16

КОМУНИСТ

преди 5 години

ТЕХНОЛОГИИТЕ СА ДОБРЕ КОГАТО РАБОТЯТ ЗА ОБЩЕСТВОТО, НЕ ЗА ЧАСТНИКА, КАПИТАЛИСТ ! НА АЛЧНИТЕ ЧАСТНИЦИ, ИЗЗЕДНИЦИТЕ ИМ СЕ ИСКА ДА ВИ ЗАМЕНЯТ С РОБОТИ ЗА ДА НЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ А ВИЕ ШЕ ИЗМРЕТЕ ОТ ГЛАД БЕЗ РАБОТА. АКО РОБОТИТЕ СЛУЖАТ НА ВСИЧКИ ХОРА КАКТО В СОЦИАЛИЗМА ЩЕ Е ДОБРЕ. НЕ СЛУШАЙТЕ ШИБ.. ПРОДАЖНИ МЕДИИ, ТЕ РАБОТЯТ ЗА РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ ВИ

15

Василев

преди 5 години

Само не знам в тези държави от ЦИЕ дали имат изобщо производства, в които може да се роботизира и автоматизира трудовия процес!!!При селски заплати от жълти стотинки, кой ще е този луд среден и едър бизнесмен да рискува и да вкарва инвестиции за десетки и стотици милиони, след като едва крепи някакво бизнесче и не се знае , след две години, дали няма той да е аут от пазара!!!Спокойно селяни птости, тези хибридки ги спускат, да си траете и да си натискате парцалите, защото те са в пат!Мики!ЦРУ

14

Анонимен

преди 5 години

Няма как да има проблем с кадрите в 500 милионен пазар на труда. Проблем имат робовладелците които оценяват труда на служителите си на 800 лева, като разбира се го осигуряват на МРЗ.

13

Анонимен

преди 5 години

Когато в бъдеще стане неизбежно, все ще се намери кой да произвежда и поддържа роботите, ама се питам останалите хора, които няма да могат да се включат в тоя процес, те какво ще правят и за какво ще получават пари?

12

sonic

преди 5 години

Работната ми седмица е от 74 часа. Дори съботата, която ми се води половин работен ден е от 9 часа. Това, което чета ми се струва като мираж, утопия някаква... Иначе съм живото доказателство на напписаното: "Концепцията, че хората трябва да работят като луди, за да посрещнат нуждите на обществото, е напълно погрешна". Фирмата ни не е прокопсала. Напротив, имаме редица сериозни проблеми, които няма да се разрешат, даже и да спред да се прибираме у нас.

11

От Варна

преди 5 години

До MaйMyнaтa 13Просто стоях на прозореца и видях какво стана, а след това някакъв почна да рови в контейнера за смет.

10

MaйMyнaтa

преди 5 години

До От ВарнаНие кво да напрайме, от 500 км.

9

Анонимен

преди 5 години

Ето това ми оправи деня:"а на хората трябва да се даде възможност да се пенсионират по-късно"Освен това искам да ги видя българските работодатели, които искат да бачкаш 4 дни, а плащат като за 1.Па смех, смех....

8

Василев

преди 5 години

Аз съм съгласен за намаляне на работната седмица, стига да не намалят заплатите на хората!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Кой ще ги произведе тези роботи???

6

От Варна

преди 5 години

Преди малко някаква възрастна жена май метна някакъв плик в контейнера за ***. Предполагам, че е плик с пари.

5

бял р0б, т.е. мъж

преди 5 години

веднага на тръстиката, плантацията трябва да е на пълна пара!

4

Анонимен

преди 5 години

Айде ***, move on, work...

3

Анонимен

преди 5 години

"Щом трябва да се работи 50-60-70 плюс часа, значи има проблем с ръководството"Има проблем със законите, Ра отниците и обществената нагласа. Време е, българина да започне с бойкоти на компании, който експлоатират съгражданите му и да изисква спазването на правата на човека. Способни ли сме? Аз казвам, че сме !

2

Бобчо

преди 5 години

Кви роботи, кви 5 лева? Ние тука още на ръчен труд го караме. Купуват нашите бизнесмени скрап във формата на машини и чакат с тях производство да правят.

1

Анонимен

преди 5 години

Роботи? Много добре. А кой ще ги обслужва?