133

Анонимен

преди 6 години

тая новина тая седмица не я бвяхте писали))):

132

скитник-очовидец

преди 6 години

Ми жените станаха касички ,затова няма деца...ако пуснеш в касичката, че ти пуснат, пък за деца, си требе МНОООООГО голямо пускане в ГОЛЯЯМАТА каса и то мое ти врътнат врътката винаги...и ше си избачкан без да си го слагат на сърцето, щот в гърдите им между силиконите сърце няма, има долар!

131

до 146

преди 6 години

Тия здрави, работещи мъже с доходи над средните, които са самотници, обикновено са не просто скромни в женска компания, ами са тимерути, неконтактни, с тежък характер, саможиви. Да се живее с такъв човек е все едно да живееш сам.Някои не проявяват интерес към жените. Това е друга тема.

130

До 152

преди 6 години

Истината е, че жените харесват мъже със самочувствие.Аз като студент имах един колега културист.Така и не можа да оправи някоя мадама, щото се гипсираше в женска компания.

129

До150

преди 6 години

И в коя държава има сигурност? Че не се сещам за такава.

128

Анонимен

преди 6 години

"Проблемът им е , че са по-скромни."Жените сега хем не искат някой да ги мачка, хем тия скромните ги мислят за слабохарактерни, щом не им крещят и не ги бият. Не може да им се угоди.

127

До 149

преди 6 години

На никой не му дреме, че нямаш деца.Само дето ще гледаш със завист жените с деца и като остарееш няма кой да те погледне.Изборът си е твой.

126

Анонимен

преди 6 години

Емигрантите са напуснали България , защото просто нямат работа ..... хахахаха работа има ве паляци такива , пари и отношение няма , скъпи и опасни храни , абдикирали институции , мизерни пътища и въздух , как да си гледам детето в обора като няма грам сигурност !?

125

Анонимен

преди 6 години

И естествено жените са виновни , че не раждат деца. Аз пък няма да ви правя роби! Тва е.

124

Анонимен

преди 6 години

Все се оплакват, все им е трудно, все децата непослушни и постоянно вика майка си да ги гледа, че тя да си прави маникюра по цял ден или да виси в клюкарника (фейсбоклука).Па и не щат да ги кърмят, за да не им увиснели ц*****.

123

Анонимен

преди 6 години

Комплексар. Ти и едно дете не заслужаваш! Щом не цениш жената като личност и не зачиташ нейното мнение и нейните желания, хвани си мъж тогава!

122

До 145

преди 6 години

Познавам здрави, работещи мъже с доходи над средните, които са сами.И голтаци, които постоянно имат връзки с жени.Разликата е, че първите са скромни в женска компания, а вторите отракани.Жените не харесват скромни мъже.

121

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 141Нормално е в природата всеки индивид да избира най- добрия партньор, за да е здраво и добро поколението, което ще се създаде. В живота днес силата е в здравия, успешен, перспективен партньор, който може да осигури дом, нужния жизнен стандарт, образование и пр. на поколението си. В противен случай, жената поема на плещите си цялата отговорност и функцията и на майка остава на заден план, а може и да не създаде поколение, ако трябва сама да се оправя с всичко в живота.

120

До 141

преди 6 години

Като чакат принца на бял кон така ще е.Ще си стоят самотни стари моми.А има толкова свестни момчета. Проблемът им е , че са по-скромни.Даже познавам такива с добри доходи и пак са сами.Жените тоя не одобряват, оня не харесват и накрая тях вече никой не ги иска.Ами да са мислели.

119

внушаваш СТРАХ!

преди 6 години

До Крайно време еПлашиш хората с Турция, че да започнат да раждат, така ли? Турция Баба Яга ли е?Добре ли плащат за пропаганда срещу Турция?Освен страх друга двигателна сила има ли за вас(атакист ли си, ВМРО ли си, национален фронт ли си, не те знам), нещо така за стабилни раб. места, добри доходи, детски добавки, добре платено майчинство ще напишеш ли? Или само Турция ти е в главата?

118

Анонимен

преди 6 години

Жените искат да забременеят от 20% от мъжете, това са такива подбрани по ум и богатство съчетани в едно, протича селекция. Което не задължително да остави красиво потомство. При този модел няма как всеки да остави потомство, или ще бъде някакъв компромис и лесен разпад на връзките. 50% се разпадат. За останалите 80% мъже остава да играят на Плейстейшъна или каквото си имат там хоби и да чакат да умрат. Не си заслужава инвестицията.

117

Анонимен

преди 6 години

Днес служебно се срещнах с една 40 годишна бездетна стара мома.Прави някаква кариера и си мисли, че е голямата работа.А реално е едно злобно същество.Затова бягайте от жени кариеристки.Такива нито деца ще ви родят, нито ще ви е приятен живота.

116

Премията на Дарвин

преди 6 години

Премията на Дарвин (Darwin Awards) виртуална премия, ежегодно присъждана на лица, които по най-глупав начин умират или губят способност да имат деца, в резултата на което лишават от гените си генофонда на човечеството, подобрявяйки го потенциално по такъв начин (уикипедия).

115

добър ден

преди 6 години

Това да не се раждат деца е държавна политика на кабинета Борисов под диктата на Германия и САЩ,дават задачи на ББ да души Българите по всякакъв начин и той изпълнява-тотални глоби,санкции,заплахи,изнудване,корупция,рестрикции,нова ДС структура за следене затова му казват послушко защото слушка запада и убива България интересно срещу какво!?

114

До 125

преди 6 години

Ами като се жени къде спа? Моята жена е българка, с висше образование и ми роди три деца. Учителка е, ама предпочита да се грижи за нашите деца, отколкото за разглезените синчета в училище. А и какво й се обясняваш на твоята жена-действаш и това е.Жените ако им се обясняваш ти се качват на главата.