60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60Ердоган пак е забил ножа в гърба на Путин.Не е нож и не е в гърба.

59

Анонимен

преди 6 години

Еквинокс се срина на 5 място в евровизия.

58

Павел Сухой

преди 6 години

Авторката е сложила първата снимка, която е излязла в Гугъл при търсене "изтребител". Показателно за нейният професионализъм. Едва ли би направила разлика между самолет и танк.

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62Състоянието на горния ти крайник става пределно ясно от това, което си написал. Руските пилоти не бомбардират болници, училища, деца! Такива фъshкии ги съчиняват специално за слабоумните и само най-изявените от тях се хващат. По-малко слабоумните си задават въпроса: "Ами за чий го правят? Защо рискуват живота си?"

56

ммм.. та така.. !

преди 6 години

Сетих се един виц. Преди години руски пилоти обучавали сирийски араби как да излитат с военен самолет. Накрая на обучението един от арабите попитал:- Таварищ Сергей, научихте ни как да излетим, но не ни обяснихте как да се приземим ?Руснака се усмихнал и казал- Хабиби Мухамад, не се тревожете, колегите от Израел имат грижата . Те ще ви приземят.

55

Страхил

преди 6 години

В базата във Форт Лоудърдейл са получили кратко съобщение - руски изтребител аварира над Средиземно море. От наша страна загуби няма.

54

Анонимен

преди 6 години

до 61Каква родина защитават по дъното на морето бе , ти ще изкараш и онзи хор дето цопна в черното ,че е попял на русалките за родината

53

ВАТ

преди 6 години

До 53.Кацнал е с 2 MAX

52

Анонимен

преди 6 години

Хе, ако това на снимката е самолетът, който се е разбил, значи е шведски (Saab JAS 39 Gripen), а не "съветски" Су-30. Малко, пък, грамотност журналисти сте.Или понеже Су-30 вече се е разбил, нямало е как да го снимате, сте сложили "заменка".

51

Анонимен

преди 6 години

61: не, това показва, че човешкият живот там не значи нищо :) самолетът е по-важен

50

Анонимен

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянЗнам че не е много коректно, като да рекламирам други сайтове, но все пак набери нещо от рода на "Last plane's incidents and accidents". Потруди се, пък ако случайно владееш някакъв пиджин английски, може и да се просветиш. Информацията е информация само тогава, когато е обективна и ... когато се засече от повече от един източник. На всички които се радват за загубата на руския самолет зловещо вещая, че Главният диспетчер вече е набелязал кой ще изпищи тези дни!

49

Анонимен

преди 6 години

Жалко за пилотите,,истински герой които са се опитали да спасят самолета. хамериканците са като мишките-първи напускат кораба . Това показва че руските не са там за $$$$ катоамериканские а са патриоти които до последен дъх защитават родината си

48

Анонимен

преди 6 години

Случват се и такива неща. Ако беше F-35 щях да се учудя, но да имаш смелост да се качиш на военен самолет СУ-30 си е самоубийство. Руснаците са смелчаци.Жалко за пилотите.

47

Анонимен

преди 6 години

Двама летци са загинали, а други животи са спасени. Така е на война, ако не убиеш те убиват

46

Анонимен

преди 6 години

Има едно видео в интернет как руски пилот изпитател приземява Миг който няма нито елевони нито ръдър. На магия каца меко на осевата линия. След това на интервю го попитаха, защо не катапултира, следкато и кулата и електрониката многократно му индикараха да го направи. Отговор: "На мен работата ми е да летя, не да катапултирам".

45

Анонимен

преди 6 години

Тези от безаналоговата ултра свръх супер мега гига хипер техника на късия диктатор ли са?

44

Анонимен

преди 6 години

Възмездието настига всеки.

43

Анонимен

преди 6 години

От Латакия са направили снимка на взривяването на самолета в морето. Вероятно е паднал с голяма скорост и на борда е имало пожар. Предполага се и двамата летци са били мъртви пред самолета да се разбие в морето.

42

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИслямска държава слагат сирийски деца за щит срещу руснаците и хвърлят деца натъпкани с бомби в руските бази.

41

Анонимен

преди 6 години

Жалко за пилотите, но...това е техен избор. А и друго - с кой акъл изобщо тая техника лети и работи там? Това са машини на по 30 години, без поддръжка, остарели - това е мужикистанската армия. Как да не падне?!? После птица влязла, айде-айде.