133

Анонимен

преди 6 години

До 156Значи утре ако ти блъснеш с превишена скорост , да не ти пращаме линейка и полиция ами да те оставим на пътя да мрешш? Щото си карал неразумно ? Това ли ти е идеологията ? Много първобитно. Ние живем малко по напред.

132

Lucifugus

преди 6 години

До 158 от ХоландияИ два мармота пушеха холандска трева....Не се интересуваш но си влязъл да пишеш коментари - кого лъжеш освен себе си? :)

131

Анонимен

преди 6 години

Този връх в изкачван хиляди пъти, все едно изкачват Вихрен! Извинявам се, но не мога да разбера уникалността и значимостта на събитието! Да, някакво префърцунено първеню се катери по чукарите и какво от това?! Луди ни направихте с простотиите си!

130

Анонимен

преди 6 години

Човека е изкачил толкова височини над 8000 метра,а има хора които ги мързи да се качат до 6-тия етаж..

129

Анонимен

преди 6 години

Управляващите гробари никога няма да простят на Боян Петров че им попречи да застроят Пирин и да изкоренят вековните мури.Няма да му простят и че е против налагането на джендърството и приемането на Истанбулската конвенция.Докато беше жив се биеха в гърдите с него, използвайки го за жалкия си ПР и да се показват навън естествено, а сега се отдръпнаха като По-сер-ков-ци, каквито всъщност винаги са били.

128

Анонимен

преди 6 години

"Единственото, което трябва да правите зад гърба на ближния си е да се молите за него."

127

Bay Ivan

преди 6 години

До АнонименСлед като си ИЗБЯГАЛ от България, какво дириш тук със злобните си коментари. Ти поредният беглец от трудностите, които младите като теб на могат да преборят. Карай си рахътлъка някъде по света и не ни занимавай със себе си. Ако си толкова добър и кадърен щеше да успееш и тук. А и не всички са маскари, така, че не ни намесвай сред своите "приятели". Аз съм тук, в България, имам добри приятели и не искам да чистя клоаката на Европа и света. А ти?

126

Анонимен

преди 6 години

Давайте още новини, сметката не се пълни с очакваната скорост!

125

Анонимен

преди 6 години

Пич, не ме мисли мене, гледам си се загрижил. Добре съм засега и държавата е богата, тука няма Пеевски, Домуса и Бойко да крадат народа. Да, има араби и мюсюлмани на запад, но в България пък има роми. На 10 новоредени - 7 са роми. Така че пък след няколко години вас ще ви завладеят ромите. Успех ви желая на такива като теб. Дано да оправите България. Гледам, че имаш желание, умен си, може пък да ти се получат нещата. Дано.

124

Гмуркач аквалангист

преди 6 години

Искам да попитам защо медиите обръщат такова внимание на катерачите, а на гмуркачите не се обръща никакво внимание когато на някой аквалангист му се спука аквалангата и заседне под някой риф! Това е дискриминация и нарушение на правата на гмуркачите, това не е демократично. Има ли демокрация в България питам аз? Ние аквалангистите сме решили да изпратим протестно писмо жалба да Съда за правата на човека в Страсбург!

123

Анонимен

преди 6 години

До 133Кво излиза , че джендърите водят войни и печелят , рискуват живота си ввъв всякакви ексремни спортове и науки, а вие големите казармени мъжкарии седите в панелите и чакате някой извън земен да ви оправи държавата. Женчовции с промити мозъци :)) Ти като постигнеш 5% от това, което прави този човек ела ни се обади ....нежноо девойче.

122

Ася

преди 6 години

Хайде стига вече с този баирбудала, аман бепо-важни неща няма ли в държавата?

121

Киро кофражиста

преди 6 години

Да не стане като с Петко Посерков преди 5 години, дето го търсиха 2 седмици с хеликоптери, армия и полиция, щото жена му го обяви за изчезналА Петко се появи накрая сам, ни лук ял ни лук мирисал, и пита: "Защо ме търсите, аз бях в Гърция да си лекувам хемороидите"

120

Анонимен

преди 6 години

"Не помагаш на другия, когато му казваш какво е трябвало или трябва да направи, а когато го разбираш и обичаш. Най-малкото, в онзи миг полза принасят не думите, а присъствието и любящото мълчание."- отец Харалампос Пападопулос

119

Lucifugus

преди 6 години

До 132 АнонименТи България не я мисли стой си там на осигурената държава докато някой ден се окаже че по улиците чуваш повече арабска реч отколкото официалния език на държавата в която си. След време такива като вас ще искат да се връщат ама няма да могат. И България е зле точно заради такива като вас дето веднага избяхте и останаха само "хубав" матрял. Ама ще се оправим някак си...а ти я кажи не пращаш ли парички на роднините - да ги харчат по жени и чалготеки.

118

До #133

преди 6 години

#133Знаеш ли значението на думата ***? Вече е дразнещо по път и над път неграмотници с претенции...

117

До Анонимен 131

преди 6 години

Около 400-500 метра е разстоянието между лагер 2 и 3 . Не виждам нищо невероятно за 1 час макар и в лош терен да бъде изминат пътя.

116

Ю брее

преди 6 години

Редовия българин е просто и ограничено същество...коментарите го доказват. Що за перверзно удоволствие да се изкендзаш с *** коментар под някоя статия и да се радваш колко блестящо си се изразил, вярвайки че изразяваш мнението на нацията...

115

Анонимен

преди 6 години

Може ли да изчакате със следващата новина, понеже ми свършиха пуканките! Все едно гледам трансформърс

114

Анонимен

преди 6 години

Застраховката нямало да му покрие издирването?!? Че да си е направил по-голяма застраховка.И на мен ми се е случвало заплатата+осигуровките да не ми покрият лечението, ама теглих заем. Никой нищо не ми е дарявал. *** наглите. Всеки който му даде и стотинка за мен е подкрепящ дребните тарикатчета и *** - тия с които се напълни страната.