16

Анонимен

преди 6 години

До ссНе може работа преди да са завършили, защото забраниха задочното.

15

сс

преди 6 години

Тия много са си повярвали. Бизнеса искал да работи тук като завърши. Ако осигурите нормално заплащане става. Иначе си хванете студентите на работа още преди да са завършили и ги задръжте с човешки условия. Бизнеса да казва какво да искат да учат студентите... А ако не им се отдава това, което бизнеса иска? Ще получите некадърни и незаинтересувани работници. Военните получават заплата, с която могат да живеят. Давайте и вие такива и ще имате работници.

14

Сова

преди 6 години

Виждам аз, че и разпределението ще върнете ама късно се сетих те.

13

Ф.С.В.

преди 6 години

Когато БГ бизнеса от алчността си изгони и унищожи работната прослойка в БГ -сега бил виновен НАРОДЪТ и ДЪРЖАВАТА- ! ПОнеже работниците в БГ бяха смазани и направени РОБИ ,с помоща на закони и политически протекции- Сега ВИДИТЕ ЛИ -- Народът пак да плаща за Висшо Безплатно обучение а после да ходят да робуват на БГ ПИШМАН БИЗНЕСА ? ХА! Ами Бизнеса нека сам да инвестира да си обучи кадри - да даде част от печалбата си за да има нови млади обучени хора - Ама ТОЙ иска РОБИ ! Работници НЕ ИСКА!

12

Анонимен

преди 6 години

Докато завършат за 5 г. пазарът се сменя и излизат безработни. Така фирма ги обучи за хлебари и после фалира.

11

Я, па Я

преди 6 години

Първо се научете на почтен бизнес. Научете се да плащате на работниците си а не да им давате подаяния, после натискайте и давайте акъли. Повечето младежи си плащат образованието. Тези които са кадърни и отличници отиват в чужбина да учат. Така, че ако искате да имате качествен "матрял" плащайте адекватни заплати и не се бъркайте в образованието. Младите като знаят, че за инженерно се плащат добри заплати и нещата се наместват.

10

до4

преди 6 години

средното в бг масово е с качество на основно, за висшето също с качеството на добрите техникуми и гимназии...талаш много

9

див капиталист

преди 6 години

Въртят сучат, накрая пак ще измислят как държавата да плати масрафа с наши пари, а бизнеса само да прибира и да си дава малките заплати.

8

Анонимен

преди 6 години

изобщо не ми дреме дали е доволен бизнеса или не

7

до сандо

преди 6 години

а ти как искаш, да папкаш аванта и после с дипломка в чужбина...брей хитрец селс.ки

6

Анонимен

преди 6 години

Т.нар. бизнес у нас ежедневно,ежечасно, ежеминутно и ежесекудно доказва своята ПЪЛНА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ!

5

Анонимен

преди 6 години

Излизане от ЕС и връщане на предишната система.

4

Сосновно

преди 6 години

Не трябва вишо требва средно за да има кой да работи ... държавата не произвежда почти нищо ... а и колко инженери работят като сервитьори ... и какво ли не друго !!! За България трябва да въведат определение 4-ти свят ... нали има 3-ти та за нас да въведат 4-ти свят.

3

:):)

преди 6 години

трудно, как ще го задържиш като вземе кетапа да не замине. Ще хукнеш да го съдиш. Интерпол ще ни ги връща.... може и така...ама ний все сме едни демократи....

2

Сандо

преди 6 години

най-малко 5г. и за по 500лв на месец ... а може и направо за без пари, това иска бизнеса.а, и най-добре за по 10-12 часа на ден и 6 дневна работна седмица

1

Анонимен

преди 6 години

Така беше преди 1989 г. но после частни фирми и те уволняват и трябва да се спасяваш в чужбина.