16

Анонимен

преди 6 години

Света е бил пред ядрена катастрофа много преди някои да са се родили. В онова време нямаше нет и по медиите не ни проглушаваха ушите кой е станал на криво кой *** баба си и тем подобни щуротии. Това че света е бил пред ядрена катастрофа го разбрахме чак след 20 години. Сега света пак е изправен пред същата ситуация с тази разлика че вече сме информирани по надлежният ред за да не останеме изненадани. Поради некадърноста и лакомията на шепа оли.го ще изчезнат милиарди без да знаят защо!

15

Анонимен

преди 6 години

Галъп, спрете наркотиците !

14

Изнервен

преди 6 години

Тоз "СТРАНДЖАТА" мн ме изнервяпод всяка публикация - мерудия брат . стегни се малко ве , писна ми вече

13

Анонимен

преди 6 години

Собствениците на "Калъп"- хубави хора, израстнали в питателна среда и през соца и през дивият капитализъм.Като техния водач Моисей вече 30 години ни водят обикаляйки в кръг пустинята и от светлото комунистическо бъдеще ни докараха до най дивия капитализъм който го няма и в банановите републикиТЕ построиха комунизма за себе си и децата си. на нас ни оставиха възможността - да избягаме в чубина, или да преминем в един друг, нематериален свят, пренесени като жертвени агнета на техният Бог- Мамона

12

Анонимен

преди 6 години

Галъп в централата на ГЕРБ ли са правили изследването?

11

Циник

преди 6 години

И аз мисля, че има такава опасност.Без да съм параноичен...но това което се случва в Сирия...Северна Корея...Украйна...не са дреболии.Путин и Тръмп...Англичани и Туpчоля..Не е за смях Които имат деца - ще ме разберат...салаткоракиените - не!

10

Анонимен

преди 6 години

Голям международник е Тиквата ше знайте!Юнкер го глади публично по тиквата а оня се радва!Приемат го като някаква екзотична циркова атракция...нещо като жената с брада...или човека с три ръце..чудо невиждано!А във вътрешнополитически план е зает единствено с пълнене на банковите си сметки и на шайката край него

9

8===о

преди 6 години

Еми *** народ сме.русия е най-вероятно да започне ядрена война , докато в същото време Борисов (с уж голямото одобрение) прави орална любов на ***--к--ин.

8

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Айде сега пак лъжи. Точно обратното е - изпитваме страх от тъппака Тиквьо Борисов и одобрение за ядрен конфликт на територията на Сащ.

7

Анонимен

преди 6 години

Как така унгарците знаят кого да изберат, а българите все избират разни коне, орехи, тикви, картофи? На зеленчуковата борса ли ходите да гласувате, какво въобще правите?

6

Анонимен

преди 6 години

*** от 2018 е по-зле и от талибаните, живее още по дърветата.*** народ заслужава *** управник.Какво има да се чудят чужденците.

5

Анонимен

преди 6 години

"Изледването" е правено от "Калъп", нали?

4

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

А Юда /кака ***/... - иска да го разпне на кръста...

3

Анонимен

преди 6 години

На народ от шушумиги една Тиква за премиер напълно и подхожда.

2

scott

преди 6 години

единствено ядрениа конфликт ше въздаде справедливос!Пускай бомбата бърже.Свободата е робство. Невежеството е сила.

1

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Борисов ще спаси света... - Исус Христос...