервно-паралитични вещества и дроги.Имат си тайни лаборатории за тая работа................после обвиняват Русия.......стари номера са това!!!