41

Victimized

преди 5 години

Това е доста стара "новина".

40

зрител

преди 5 години

Сега сме 2018г. ,нещата са много различни . Няма да има победител при ядрена война.

39

Анонимен

преди 5 години

При такава ядрена бомбардировка, дори СССР да не може да нанесе ответен удар Щатите ще загинат в следващите години от радиоактивното заразяване заедно с останалата част от света. Това е проблемът на използването на ядрено оръжие - дори едната от двете големи ядрени сили да взриви ядрения си арсенал на собствена територия, това пак ще доведе до гибелта на всички хора по света.

38

Анонимен

преди 5 години

В най-добрия случай САЩ са второстепенна военна държава, която заедно с всички глупави страни от НАТО, всяка от които е импотентна военно, може да бъде по всяко време унищожена от Русия по нейно искане. Американците живеят изключително по милостта на Русия.

37

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Руснаците са основоположници на голямото противопоставяне... - още преди 101 години... - от тогава датират отчаяните им опити да болшевизират света...

36

Анонимен

преди 5 години

САЩ себе си не могат да опазят, днес пак са се стреляли по улиците и са убили десетина човека, тръгнали с Китай и Русия да се занасят, барабар Петко с мъжете..

35

Obo San

преди 5 години

Тези планове ще се осъществят като стъпването им на Луната , на УЖКИМ !

34

се се се ре УМРЕ

преди 5 години

Браво на САЩ се се се ре умря завинаги

33

Патриот

преди 5 години

Американския гмо свинчок хич да не си помисля!

32

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Ънглия са най-подлите страни на планетата от 100 години насам.

31

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия!

30

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

САЩ са на ясно как трябва да се воюва срещу "империята" на злото... - без да изхабят нито един куршум - санкции до дупка, глад и мизерия, инфлация и "империята" рухва... - веднъж вече го направиха...

29

Анонимен

преди 5 години

Русия приключи с комуналките още по времето на Сталин решиха проблема, а днес в САЩ още живеят в комуналки цели квартали, мръсотия, разбити улици, олющени сгради, бездомници и наркомани, даже и в центъра на Ню Йорк пълно с наркомани и бездомници наред със скъпи лимузини и скъпо облечни дендита от Уол стрийт.

28

ined

преди 5 години

Краварските фенове могат да потърсят с google "САЩ планирали ядрен удар по 16 цели у нас"

27

Анонимен

преди 5 години

Войната не нулира дълговете. Фалитът ги нулира. Справки - първа и втора СВ.

26

шматка

преди 5 години

Голяма новинаПринципно ядреното оръжие е за масово унищожение а не за военни цели.Руските ракети едва ли щяха да падат някъде из прерията.

25

Анонимен

преди 5 години

Хич не се учудвам. Изравниха ли със земята два японски града Хирушима и Нагазаки за един ден? Изравниха ги.Защо да не продължат?Само, че вече не са това което бяха и също се боят от ответния удар.С Япония не се церемониха, защото знаеха, че японците нямат ядрено оръжие.При тях няма никакво чувство какво ще причинят на човечеството.

24

Анонимен

преди 5 години

Националният дълг на САЩ е 70 трилиона долара, и дори според неофициални източници сумарният дълг е над 700 трилиона. Само външният дълг е 20 трилиона. САЩ е една фалирала държава, тъй като основният източник за покриване на този дефицит са заемите и кредитите. Значи изход от кризата за САЩ вече е невъзможен без нулиране на дълговете. Изхождайки от тези съображения американската финансова върхушка се нуждае от нулиране на дълговете което може да стане само с пълномащабна война.

23

Анонимен

преди 5 години

До 24Не знаеш много за САЩ и Русия!Много малко руснаци работят колкото повечето американци,що се отнася до наркоманията ,то тя в Русия се увеличава главоломно,както и СПИНа.Проституцията в Русия има мащабите на като в най-пропадналите държави от Латинска Америка!

22

Анонимен

преди 5 години

"да не се окаже, че радиацията не е каквото трябва да бъде според учените, а са некакви слухове и мъгляви предположения."Имаш нужда от образование, спешно, защото с това изказване се изяви като абсолютен невежа.