79

Защо ги мразят?

преди 6 години

Искам снимки за да повярвам.И онзи дето ритна момиче в метрото го писаха българин и какво?1. Български не знаят.2. Не се чувстват българи.3. Живеят отделно от българите в отделни маали.4. Ползват се с привилегии, които никои от другите български граждани нямат (например возене в градският транспорт без билет).Колко му е да пишат от *** произход?То не че ние не си знаем.Те какво сега, обиждат се като ги наричаш ***, но не се обиждат от всичките си лоши дела. После защо ги мразили?

78

Глупак

преди 6 години

Баси глупавите хора. България е на изчезване, а вие ми говорите за интеграция. И българи и *** праскат кючек, няма разлика. Жалко за малък град като Велберт такъв инцидент. Лошото е, че уж "най- добрите" ги събрахме там. Образовани и интегрирани.

77

Анонимен

преди 6 години

Кво се обяснявате, пак се показахме, най-селската, озверела и неграмотна нация.

76

Анонимен

преди 6 години

А сега местния Хелзинкски комитет веднага да им връчи награди и да ги номинира за "хора на годината"!

75

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Абе и китайците са жалтурки, но като ги ръководят по правилният начин правят чудеса! Аз съм на мнение, че всеки индивид поставен под определени условия може да даде максимума от своята положителна енергия. Друг е въпросът, че едни се интегрират по-лесно, други по-трудно, но всеки подлежи на култивиране!

74

Анонимен

преди 6 години

Кво става лицемери ? Като са сирициии ........и мерки виновна ?Сега като са Българи няма ли същото ? Всички българи да ги изгонят от Германия ? Каква е разликата ?И едните на помощи и другите :) и едните изнасилватт и другите. Много сте смели , като говорите за другите , като Ви дойде на главата мънкатее като жени. Вие в очите на германците сте наравно със сирииците. Имигранти.

73

Анонимен

преди 6 години

Етноса? Или да не питам? Това, че са с български документи, не ги прави българи.

72

меркел

преди 6 години

не го правят от хубаво хората, трябва да им дигнем помощите, трябва да ги интегрираме, европейките не трябда да се оплакват, това не са изнасилвания, просто хората са имали сексуална спешност, това е новият ни полит-коректен термин. нека работим още по-здраво да не остане бледолик европеец!

71

куртропович

преди 6 години

До Анонимен 97Повярвай ми, НЕ им е ясно какви са. Те виждат български паспорт, значи са българи. Което на практика е така. В паспорта не е вписан етноса на приносителя му, нали така?!

70

Анонимен

преди 6 години

До бакардитата на дьордАбе, ако в България дойде някой чернокож, с американски паспорт и направи престъпления, как ще се обръщаш към него??Ще му кажеш, чернокожия...или американец???Пълни промитаци сте всички тук.РОмите са българи, колкото и да не ви се иска.Това, че държавата не прави нищо, за да ги принуди да спазват правилата е проблема.

69

Анонимен

преди 6 години

Хора, знам, че на повечето от вас общата култура е ниска, но замисляли ли сте се, че Германия например е федерация. Русия всъщност, също е федерация! В едната се водят федерални провинции, а в другата са федерални републики. И в двете обаче, хората се наричат германци или руснаци. Ако срещна някой мoнгoлоид от някоя руска република (примерно Якутия), на мен ми е ясно какъв е. И на германците им е ясно какви са тези (ако са от цветните), спокойно. Няма нужда да драматизирате.

68

бакардитата на дьорд

преди 6 години

Аман от нарочно разпалвано напрежение из мейнстрийм пасквилите. Немците много ясно разграничават между българи и онези с бг паспорти. Просто тук злоупотлебяват с думи, за да ни дразнят.

67

Анонимен

преди 6 години

Българчета...

66

Прокурор

преди 6 години

Ето сега ще видят те и родителите им а и тук в БГ какво е правосъдие !!! Тук в БГ няма и сянка от такова. На практика всички съдии и прокурори са за затвора.

65

Тол

преди 6 години

До 55 тия анонимник. И защо точно да ги интегрирам. Изобщо, интеграцията като еволюционна принадлежност, типична ли е за съществуването. *** питай как слоновете интегрират хамстери в стадата си, или антилопи ГНУ - маймуни. Все тая. Верно е че всички се числят към човешката раса, и на всички им се ще да са максимално близо до стандарта на живот, постигнало някое племе, но то е за сметка на някакви лишения, а идва някой наготово и почва да ползва. Е няма такъв филм и скоро ще се разбере!

64

Алгемаинецайтунг

преди 6 години

Те са българчета само по паспорт ... и за съжаление за дойчетата всички с такъв паспорт са бълрари. Те не правят разлика между *** и българи.

63

Анонимен

преди 6 години

Не Българи а роми , които с нищо не се различават по мислене от всичкият *** който се изсипа в Германия ! Трябва да се разбере че престъпността има цвят ! Религия също ! Новият свят се осъзнава в Австрия, Унгария , Полша ... кога и другите ще прогледнат за същото !!!

62

Анонимен

преди 6 години

Айде тия власти да спрат поне за малко кражбите и да се заемат с работата си. Poмите са изпуснати. За тях е необходима ПРИНУДА! Обикновеният човек не се интересува, че те са главен електорат на управляващите. Обикновеният човек се нуждае от спокоен живот, за да може да плаща данъците си, с които храни властта и poмите!

61

Анонимен

преди 6 години

"Това, че са с български паспорти далече не означава че са българи."А какво означава? Че са китайци ли?

60

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Научи се на немски, льо.льоАйде още един учител! Много сте умни вие даскалите, но не сте вие хората, които ще ми казват какво да уча!