10

СДС

преди 5 години

Това е пак опит да се внесат проблеми, да се настройват хора един срещу друг, малко умни бивши комсомолци, недорасли гербеджийчета и оплискани в мръсотия "патриоти" - ни тровят живота. Дайте тогава да сменим името на връх Мусала, на оперетата "Циииганннски барон", на гр. София---свършиха ли нормалните в БГ?

9

Дъртий

преди 5 години

Тъй, тъй, протестирайте си, на робите требе да им се напомня кой им е господаря и на чия именувана земя живеят.

8

Анонимен

преди 5 години

тоя дето не може да каже 2 думи като хората на български ли ще ми говори за имена БЕ?

7

Анонимен

преди 5 години

и кой е тоя Антонов на който е кръстен ридО ?

6

Анонимен

преди 5 години

ако ги бяха прекръстили на Пеевски рид и Делянска гора , дали дпс щяха да са против ?турците ясно ,ама тея българи Делян и Данчо и още други ,като как се чувстват ?Пари-пари ,ама нещо съвест,патриотизъм,родолюбие ? Бог,религия,духовност?

5

Ehhh

преди 5 години

Дпс - тази партия е незаконна и противоконституционна и продължава да седи в парламента! Че даже и огромни претенции има!

4

Анонимен

преди 5 години

Историко, историята сама определя имената. Както и да прекръстят Мусала, винаги ще остане в съзнанието на хората Мусала. Същото е с разните местности, долини, села и паланки. Излишен шум се вдига, за да се занимава с нещо народа.

3

ТОЯ ПЪТ

преди 5 години

не могат да се жалват ТУРЦИТЕ , че ЖИВКОВ и КОМУНИСТИТЕ ги унижавали. Всичко е демократично, след допитване до населението. Така, че ако БОЕКО не се надупи на ТАЙПИ ПАК както с ТУРСКИ ПОТОК да си гледат работата

2

Анонимен

преди 5 години

Всъщност огромен брой "български" фамилни имена всъщност са турски с надставка "ов".

1

Историк

преди 5 години

ДПС да ходят на майната си! Незаконна мафиотска структура, ама на никой от бг-политиците не му стиска да ги разформирова и прати по занданите, където им е мястото! В България, топонимията трябва да е българска. Недопустимо е най-високият ни връх да е Мусалла. Трябва повсеместна ревизия на все още остатъчната турска и комунистическа топонимия в цялата страна!