62

сега

преди 6 години

Гледайте и слушайте Москва.....

61

Анонимен

преди 6 години

Колега, поне едно трябваше да сте научили от тази пуста война - дали войниците са бели, за куршума няма грам значение.

60

Боби

преди 6 години

До Анонимен 54Ано Умни а за Безсмъртния Полк какво ще кажеш - Парада го остави там са няколко хиляди военни - това за тях е показухаЗа обикновените хора празника е да си спомнят предците и какво те са направили за своите наследници.

59

Либералист

преди 6 години

На 9 май 1917 Българската армия разбива руските окупатори в Македония. Русия е разгромена от България на Южния фронт! Вечна слава на полк. Христо Бояджиев, полк. Георги Дреников, подполк. Минчо Банковски, полк. Кирилов и на техните лъвове !!! Черният ден на руската армия в Македония е закономерна последица от антибългарската политика на Русия по време на Първата световна война, когато Русия воюва срещу България по всички фронтове.

58

Анонимен

преди 6 години

Обреченият си ти.

57

Анонимен

преди 6 години

След като гледах истинския парад в Москва послупай Ден Победъй со спомних за жалко то подобие на парад в Тикволандия и ме хвана срам че съм българин.--------------А не те ли беше срам, че си българин, когато твоята БСП се коалира с ДПС и фалираха КТБ?

56

НОЙ

преди 6 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК РУСИЯ !БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И БОГ ДА Е С ВАС !ТОВА Е ВЕЛИК ДЕН И НЯМА НУЖДА НЯКОЙ ДА СИ СИПЕ ОТРОВАТА ПО ПОВОД НА ПРАЗНИКА ИЗ ФОРУМИТЕ. АКО ТОЛКОВА МНОГО МРАЗИШ НЯКОЙ ЗНАЧИ ТОЙ Е ДОСТАТЪЧНО СИЛЕН !!!

55

nick

преди 6 години

Парадът ще бъде наблюдаван и от ГОВНОкомандващия въоръжените сили на Русия - Путин - най-високото джудже..................

54

Анонимен

преди 6 години

Парадът започна преди около 9 минути - в 10:00 българско време. Впечатляваща работа - над 18000 униформени участват в парада.

53

Боби

преди 6 години

До Бай ИванИване Иване Чети бре ИВАНЕЗападните страни 1935-1939 нарочно изолират СССРСлед това западните сили ВБ,ФР,САЩ(политика на изолационизъм) Първо позволяват Аншлуса(Анексията) на АвстрияСлед това позорно предават Чехословакия да бъде разкъсана от Германия и Полша да и точно тогава Немски и Полски войски набиват крак на нарочен за случая парадЧак след като Хитлер взима решение да се заема с ВБ и започва подготовката за операция морски Лъв - Немците предлагат Рибентроп -Мо Ло Тов

52

Анонимен

преди 6 години

Русия прави воени паради,докато в ЕС и САЩ провеждат гей паради,на тях такива по им допадат.--------------------------Цял свят правят различни карнавали и се забавляват, само руснаците се радват на оръжие. Човек ще си помисли, че други не са участвали в Втората световна война, а защо тогава се нарича "световна"

51

Анонимен

преди 6 години

Тикволандия е обречена страна.

50

Слава

преди 6 години

Съветските граждани бяха създадени от Светия дух след октомври 1941 година..Помолен е да помага след исключителни зверства срещу неговите деца вкл в Одеса и Киев извършени от обсебени от дяволи немско хиттлериски масови убиици.НАй запазени от диверсии са съветските люде емигрирали около Йерусалим ..

49

Брежнев Възмутен

преди 6 години

Последната седмица обявиха че се е върнал Леонид Илич след дългогодишно лечение..ПОказват на Леонид Брежнев как без нито един истрел от Москва са ограбени огромни територии вкл ГДР<ЧССР,ПНР<НРБ<СРР<Югос;авия,УНгария,Литва ЛАтвия ,Естония,Украйна,Казахстан,УЗбекистан,Киргистан,Тюркменистан,Груция и Армения и други ценни територии с десетки милиони съветски граждани.

48

Анонимен

преди 6 години

След като гледах истинския парад в Москва послупай Ден Победъй со спомних за жалко то подобие на парад в Тикволандия и ме хвана срам че съм българин.

47

Анонимен

преди 6 години

До анонименРоджър Уотърс е милионер и може да живее където си иска.Не е *** като тукашните писачи за жълти стотинки.Освен това на предишния му концерт беше написано "Оставка" за Орешарски.Той изпя "Стената" навремето.Просто човек с позиция за случващото се в света.

46

Анонимен

преди 6 години

ще покажат и невидимите самолети които няма да се видят, щото са невидими. При това са и безшумни.

45

****

преди 6 години

Русия прави воени паради,докато в ЕС и САЩ провеждат гей паради,на тях такива по им допадат.

44

Анонимен

преди 6 години

Царска Русия и Русия на болшевиките са две напълно различни форми на управление. Как досега *** ви кратуни не разбраха че дивашките болшевишки орди унищожиха Русия и всички държави от източният блок.

43

Анонимен

преди 6 години

Еврохейовете май понапълниха гащите.Споко бе джендърчета. Нали беше само Анимация.