53

Един

преди 6 години

Цеци, пак се излагаш, пaтенце!

52

Румен Радев

преди 6 години

Искам най - категорично да опровергая една долна клевета, която се шири по мой адрес в пресата и интернет пространството... - не е вярно, че руският поп ми е издърпал ушите - беше само едното...

51

Анонимен

преди 6 години

Няма по големи манипулатори и лъжци от гербаджийте!!Вижте с кого управляват, с Волен и ДС сътрудника Каракачанов и двамата върли путинисти и рубладжии.От НАТО и ЕС вече ги смятат за креатури на Москва и никой не им дава секретна информация защото директно заминава за Русия- пример Скрипал и ударите в Сирия българското правителство се информирате от медиите! ГЕРБ води страната към диктатура и Евразия всичко друго е лъжи!

50

Анонимен

преди 6 години

Хаха, Цвъкльо, ко стана сега, хамериканците ще ти изкарат обяда с президента през носа, е така е - обядваш с президента и после се отчиташ какво си свършил, реднеците отчитат всеки долар и търсят възвращаемост...Та така за друг път да си знаеш като те канят на безплатен обед...

49

(-_-)

преди 6 години

Този човек би трябвало да е в затвора, вместо това някаква кметица, която изнудвала фирми да боядисват градини и площадки я закопчаха като някакъв страшен престъпник.. Рибата не се вмирисва от към г&#а..

48

УМЕН

преди 6 години

Радев може да гледа накъдето си поиска. Цветанов накъдето му кажат от Козяк. Послушник, лакей и сервилник.

47

Анонимен

преди 6 години

Понеже предишното недоразумение наречено за краткост президент което ги славословеше,изчезна от политическата сцена и понеже се провалиха с "майката"на нацията,която щеше да изпълнява същите функции,и понеже на фона на тия двамата се появи един истински мъж,който не им цепи басма,сега цялата им злоба е насочена към него,правейки следващата си голяма грешка,защото колкото повече го плюят,толкова рейтинга му расте.Накрая да не стане с вашите камъни по вашите глави,Цецо.

46

Анонимен

преди 6 години

Крачещи Турция крачи бавно и стабилно към Африка. Ще се разширява.ЕС финансово и стабилно към Истанбул България с мъка и политика виж. Радев, БСП към Русия Българите угнетени към терминал 2 На западРуснаци към българското Черно море. На запад са не приети. По лоши са от африканци.

45

Анонимен

преди 6 години

Всичките издънки и калинки на ГЕРБ творение на това същество, езика не ми се обръща да го нарече човек и българин.

44

Анонимен

преди 6 години

Преди век в Англия властва принципа ,,Може да се критикува всичко, освен краля!,, Русия стигна до революция, когато там започнаха да критикуват царя! Цецун е вреден и злобен, че не го номинираха за президент! Затова не задвижи изборната машина на макс за Цечка!

43

реалист

преди 6 години

Велик е Боко и неговия пророк Цвък. Министрите им имат ли техни икони, на които да се кланят всяка сутрин и да им палят свещи за някоя поръчка?

42

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Менторът на президента ген. Решетников... - май ще му докара решетките...

41

Родопата

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАТова с ирония ли го каза?

40

Анонимен

преди 6 години

Нещо ново няма ли или от години едно и също папагалстване според американски и брюкселски инструктаж?

39

Анонимен

преди 6 години

Ясно е единствено че Цветанов ще гледа небето през решетка.

38

Анонимен

преди 6 години

Текат ли ,текат рубли - към новинарски сайтове, атака, президента. Колко му трябва на войскаря? Те, зелените чорапи, по презумпция са си русолизци.

37

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ти ли бе"Такова целуване на задни части и кво ли не прави на зад океанските си господари"...---------------------------------------------------------------------------А Илиянчето, дето лъсна с език чепиците на Киро попа... - какво е...

36

Анонимен

преди 6 години

А накъде да гледа? Към лъжливия запад!!?? Който само си измисля поводи и напада страните една след друга!!!! НЯКОЙ ТРЯБВА ДА МУ ДАДЕ ЕДИН ТУПАНИК ВЕЧЕ!!! И България ще участва в това, както по времето на 9-ти септември! Да не си мислите, че ще подкрепяме тия нагли франсета и ингилизчета??? ОБЪРКАЛИ СТЕ СЕ! КАКТО ВИЖДАТЕ ТЕ СИ ОСТАНАХА САМИ!!!! И СЕ ИЗЛОЖИХА КАТО КИФЛАДЖИИ!

35

Анонимен

преди 6 години

Цвъкито пак лобира за ф16, *** той вече е стар и нормалните държави го снимат от въоръжение.Новия грипен Jas39e e уникален и има по ниски експлоатационни разходи, с ракетата за далечен бой meteor можем да се опънем на всеки. Ф35 е прекалено скъп за нас.

34

Анонимен

преди 6 години

Герберасти, много ли сте горди, че това *** с IQ на мушкато, папконосец, син на шофьора на Григор Стоичков е основателят на крадливата ви неграмотна партия.