152

Петров

преди 6 години

В Обединеното крластво работели българи. ..., те и в османската армя бяха еничари, дай да сме турци. Или британски еничари.

151

Неосолидарен охлюв

преди 6 години

Та тези наши солидарни партньори, в годината на приемането ни в ЕС, ни бяха сравнили с турско клекало.

150

двама

преди 6 години

За 28 години в България имаше само двама политици - ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ - КОСТОВ И ПЛЕВНЕЛИЕВ !!!! Всички останали хиляди ченгета , крадци , руски кавали , рубладжии , ЗАКОПАХА БЪЛГАРИЯ ......

149

Анонимен

преди 6 години

Една много некомпетентно недоразумение!

148

Анонимен

преди 6 години

Поплювко

147

Неосолидарен охлюв

преди 6 години

Роска, досега колко солидарни към нас бяха от Обединеното кралство?

146

HELL

преди 6 години

Тези които обвиняват в руски *** ви се казва в прав текс.СЪС СЛАВЯНИТЕ И ИСТИНСКИЯ КРЪСТ ИЛИ СРЕЩУ НАРОДА СИ И ПОДКРЕПЯТЕ ЕРЕСА ОТ МАСОНИ "АНГЛОЕЗИЧНИЦИТЕ"Избирайте денят на страшния съд идва от глупостта на човечеството!!!

145

Поправка моя /155/

преди 6 години

да се чете "българският"! Извинявам се!

144

Анонимен

преди 6 години

Самият факт, че във форумите ври от руски *** означава, че Русия здраво си води хибридната война и плаща на разни *** да я защитават. Такива ***-чуждопоклонници са и т.нар. патриоти-националисти. Обаче, парите, дори рублите, не миришат.

143

Анонимен Алкохолик

преди 6 години

Странно.Имам колега женен за рускина.Баба му е сляпа с инвалидна пенсия и пращаше всеки месец или през месец по 300 долара за синът му снудент.как с 160 лева пенсия го прави незнам.

142

Анонимен

преди 6 години

До истЗатова рейтингът му в края на мандата беше уникално нисък, единствено маргиналите от кръга на Радан Кънев поискаха да го издигнат.

141

Анонимен

преди 6 години

До Доктор Сър ПичукПитераз, научи се кои думи се пишат с главна буква! В България официалният език все още е българския и правилата на правописа му трябва да се спазват!

140

онаяпак

преди 6 години

С тези наши солидарни партньори, станахме като малката кибритопродавачка. С една клечка кибрит да се топлим и храним.

139

Ангел

преди 6 години

Всички евроатлантици яко са се раздвижило тия дни.Явно това със Скрипал е било предупреждение за тях и сега яко се натягат.Бетрр дворни кучета.Тоя,Цвъки...До края на деня чакам и други да изджафкат.Като дворни овчарки,за да чуе стопанина

138

Поп Грую

преди 6 години

Я! Росен Банов се появи!

137

До Симона

преди 6 години

Ти на чужди гробища недей да плачеш! Тука е Български форум за Българи! Марш в някой руски форум да ги озариш с присъствието си и ако щеш им пей руски пляски! За Нас, Българите, путинизирания руски шовинизъм и безумния Евроатлантически джендерастки толеризъм, дето ни налива Плевнелиев, са еднакво отровни! Нямаш място тук!

136

Анонимен

преди 6 години

ДОКАТО БЕШЕ С БУДА ПЪЛЕН ПОСЛУШКО!!!СЕГА ВЕЧЕ Е КЪСНО ЛИБЕ ЗА КИТКА!

135

Анонимен

преди 6 години

До ГЕРБ foreverПрафилно, народът ни е с рекордно ниски доходи ...

134

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Точно затова сега е целият шум. Досега Всяка важна клечка можеше да предаде Родината си и народа си и да отиде при господарите си. Господарите му даваха пенсия и къща и всичко приключваше за предателя - той си живееше необеспокояван. Но сега започнаха да ги убиват и този отработен модел на предателство вече е опасен за живота. Така че нито Роско, нито Бойко, нито Цветанов могат да отидат при господарите си, защото ще се споминат скоропостижно. А това предателите много ги боли.

133

Симона

преди 6 години

Тоя пак ли му давате мнението да си изказва да плюе само срещу руският народ трябва да спрете да му давате да се изказва защото ми писна само по руският народ да се плюе всеки божи ден!А тая *** Плевнелиев трябва да бъде кастриран.