15

Анонимен

преди 6 години

Тулума тръгна като аслан ,върна се по сран.

14

Анонимен

преди 6 години

Не България остана с празни ръце, а Путин остана с празни ръце. Очакваше някой да му целува ботушите, но Бойко най-нахално два дни преди срещата се прегърна с Порошенко в Киев. И джуджето изпадна в когнитивен дисонанс и екзистенциален шок. Така се прави политика.

13

от 11

преди 6 години

имах в предвид плановата икономика

12

Анонимен

преди 6 години

Извинявам се, не хиляди, а 15 милиарда кубически тона :))))) Пхахаха!И 300 трилиона кубически пикофарада ток :))) Малей, ного енергия е тва! И неколко съборени от урагана талпи в гората...

11

Анонимен

преди 6 години

Ми не подписват, щото до сега всички говорят за строителство, ама никъде никога не се споменава най-важното - КОЙ дава парите. А никой не иска да дава, защото не се знае дали ще може изобщо да си ги върне някъде, какво остава да печели.И накрая - държавата да плаща сметката. Ама СИВ и пазарната икономика умряха безславно. Сега вече не работят така нещата.

10

Анонимен

преди 6 години

Важно е какво казва МАМАН В, не някакъв си политолог.

9

СатаНАТО

преди 6 години

15 хиляди кубически тона газ...И тази си вре сбръчканата гага в политико-икономически теми....Велева, оди изрини на кравата и сипи малко ярма на офците, па после ручай и си легай.

8

Анонимен

преди 6 години

За да дойдат с парите трябва да има подписан договор. Борисов и делегация НИЩО НЕ ПОДПИСАХА.Една седмица преди това Макрон и Путин подписаха 18 /осемнадесет/ договора както междудържавни, така и междуведомствени.Докога ще плащаме на тиквите яловите разходки по света?

7

Анонимен

преди 6 години

С ко да се върне с една каруца злато може би. Както и да се въртите не ви е виновен никой проблема си е във вас самите.

6

Stoedin

преди 6 години

Безмислено.

5

Анонимен

преди 6 години

Аууу, ще се разплача. Като искат нещо, да идват с парите да инвестират. Както и до сега правят по черноморито. Централи, тръбопроводи - строят, плащат данък и продават. *** не искат, нали. Искат с чужда пита помен да праят.

4

Анонимен

преди 6 години

А нима очаквахте да се върнем с нещо като се има впредвид политиката която водим, особено последните 10 год. С тези политици толкова.

3

Анонимен

преди 6 години

Баце приличаше на поп.кано мушкато.Не може да откажеш енергийни проекти и да се хвалиш с това, а после да молиш за енергия та пак да те спасяват руснаците. Три мандата плюят по Русия, организирали са цялата тролска па.плач, по телевизиите хората ги е страх да кажат на глас думата Русия, че веднага ще ги прекъснат. И накрая отиваш там и лъжеш, че си се договорил за продължение на Турски поток. Такова унижение друг освен Борисов не може да сътвори.

2

изнервен

преди 6 години

*** и тъпите анализатори - ама не може за два часа, още същият ден всичко да е договорено, уредено и потвърдено. Тези хора със всичкия ли са си да говорят такива глуппости.

1

Анонимен

преди 6 години

Всички кадри на БКП -1 излезнаха да плюят отцепниците от БКП- 2