62

Йода

преди 6 години

добър парад.Това не е презентация на търговци, а парад за радост на децата, и гражданите... повече позитивни събития и повод за радост... честит празник

61

Зачуден

преди 6 години

Защо нашите НАТОвски партньори ни накараха да си нарежем ракетите със среден обсег,да си претопим танковете,да си приземим авиацията,а сега ни извиват ръцете за 2% разходи и да купуваме старите им F 16?

60

Българин

преди 6 години

Къде ли е боко?Май не е в Банкя...Дали е българин?

59

Еврохомосексуалист

преди 6 години

А путин защо не дава да се правят хомосексулани паради? Това е нарушение на правата на руските хомосексуалисти! Американските учени са доказали, че хомосексуализма е нормален, в цивилизованите деморатични държави на ЕС редовно се организират гей паради и там присъстват доброволно всички политици и посланици на деморатичните държави!

58

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Но за тях не се говори,бият ги и не ги лекуват от срамни болестиВ рассия няма срамни болести, те за това не ги лекуват. В тубата, руские доброволно си качват извръщенията да им се смее целия свят!

57

Анонимен

преди 6 години

Руската марионетка ( кукла на конци ) Радев - говори за морал и принципи.Бързо забрави как пълзеше в краката на руския поп със златния Ролекс.И червените *** в сайта - му ръкопляскатПозната картинка!Айде слагайте минусите - другари - по тях ще ви преброя

56

Анонимен

преди 6 години

Остави ги руските полиците, на тях им дават американски визи, и на децата им също. Ти си гледай твойта ***. Кажи сега, ти стегна ли лъгиджа, или без виза за САЩ не става? Отмениха ли ги визита за САЩ? Нали САЩ имат безвизов режим с ЕС, а България вече 11 години е пълноправен член на ЕС, или?

55

Зачуден

преди 6 години

Защо Борисов не беше на парада,да не е на мачле или екскурзийка?

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен52 Гейовете в Русия са повече от тези в целия ЕС.Но за тях не се говори,бият ги и не ги лекуват от срамни болести.Те са почти,колкото алкохолиците в Русия.

53

Анонимен

преди 6 години

Лъгиджа са го стегнали децата на руските политици и елит,корнелии,бокова и тнт. Те са у САЩ отдавана.

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен44 И това ще стане,България може да има многобройна и силна армия,но не подчинена на Русия,този път.

51

KOSTAS LINKE

преди 6 години

Оригиналният Свети Георгиос е роден в Палестина през 280 година и умира 304 година...само на 24 години..ТОЙ Е ЕЛИНИЗИРАН ПАЛЕСТИНЕЦ ОТ ИВИЦАТА ГАЗА, И ЖИВЕЕ КАТО ВОЙНИК В ГРЪЦКАТА АНАТОЛСКА ЗЕМЯ КАППАДОКИА.А ОРИГИНАЛНИТЕ ПАЛЕСТИНЦИ СА ГЪРЦИТЕ-ПЕЛЛАЗГИ ОТ ТЕССАЛИА .А ДНЕШНИТЕ ПАЛЕСТИНЦИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТЯХ, АЩОТО СА АРАБИ И *** .

50

Анонимен

преди 6 години

Имаше ли гей-батальон на парада, нали сме твърдо за НАТО?

49

Анонимен

преди 6 години

Едно е да го искаш, друго си е да го можеш, ама накрая какво ли става?

48

Анонимен

преди 6 години

В Народна Република България се организираха военни паради.

47

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

А къде е боко?Кой е този "боко"?

46

Анонимен

преди 6 години

А ти що не стегнеш лъгиджа за САЩ, там организират пищни гей-паради, а? Или нямаш виза а? За българите трябва виза а? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС не го спазват. Членка на втора скорост, продукти второ качество - всичко е второ качество, страна от Третия свят, депо за черноработници, пpocтитутки и пазар за западни стоки.

45

Българин

преди 6 години

А къде е боко?

44

Анонимен

преди 6 години

Браво Радев,всичко което каза е вярно.Ще се борим до последно,пък каквото сабя покаже.

43

Анонимен

преди 6 години

Нека помислим малко, кой управлява 3 мандата, Тиквата. Кой отслаби така армията ни, Тиквата. И защо? Защото ако армията изкара три танка и две САУ срещи МС, Сикаджията е напълнил килотите. Силната армия е опасна за всяка власт. Той изгони и съкрати професионални военни, заземи авиацията, ограничи пехотата, унижи военните. Но не спря да краде, предава на Ердоган, да се гъзурчи на ЕС и САЩ, да ни натиска за Истанбулската конвенция, да се прави, че не знаем за гадните храни които ни внасят от ЕС.