35

Президент надали ?

преди 5 години

Летци си имаме, ама президент надали...

34

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачГебрери, бойко е Пътник.да не те е изплющял пътьом, че си толкоз нервен?

33

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименОбаче, герберче, не забравяй, от президента, може да не зависи много, но той има засега, подкрепата на несистемната опозиция;))) сиреч Радев говори, защото има подкрепа,з а която вие, ен знаете, сиреч, Боеко е Пътник. Искаме му оставката! Борисов 3 е Пътник - искаме му оставката!

32

Писна ми от тези...

преди 5 години

Много ми е интересно как кликата на критикуващите - президент, вице, Корни и т.н. биха реагирали в такъв момент ако са на власт (ДА НЕ ДАВА ГОСПОД).

31

Анонимен

преди 5 години

До ПравославенВреме е за мажоритарен вот и президентска републикаи тоя червен бастyн ли ще управлява държавата бе? Той обувките си не може да върже без разрешение от руското посолство :)

30

Men

преди 5 години

До като не дойде държавик да управлява и министрите не се назначават от посолствата на нашите " партньори "така ще е. Имах надежда че Борисов е такъв но и той не можа да се пребори за южен поток с нашите "приятели " иначе за тях северен поток няма проблем

29

Гробокопач

преди 5 години

Гебрери, бойко е Пътник. Чл.5 от закона за БАБХ го държи отговорен за случващотос ер в Странджа и самият министър-председател, трябв ада си подаде оставката. Няма да искаме оставките на бушони като шефа на БАБХ и министъра Порожанов. Оставката - лично от Бойко! Хайде Бойко, оставка дай!

28

Анонимен

преди 5 години

Каквото прецени правителството това ще направи. Радев, ти си само за декорация в президенттсвото, недей изказва мнения по въпроси дето не са ти в мисловната компетенция!

27

Анонимен

преди 5 години

Президентът отново служи като марионетка на БСП и по-специално на Нинова. Г-н президент, нямате ли поне капка индивидуалност и самоуважение, че служите като послушен рупор на такива хора?

26

Анонимен

преди 5 години

Радев взе и от животни да разбира щом *** го е изкомандвала по телефона.

25

Анонимен

преди 5 години

Радев,обезлюдяват Странджа за да я заселят с чукундури.Освен животните,масово се изкупуват изоставени къщи...ти не отговаряше ли за националната сигурност или можеш само да водиш жената на балове.Банки мун се оля и разсипва държавата.Мръсно,поръчково л..но.

24

Анонимен

преди 5 години

На тези хора им бяха останали само животните, сега избиват и тях, колко трябва е по-жалко от всичко това? Живеем в 21-век, а се борим със зарази по толкова примитивен начин. Къде са ваксините?

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен, до Гражданина, на Бе знаеш кои говорят, г-н Гражданин :)

22

Невероятно-ха-ха

преди 5 години

Льотчика бил и отличен ветеринар...

21

niki

преди 5 години

Самальотчика се изказа неподготвен пак.

20

Тинев

преди 5 години

Неадекватност, некомпетентност но със стръв присвояване на народното имане!Това е ГЕРБ.А и народната приказка: Рибата се вмирисва от главата .......... ГЕРБ - сборище от мошеници нападнати от африканската чу.***.Избиха животните, защото би ли болни от чу.***!Че то и ГЕРБ са чумави??????????????????????

19

Анонимен

преди 5 години

Въпросът, ***-син Президент, шъ мъ извинявате, ама трябва да се постави по друг начин: Защо, когато заразата идва откъм Румъния, правят дезинфекции на границата, има контрол, разяснителна дейност, а когато заразата идва от юг , няма?

18

Анонимен

преди 5 години

"Според Радев кабинетът трябва да отговори и занапред ли масовото изтребление на здрави животни ще е единствената мярка за овладяване на подобни кризи."Това е много важен въпрос. Както и един друг, незададен - можеше ли и до момента да се приложи друга, щадяща, мярка по отношение на здравите животни и ако можеше - то какво попречи да се предприеме такава? Кой попречи? Защо попречи? Какво трябва да последва от това, за да бъде защитена справедливостта?

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГробавия *** вмириса на селска тоалетна. По речника ви познавам веднага бе - страхотен изказ. Браво на теб.

16

Анонимен

преди 5 години

Ха, Пенчо питанката пак се прави на журналист.....защо, защо??? Ами ако не си забравил, ти си Президент, не задавай въпроси, дела трябват!!!!