14

Барселона

преди 6 години

Господ здраве да и дава...Дано никой да не усеща тежестта на войната.Това не е било някакво локално военно огнище,нито временно мерене на мускули...Милиони загинаха за да можем да живеем спокойно,защото един Господ знае как щяха да се развият нещата ако Хитлеристка Германия беше окупирала половината ако не и целият свят.Така че да отдадем заслуженото...

13

Анонимен

преди 6 години

*** трябваше да бъдат изправени на съд заедно с нацистите.

12

Анонимен

преди 6 години

медалът обикновено е един, останалото са парадни юбилейни знаци по годишнини, а които искат да разберат какво са преживели жените на фронта през ВСВ, да прочетат книгите на Светлана Алексиевна

11

Българин

преди 6 години

Честит Празник!Винаги заедно с Русия!

10

Циник

преди 6 години

И дядо ми ( бог да го прости ) , никога не забрави побоищата в лагерите , пратен там, че е изгонил "национализаторите" от цветущата фамилна ферма , която 200 год.семейството ми е събирало с работа - от зори до мрак!Анатема за комунистическата craн!

9

Анонимен

преди 6 години

Бабето я гони деменцията. Като си похелихте Полша с нацистите не беше ли война тогава или всичко е наред?

8

Морски

преди 6 години

Честит празник,българи!Честит 9-ти май,Деня на Победата!Слава на Русия!!!

7

Анонимен

преди 6 години

днес е нац траур! празнуването днес е все едно да празнуваме Баязид или Василий ***. гУБИМ 15 % от територия и население, нац. суверенитет, избити са 30 00 - стопанския и полит. елит, които и до днес е можем да възстановим.

6

Мика Хакинен

преди 6 години

Така ли, тогава ли започва войната!? Явно бабата е с амнезия. Като нападнахте Финландия, не беше ли война? Като нападнахте Полша, не беше ли война? Нако нападнахте Литва, Латвия и Естония, не беше ли война? И през всичкото това време бяхте съюзници на нацистите, подсигурявахте им гърба, че да ликвидират цяла Европа. А после - олеле!?

5

Анонимен

преди 6 години

"Дъщеря ми се омъжи за българин."Така е по тези географски ширини. Взимаш си жена и получаваш бонус - тъща. Едното без другото не се продава.

4

Кукундела

преди 6 години

Дърт Вейдър(Вапир, Упир по народно му)

3

Анонимен

преди 6 години

На мен дядо ми е бил офицер от царската армия и после *** му разказаха играта. Да ви пикaм на безсмъртния полк.

2

Мечка

преди 6 години

И дядоми не заправи как са му взели добитака и нивите.

1

Анонимен

преди 6 години

Дъртата комунистка няма ли да си ходи