7

Анонимен

преди 5 години

В България изборите не са честни. Купуват се. Системно се нарушава конституцията от властите. В една Финландия глобата е съобразена с имотното състояние на нарушителя, тук не - пример да речем за превишена скорост те глобяват с 300 лева, да ама един милионер 300 лева са му джобните за един час, а на бедния човек това най-вероятно е половината му заплата. С данъка Голф от 1000 лева годишно вече коалицията гроп-партиоти-марешки станаха за супур позор

6

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

А защо не са го попитали как така изведнъж стана най-богатият човек на земята! Откъде тези МИЛИАРДИ?

5

Зозо

преди 5 години

Хахахахахахаахахааа... Да бе, то и зелените човечета в Крим не бяха руснаци, а марсианци... Диктаторска работа!!! Били бедни защото паднала цената на нефта. Бедни са защото са пияндури и нямат нови технологии. Отделно над 1 милион болни от СПИН, абе изостанала работа.

4

СДС

преди 5 години

Оставете го този източен сатрап. Погледнете наш,то момче Боко. Като чета по форумите и слушам по БНТ, БТВ и особено по любимият ми канал 3 с очарователната БеСовска, оставам с впечатление, че Лидерът на Балканите е като някой Бащица разпрстрял своята любяща длан над всички нас и ние под интелигентният Му взор вървим напред! Защо тогава , когато пожелая на неговите фентове, децата им да имат неговият ИНТЕЛЕКТ, всички ме плюят. Ето, това не ми е ясно. Моля, клакьори... помогнете!

3

българин

преди 5 години

То ако питаш и Ким Чен Ум и той щв каже , че в Северна Корея няма авторитаризъм !

2

Ти да видиш...

преди 5 години

Да бе , да! Има ли нещо дето Путин не е отрекъл?

1

hahah

преди 5 години

гот е виц за събуждане.