31

Анонимен

преди 6 години

Тоест Борисов пита сам себе си.

30

катя

преди 6 години

Добре, че хванаха един корумпиран, че да разерем, че и те имат права. Ама моля ви се по-внимателно, пазете й достойнството на жената. На оглеждам се ама къде толкова пари и в моята кола.:)

29

Който

преди 6 години

гласува за Борисов 1-2-3, той ще плаща обезщетението на кметицата. Трябва да се научите да поемате отговорност за действията си. Глупостта не е извинение.

28

акция

преди 6 години

Шкембе полицай гони в гората диво прасе търкаля банкомат, убийци напускат затвора с шпалир от полицай, три танка арестуват заподозряна кметица в центъра на София.

27

:)

преди 6 години

Това моме, ако беше се отчитало редовно на ББ (Биг Бос) нямаше да има проблеми. Вие какво си мислите, че само тя краде в тази държава ли? Или само тя е независима и няма гръб? Кое от двете ви се вижда по-логично?

26

Премиера

преди 6 години

бърза да си умие ръцете

25

Целта

преди 6 години

не е да бъде Иванчева осъдена, защото няма за какво, а да бъде сплашена тя и други като нея да си "налягат палцалките" и да оставят Пеевски, Буда и разните Гинки да си правят каквото си искат в държавата.

24

Анонимен

преди 6 години

До ЕлемагНе е до броенето, а до описанието на банкнотите - сериен номер и номинал. За 5 минути не, но до час, при предварително подготвен опис (нали са ги белязвали преди това) и отметка на установените номера не би трябвало да е проблем да се справят.

23

Професора..

преди 6 години

Е нали знаете кой пере пешкира...

22

Резултата

преди 6 години

Накрая целия този цирк ще го платят данъкоплатците, като кметицата осъди България в Страсбург. Огромния човешки ресурс изхабип от съдебни състави и адвокати изобщо не се брои. Това е резултата от "ювелирните" акции на прокуратурата

21

Анонимен

преди 6 години

А какво ще правим като се докаже, че е виновна?

20

Иво

преди 6 години

Искам да попитам какво правим като се докаже, че иванчева е невинна и яко натопена? Ще има ли пак протести или ще си висим подвили опашка и дали ***?

19

Анонимен

преди 6 години

Кой ще плати накрая сметката, когато тези двете осъдят България в Страсбург.Пак ли само с един ред в някой сайт ще се спомене, че се е издънило мвр-то и прокуратурата.

18

Анонимен

преди 6 години

Щом Боко се намеси леко оправдателно, значи е получил експертно мнение, че всичко ще пропадне и за да не се изложи заедно с Радев, Гешев и Цецо да се разграничи от сега още.На времето Цецо ги тръшкаше по улиците, после надъхваше Бойко да се изказва по ТВ и накрая, като пропаднеше всичко Бойко се срамеше.Явно вече се пази повече, или съветниците са му по с акула си.

17

Анонимен

преди 6 години

Няма спор че българите са хипер-*** народ.За това си имат Тиква премиер а Прасчо ги "помпа" както му харесва.Тези телета никога в последните 1000 години не са имали собствено управление.Вечно са ги подкарвали като стадо.

16

До Пешо н.10

преди 6 години

Има доказателства от СРС с разрешение от Съда.

15

Елемаг

преди 6 години

70 000 ви ги броя за 5 мин и даже няма разберете , 5 как съм си каширал.Не можете и да броите,а дори държавата ми пазите...

14

Сигурно

преди 6 години

мезонет 250 квадрата са претърсвали час и половина..бреееейййй

13

XX

преди 6 години

Ми защотое искала голям кеш. Да беше искала 100 Евро по бързо щеше да стане. В арабския свят такиа ги бесят публично !!!

12

до 6

преди 6 години

Е, съгласи се, че е въпрос на купюри. Най-често у нас евробанкнотите са по 50 и 20 евро.Ако са само по 50 евро - това са 14 пачки, ако са по 20 евро - това са 35 пачки. Вероятно има и от двата номинала. А и според прночетеното - били са увити в хартия и пакета - сбутан в кашонче. Все тая, несръчно са броени без съмнение и със сигурност за час можеше да приключат с описа! Ама постановката щеше да е различна, нали ...