36

Членска карта №7

преди 6 години

До ясня работаТе всичко ти е ясно, само името си не можеш да напишеш!

35

Анонимен

преди 6 години

ПОМНЕТЕ БЕСЛАН И НОРТ ОСТ, ПОМНЕТЕ, ПОМНЕТЕ И СЕ МОЛЕТЕ ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ ОНЯ ЧАДЪР.............НЕКА НИКОЙ НЕ ПОСТРАДА ПОВЕЧЕ, НЕКА СВЕТА СЕ ОПЪЛЧИ НА ЛУДИТЕ УБИЛИ НЕВИННИ ДЕЦА И ЖЕНИ.

34

КОКАИН

преди 6 години

Американци гадни все си бъркат носа къде не им е работа навсякъде се бъркат като някоя манджа мерудия са!Долу НАТО и европейският съюз!

33

Анонимен

преди 6 години

Нямало БОВ, а само хлор и сяра :)У.шанки, смешни сте.

32

ясня работа

преди 6 години

Щом сирийците допускат само руски " експерти " , значи положението е пределно ясно ! САНКЦИИ ДО ДУПКА !

31

До Путин

преди 6 години

Товарищ, в България има едни хора, които много вещо Ви защитават -- просто толкова са убедителни, че трябва да четете какво пишат. Така много добре ще се защитите и пред Запада. Направо брилянтни мисли, ако и всички да знаем, че Вие сте се оцапали в кръв, то използвайте тези хора, които адвокатстнват за Вас.Апропо, не забравяйте да им платите надниците от Руското посолство в България, зер те за пари са готови на всичко !!!

30

Анонимен

преди 6 години

Да бе как винаги всичко е провокация срещу Русия. Нападението над Украйна и Грузия ,сваленият самолет над Украйна, фабриките за *** и фалшиви новини, чайовете с полонии, намереният кокаин в руско посолство, изпратените на смърт комндоси от Вагнер всичко това са провокации срещу миролюбивата Русия нали?

29

Анонимен

преди 6 години

Становището на руския "експерт" е ясно, каквото каже Путин.

28

вЕрваме му!

преди 6 години

Само хлор и сяра, няма никакво БОВ!

27

Членска карта №7

преди 6 години

До Бедният ПутинКажете, моля, като на нормални хора, кога беше Олимпиадата в Ялта... Къде ви набират такива безпросветно твари!?? За единия комат хляб се дошли да пишете глюпости :-)

26

Анонимен

преди 6 години

Химическото опръжие отдавна е изветряло и неефективно. Затова е забранено. Вятър работа. Физическото оръжие е друго нещо и не е забранено.

25

До 26 Няма

преди 6 години

Леко се носи едно нежно, нежно ухание на дамски парфюм от теб ! Да не си трансджендар ?

24

Изроди

преди 6 години

Какви ***,да дрогираш деца зада ги снимат като жертви на хим.атака.

23

двойни стандарти

преди 6 години

Абе само руските експерти ли разбират от химически отравяния ?! Защо в района не са допуснати и други експерти от САЩ Германия и др. ?! Русия и Сирия заслужават пълна международна изолация , дипломатическа и икономическа изолация , също и САНКЦИИ !

22

До 19 Демократ

преди 6 години

Димукрате, ьнааш ли колику многу тъ убичъм. Ша та гала с бендзинува ризачкъ зъ дръва и ща цуна с киркътъ....

21

Няма .....

преди 6 години

Няма Русофили и Русофоби.Русофилите в България са на практика Българофоби, защото продават Майка България за пари. Така наречените "Русофоби" всъщност са хора, които не продават интересите на страната на Русия.Добрата новина е, че под "вещото" ръководство на Путин Русия скоро ще зачезне, а стова ще изчезнат и Руските продажници в България.

20

Факт

преди 6 години

Белите каски са майстори на лъжите,те опояват и другират деца и възрасни и ги показват като жертви,спомне те си Алепо.

19

Анонимен

преди 6 години

Е как да открият, като техния човек асад го е пуснал???

18

Анонимен

преди 6 години

то и свалянето на боинга над донбас беше провокация. според *** всичко е провокация срещу тях, тея кадри са правени в холивуд и прочее...

17

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, че всичко е провокация. Така и кулите си взривиха саморъчно, не знам кой още им вярва на кpaвешките момчета.