25

Анонимен

преди 6 години

Естетвено, щом е мазен крадлив гербераст, него Законът не го лови.Полвзва се с личната протекция на Баш Суджука.

24

Анонимен

преди 6 години

Прокажено племе, как те мразя само...

23

физик

преди 6 години

по същата логика можем да спорим с полицаите за превишена скорост проблема не е в колата че се движи а в това с каква скорост се движи радара или камерата каде е отправната точка? по принцип всички се движим с хиляди км в секунда.

22

Анонимен

преди 6 години

Човек може само да се моли утре пред неговата кола да не изскочи някое дете или пиян изневиделица. Щото тогава може и някоя все още жива мозъчна гънка да вземе и да се замисли, че монетата може да има и две страни. И докато не си се запознал с даден случай, не можеш да го обсъждаш, че и да отсъждаш кой бил прав и кой - в грешка. Общото блеене е иначе нещо естествено за българския вид- една новинка му трябва, макар и неясна, и почва да се чува лбеещ хор отвред.

21

Несъгласен

преди 6 години

Кмета може и да е виновен,може и да не е.Защо никой не повдига въпроса,шест годишно дете защо е само на улицата? Майка му къде е ? Ако го е държала за ръка докато е пресичало едва ли щеше да се стигне до тук.Никой не е длъжен на никого,научете се на отговорност и си пазете децата сами.Сега и с камъни да пребият кмета,все тая,здравето на детето няма да се върне.

20

Анонимен

преди 6 години

ПХАХАХАХАХ а вчера пишман патриотите ни обясняваха колко зле било в чужбина и какъв рай било в тая държава - такъв цирк няма никъде по света

19

Анонимен

преди 6 години

Малкия *** ще знае вече да НЕ тича с такава висока скорост! Сега да плати на добрия чичко гербераст обезщетение за емоционална травма от делото! Няма такава държава!

18

сс

преди 6 години

кмета да не се блъсне в някоя стена, бордюр, асфалт или да си удря главата в тока на някоя военна кубинка?

17

Анонимен

преди 6 години

До агент007За минаване през дупка ти пишат несъобразена скорост .За човек... е той си е виновен , блъснал се е в колата .Управляваш 2-3 тона желязо ... ако не можеш .... ми .Не ,че някой е застрахован от това , но карат като луди, около двора на училището и с "25 " км . аде моля ви !

16

Анонимен

преди 6 години

Не знам що за нагъл тип трябва си за да дадеш такава присъда.Все едно ги ядеме доматите с колците и няма интернет. Ех сега този съдия май ще го яде дебелият.

15

Анонимен

преди 6 години

Справедливо е сега родителите на детето да заплатят джипа. Все пак сина им е виновен. Официално.

14

Анонимен

преди 6 години

Шофьор съм от много години и карам редовно из населени места.Ами само който не е, той не знае,че е напълно възможно деца и възрастни дори да изскочат изневиделица между паркирали коли и да хукнат през пътя.Въпрос на късмет е е да не бъдат ударени.По това дело не знам какво е установено/както не знаете най-вероятно и всички вие/. Журналистите търсят евтина сензация,без да са го чели също.А ако нещата са подобни? Но то така е-стадото лесно се води, няколко овчарки му трябват да го вкарат в пътя.

13

Анонимен

преди 6 години

Заведете дело срещу Ивайло за умишлено съсипване на частна собственост, накарайте родителите му да платят 100 бона на г-н Кметя за причинения стрес и неудобство и дебнете малкия докато навърши пълнолетие. Тогава по бързата процедура и направо в кауша за десетина години. Къде се намират тия.

12

Валери

преди 6 години

Скапана държава!И всички си мълчат!

11

Анонимен

преди 6 години

Нашият съд е добър и милостив ... към когото трябва!

10

Анонимен

преди 6 години

25 км/ч - да бе да. С тази скорост няма как да е с 2 органа по-малко. А и до у-ще, спрял автобус, и ти го изпреварваш. И то с 25 км/ч, как ли пък не. Жалко е, не е и смешно дори. Не казвам, че трябва да лежи, но да е НЕВИНЕН... Пародия!

9

анонимен

преди 6 години

Някой да е очаквал друг резултат ?!?!

8

Анонимен

преди 6 години

Луда работа ееееей, засилило се и прааас бронята на две??? Що за извратена работа. Не е искал да блъсне детето, това е ясно, но поне да се опита да компенсира това че му е отнел по невнимание половината здраве

7

КуРупционен орган

преди 6 години

мотивите на съда са ясни :) Купюри със стойност не по-малка от 100 в съответна валута. Или обещания за израстване в кариерата.Но щом някъв селски кмет може да се отърве, смятайте на горе за какво иде реч.А, лапето като стане пълнолетно да внимава, защото ще лежи ефективно задето се блъска в колите на големците. Нехранимайко малък

6

Burzum

преди 6 години

Е сега майка му и баща му да купят нов жип на кмета да се научи га.динката как се чупи часна собственост....на три тръна!