48

Анонимен

преди 6 години

Преди три месеца, на втори февруари, министърът на транспорта в кабинета Борисов Ивайло Московски предизвика инцидент, в който загина невръстно дете.Министърът остана на поста си, все едно нищо не се е случило. Прокуратурата и следствието вече три месеца не дават никаква информация по случая. А и медиите изобщо не смеят да попитат. По всичко изглежда случаят ще бъде потулен, както сме свикнали в нашата не-държава.Омерта по законите на Мафията.Разбираемо е защо министър Горанов негодува срещу обвързването на еврофондовете с изискването за Върховенство на Закона.

47

Анонимен

преди 6 години

Със ЕС и Гроб напред към космоса и светлото бъдеще ще колонизираме Марс и във Мездра ще е новият център по роботика и и космонавтика. Eдно време простите комунисти убиха интелигенцията и един компютър и космонавт не можаха да произведат сега навясъкаде е пълно с български компютри и космонавти пециалисти и интелигенти и експерти с лопата да ги ринеш.

46

Анонимен

преди 6 години

С тези фондове другарите от БКП2 си направиха собствена планова икономика, където едни пари се спускат отгоре и протичат надолу по каналите на властта, само на засвидетелствалите уважение. Фасадна демокрация, фасадна пазарна икономика, цялото управление се свежда до "разпределяне" и политика отдавна не се прави, няма идеология, няма визия за бъдещето.

45

Анонимен

преди 6 години

"Брюксел ще има право да спира финансирането за страни-членки на Евросъюза, които не издържат новия "тест" за върховенство на закона. Това предвижда първият план за разходите на Европейския съюз след Брекзита, пише Дойче веле."ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХААААААААА.......................

44

Анонимен

преди 6 години

А Китай като не са в Еврозоната защо всички инвестират там и откриват работни места и то само за износ, без да подкопават местното производство?

43

Анонимен

преди 6 години

Естествено че бг не покрива тестовете и законите в ес - единствената страна в ес и в европа, в която не е уреден правен механизъм за защита на хората от лихварите и безкрайното банково робство.само в бг няма нито фалит на физ. лица нито пък по-простото - абсолютна ддавност за всякакъв вид задължения.амин!

42

Анонимен

преди 6 години

Ама как така ще спират финансирането, като "отличниците" си написаха шестици по всички точки и планове на "европейското" ни развитие? :) Събрали се в Герб само "капацитети" , пък и много изпълнителни са: евроатлантици, джендърски нпо - та, толерантни към различните етноси, евроличности на годината, мирни посланици на Балканите и т.н. :)

41

Анонимен

преди 6 години

Тук пишат големи наивници или платени слуги на Шайкаджиите. Парите по времето на Орешарски бяха спрени заради корупцията на Тиквара и сие. Докато се задейства мудната машина на ЕС, Тиквара хвърли оставка. И това се използва от крадливите Суджуци, че Ореха е виновен. ДП на САЩ скоро издаде доклад за корупцията у нас, липсата на Върховенство на закона, Свободата на словото, която Тиквара отне с потискането на свободните медии. Колко тъ;;панари пишат тук, спрели парите заради Ореха!!!

40

Анонимен

преди 6 години

ЕС е прав - щом не спазваш законите Няма да има пари.Вие беззаконие ли искате ?!

39

В ПРАВ ТЕКСТ

преди 6 години

Европейските ценности са гей бракове и истанбулска конвенция. Не ги приемаме - няма пари.

38

БГ

преди 6 години

До 2021 сме в Евро зоната и почват инвестициите парите няма да са толкова колкото сега но ще са повече от колкото даваме Така че на който не му харесва ако ви е далече Русия е Сърбия ви е на близо същата работа е

37

Анонимен

преди 6 години

Два пъти ни спираха евро средствата - когато бяха на власт БСП и после Орешарски.Когато ГЕРБ е на власт веднага продължава отпускане на еврофондове.Ясно е, че само при Борисов не де краде, иначе щяха да ни спрат парите.

36

Анонимен

преди 6 години

До богомилКва такса бе царвул ако не са емгрантите да пращат пари държавата ще загине за един месец, ще се превърне във гробище имаш ли идея колко човека от ЕС изхранват пенсиите тука.

35

Анонимен

преди 6 години

По крадливи от ДПС и БСП няма . По-добре Бойко да краде отколкото тея ненаядни мъъърши

34

нищо ново

преди 6 години

ЕС=СССР,Брюксел =Москва=диктатура.

33

богомил

преди 6 години

Значи от ес ни казват " сбогом" , но ТАКСАТА ни за съюза е почти колкото отпусканите ни пари - еврофондове , значи сега от нас само ще взимат и то за "бедната" южна Европа . Борисов , време е за план "Б" !!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Нашия крадльо Банкянски дали ще спре да краде, никога!! Той ненапразно им целува задниците на Брюкселските зелки, защото знае, че послушанието му се награждава с мълчание за корупцията, краденето и лъжите. От Брюксел знаят за мизерията у нас, за сметките му ба Вирджинските острови, за имението му в Лос Анжелис, за купените избори, но слугинажа му е 100%, каквото искат, това става. Авторитет няма но не им трябва. Важното да е на власт, а българите да умират.

31

Анонимен

преди 6 години

Реално погледнато от тези средства се възползват само хора от властта, които държат държавния и частния сектор чрез фирми, пак на техни приближени. Разделят си парите, а пред народа се правят фиктивни проекти, ремонти и се финансират бюрократични дейности.

30

Дядо Йоцо гледа

преди 6 години

Отиде си комунизма 2021г..Но си остарях в угнетение.А И КРИМ НЕМА ДА Е РУСКИ ТОГАВА.

29

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е, че няма възлагане на функционален анализ на системата на административното правораздаване.