156

Браво БКП/БСП

преди 5 години

Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища, построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е голяма шега и всичко това го направи ГЕРБ за 6.5 г. Е, само намали малко заплатите, дадени от БКП/БСП.

155

Анонимен

преди 5 години

Каракачанското п расе не е разрешило почетна рота да бъде на годишнината от разктрела на Вапцаров.Боко не отиде за Левски,сега и тоя.Правителство от мутри и псевдопатриоти прави всичко възможно да заличи българското и паметта за нашите герои.

154

Леле, другарите???

преди 5 години

Другари, като толкова обичате и се кълнете в любимата БКП/БСП, трябва първо да попрочетете история и тогава да коментирате. Всичко е качено даже в Интернет и лесно ще го намерите. Само напишете: "Трите тайни фалита на БКП и Тодор Живков"Фалит 1 - 1960 - после криво-ляво се закрепихмеФалит 2 - 1978 - тук ни спаси СССРФалит 3 - 1987 - безвъзвратен и окончателен фалит - помощ отникъде.Всичко може да прочетете и в доклада на любимия ви другар Петър Младенов, който ни пращаше танковете.

153

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са повече от сигурни, че след тях пари няма да има.

152

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ: окрадохме парите за вашите мечти.

151

Име

преди 5 години

*** на джендъра юнкер и борисов са в ступор! след като ограбиха ктб и пенсионните фондове!

150

Име

преди 5 години

педерчето, което ни приветства от германия се разбунило за едно изтриване. а нас, педерастите, като газовика от всетник сега и *** ни трият и преследват от десетки години!

149

Анонимен до 153

преди 5 години

Абе хората постройки ли ще ядат бе крет..те.н? С постройки ли ще си плащат тока, водата, газта, лекарствата, храната, кажи бе ******к? ГЕРБ ни забиха на дъното по доходи и няма мърдане.

148

Име

преди 5 години

педии, защо праскаш минуси на грабежа на евреите, на века, а именно ктб? докажи педи, че не си се облажил, че да триеш!!!

147

руснак

преди 5 години

Да спечели бсп за да се върне руското подтисничество че така не се издържа

146

Анонимен

преди 5 години

Построеното от Герб е видно навсякъде, хората го ползват и му се радват

145

виждащ

преди 5 години

България никога не е била толко стабилна и финансово задоволена както е в момента благодатение на ГЕРБ

144

Име

преди 5 години

*** на джендъра юнкер и борисов са в ступор! след като ограбиха ктб и пенсионните фондове!

143

Анонимен

преди 5 години

Герберската хунта и червените кухи кратуни ЗАЩО не са във затвора? Докога ще ги търпим тези изедници? Нито БСП нито ГЕРБ са Български партиии.Това са партии създадени за унищожението на България.

142

САМО ГЕРБ

преди 5 години

Герб си бетонира властта с добро управление в София, Пловдив, Бургас :) Какво направиха червените кметове в малките села? Какво направиха със северозапада? Какво стана с реформаторите в Плевен? На следващите избори пак победата ще е за ГЕРБ!

141

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Връщане на енергетиката, добивът на скъпоценни метали и товарни превози на БДЖ в държавни ръце и парите са на лица. А публичното бесене с входна такса на стадиона на национални предатели ще доведе до излишък в бюджета.

140

Анонимен

преди 5 години

Когато един политик пита откъде ще дойдат парите, значи изобщо не е политик! Ако очаква "да дойдат", значи че никога не е печелил, а само е "усвоявал" пари! Колко мандата трябват за да станеш политик, ако винаги си бил марионетка?

139

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да те прибере на топло цц.тя Корнелия ще ти покаже от къде ще дойдат парите.товакоето окрадохте или крадете още един ден ще секне.вгрупом сте за белене.

138

Анонимен

преди 5 години

Искаме избори защото и единствено бсп дават по 50 лв. За да гласуваме а също и кебапчета другите нищо

137

Анонимен

преди 5 години

Виждаме какво се случи след 10 години управление на престъпната групировка ГЕРБ. България е на едно от челните места по корупция, но това е нормално след като ГЕРБ са самата МАФИЯ и корупция. Африкански доходи, очевидна безнаказаност. Нито един министър в затвора. Нито един премиер в затвора. Нито един съдия или прокуровр в затвора. Цветан Цветанов също не е в затвора. За какво изобщо става дума? За връзка и слугуване на САЩ нито един политик не е вкаран зад решетките като заплаха за нац. сиг.