74

От много лета им рукам на Ердоан и Путин да оформят общ военно-политически съюз, заедно с Китай, Иран и Бразилия. Също така му казвам на Ердоан да се откаже от договора за неразпсространение на ядрените оръжия и в най-скоро време да започнем да развиваме собствена ядрена програма. Да видим.

73

пЕШО ТАНКИСТА

преди 6 години

Интересно е как препечатвайки един вестник който в Русия почти никой не чете се дават съждения и заключения.Свободная преса е един от многото които от сутрин до вечер плюят Путин и то в страна за в която се счита че има цензура???Що се отнася до Турция там нещата са изтървани и Путин се възползва да създаде още един враг на т.н. запъд.Ердоган взима С-400 защото просто е най-доброто на пазара.Да не забравяме че хората на Обама му организираха и едно превратче в което той за малко да бъде убит!

72

Анонимен

преди 6 години

С огромно съжаление мога да съобщя на нашите *** които се утрепаха да плюят по трети март, че Путин е решил да ни вкара в Евразийския съюз като вилает на Турция. Съдбата на нашите шотошоиди ще е подобна на съдбата на шорошоидите в Чечения под властта на Кадиров. Просто Ердоган ще бъде Кадиров на Балканите - верен на алаха и на Путин едновременно. За Путин му е все тая дали България ще стане субект на Евразийския съюз сама или като турски вилает

71

Анонимен

преди 6 години

Турция във военно отношение е сила колкото три Украйни!НАТО успя в последните 20год. чрез обещания и корумпирани политици в Украйна да предотварти военен и икономически съюз с Русия по подобие на Беларус,но Путин им го върна!САЩ нямат полезен ход с който ,да спрат отдалечаването на Турция от НАТО!

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 72Кулега, сам ли ги измисляш тия лъжи, или някой професор по българска история ти помага?!Кюрдите си ги изброил по-малко, отколкото са - те в Турция са 957 милиона! Ако не и повечеЮ :-)))

69

До ganyo

преди 6 години

Zащо не лежиш до дебелия дирник на безформената ти ханъма, а сеещ тъпотии и то на маймюница? Какво плачеш на чужди гробища? Не си в България, какъв си се загрижил за нас? Сигурно си мазен, дебел и криводзурлест муслиман, който се мисли, че е от некаква велика нация? Кой ви брой за хора вас турците, една държава ми посочи в която да харесват и уважават турците? Където турчин е минал, трева не никне. Разруха и застой. Я си качи снимката да ти видим дзурлата? Или на дебелата ханъма, да се посмеем?

68

Анонимен

преди 6 години

Религиозни малцинства в Турция.1. Сунити 75 % от населението.2. Алевити 20 % от населението.Религиозно Турция също не е единна.

67

anonimen

преди 6 години

BULGARIA

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 61Докъде я докараха щатците - вековни врагове да се обединяват с/у тях..Няма такова нещо. Обръчат се затяга ... около Европа. "Старата госпожа" е обградена от 4 страни - Британия, нейната колония - Уса, Просия и Османлия. Асо се погледне ясно - всичките агресори срещу Люлката на Цивилизацията от командно-репресивно-сталино-фашистки тип... всички! Бие се срещу демокрацията и свободните хора.Който не го вижда е сляп! Европа ще бъде унищожена от тия четимата "мускетари"!

65

Анонимен

преди 6 години

Турция 82 млн. общо населениеЦитираните по-долу народности населяващи Турция са според броят им.1. Кюрди 30.000.0002. Турци 15.000.0003. Араби 7.000.0004. От етноса 5.0000.0005. Перси 3.000.0006. Ляз (грузинци) 3.000.000И т. н. над 200 народности, арнаути (албанци), черкези, гърци, арменци...

64

До гошо

преди 6 години

Няма отбранително и нападателно оръжие. С400 могат с еднакъв успех да се ползват и за нападение. Та въпроса остава отворен. Кой е решила да напада Турция. Нас определено не. Поне не директно. Но горко им на кюрдите.

63

Анонимен

преди 6 години

Турция в Нато ли е или не е?

62

BYLGARINO

преди 6 години

KOGATO SI IZCHEZVASCHT FAKTOR PODOBRE MYLCHI

61

Анонимен

преди 6 години

VELIKI DYRJAVI VELIKI INTERESI GANIU NE STIGA CHE DREBEN OT ZEMQTA SE NE VIDI PYK I GOLQM AAXAAXAAX SMESCHNOE BG NEE NIKAKYV FAKTOR NIKYDE IZCHEZVASCHT FAKTOR

60

Гошо...Тъпото

преди 6 години

С-400 са ракети земя-въздух и са предназначени за защита на стратегически обекти от самолети и крилати ракети.Те не са нападателно оръжие,а...отбранително.Кой и защо ще напада Турция е друг...въпрос,но Щатите,едва ли.

59

Анонимен

преди 6 години

А за какво и е на Турция толкова оръжие?Кой ще напада?

58

Турчина Ибрям

преди 6 години

Когато имаш такава база, остава да насочиш енергията на масите в правилната посока. Това прави Реджеп. Ликвидира турското "отворено общество" което развращаваше турците. Занули инвестициите на цру. Сега е време да се провери на терен резултата!

57

награден фонд

преди 6 години

До ПрофесорОчаквай в скоро време турски maнаф да те натика в някой нужник и да те награди безвъзмездно така,че да ти изскочат очите като на жаба кекерица!Работникът заслужава своята награда!

56

Анонимен

преди 6 години

Докъде я докараха щатците - вековни врагове да се обединяват с/у тях.

55

анонимен

преди 6 години

ердоган ще го прехвьрлят като топка между вратите и като стане излишен щеотиде при скрипал да играят табла и да пият чаи такава е сььдбата на предателите