32

Анонимен

преди 5 години

Господ да даде сила на близките на тази клетка жена. Бог да я прости. Жестока трагедия. Случаят да се разследва и да се установи има ли виновни. Има ли, да си понесат пълната отговорност.

31

Анонимен

преди 5 години

До от ЧужбинаВ цивилизацията, където ти живееш всеки ден мигранти изнасилват жени.

30

до 33

преди 5 години

ами няма как да чуеш, там е нямало окупационна армия.

29

Край

преди 5 години

па некой "От чужбина" като земе да се фали че си е оправил живота и това нещо при тях никога не се случва - ми е любимо. Щото моста на италианците не падна барабар с колите. И щото пред Кьолнската катедрала не им обарваха жените. За българин по хубаво от България си няма.

28

Анонимен

преди 5 години

Значи, виждам едно неразбиране за заплатите на лекарите. Ако те са високи, това не ви решава проблема автоматично. Просто кадърните ще спрат да бягат. Тоест - тогава ще имате шанс да попаднете и на нормален, но това не е задължително.Но като държите един акушер на 650 лева, а един хирург на 800 лева заплата, не разбирам какво очаквате?!? Супер професионализъм, знания, нови методи, допълнителна квалификация, магьосници? Че те ако го могат това си хващат пътя. И вие оставате с неможещите...

27

от Чужбина

преди 5 години

Здравейте, живея в чужбина от 11 години, отдавна вече съм си оправил живота, и мога най-отговорно да ви заявя, че тук в чужбина в цивилизацията където аз живея такова нещо никога не може да се случи.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Лекарите са едни от най-богатите хора в България. Каквато и да ти е заплатата щом си започнал да работиш една работа, ще я работиш както трябва, ако не ти изнася напускай, никой не те държи със синджир завързан там.

25

Искам...

преди 5 години

...от този случай специално на всеки един да му стане ясно колко струват докторите, защо ги пребиват от бой и оправдано ли е това! Без жалки извинения моля.

24

Анонимен

преди 5 години

"За чужбина не съм чувал да умират толкова често родилки."За чужбина заплатите на лекарите са поне десет пъти по-високи. Като плащате колкото да мине номера, получавате колкото да мине номера. Държавата на тарикатлъка, нали се сещаш... всичко останало са илюзии на управляващи и опозиция.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24На 33 години жената е млада. Раждането е започнало нормално и е трябвало да завърши нормално. Познавам жена, която е родила за първи път на 38, за втори на 39 и са трети на 40 и всичко е било наред.

22

Да не е

преди 5 години

Била акушерката внос от Молдова за 500 лева на месец? И да не е, скоро ще бъде, гарантирано не по-късно от Борисов 5

21

Край

преди 5 години

Родителите ги разбирам. В мъката си са готови да обвинят всеки. Обаче вижте заглавието. Внушава че някой страшен некадърник и зъл човек е израждал жената. Някакъв демон едва ли не. Пък то тия хора са израждали хиляди деца. И със сигурност са се борили за майката и детето. Внушението пак е - България е най скапаното място на света и българите са двукраки ***. Е не е вярно!!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Не мога да повярвам, че продължават да се случват такива абсурдни неща!

19

Стийв

преди 5 години

Защо 2 от 3 новини са за смърт страдание и катасрофи и т нДраги журналисти вашето мото май е Лошата новина е най-добрата новина

18

Анонимен

преди 5 години

И защото ни е голяма раждаемостта , я контролират.

17

Анонимен

преди 5 години

Не умряха ли прекалено много родилки от точно и конкретно същите методи? Нашите медици които само реват за големи заплати в кой век са? Те каква медицина упражняват? Праисторическа?

16

до някой си

преди 5 години

Оня ден едни недоволни в Перу гръмнаха болницата, обвинявайки че лекарите са споминале техен близък.В Испания една подпали спешното, защото чакало много време и не приемали детето й...

15

Един баща

преди 5 години

Човече, няма да ги осъдиш, но можеш да ги гръмнеш! Мир на душицата на детето ти!

14

добър ден добро утро

преди 5 години

Държавата на ББ убива лекарите тоже някакви си 40% от пациентите умират до дни но затова пък болниците-фантоми се роят като за световно!

13

Анонимен

преди 5 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ, ЧЕ ПРИ РАЖДАНЕ ВИНАТА Е ИЗЦЯЛО НА ЛЕКАРИТЕ!!ЕДНА РОДИЛКА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ВЪТРЕШЕН КРЪВОИЗЛИВ И НИКОЙ НЕ МОЕ Я СПАСИ !ИНАЧЕ ТОЯ МЕТОД С НАТИСКАНЕТО НА КОРЕМА НЕ ГО РАЗБИРАМ И НЕ МОГА ДА ДАМ МНЕНИЕ ПРАВИЛЕН ЛИ Е ИЛИ НЕ!