73

Анонимен

преди 6 години

Оптимизма се връща? Колко ви плати Боко?

72

u4en

преди 6 години

До Анонимен...77...Лелееее.. ми за Жужи са гласували 74 % от общо 60 % гласували...еми това прави 42 %...УЖАС !

71

Виктор

преди 6 години

Това е лъжа!!! Ной-голям процент сме ние който не отиваме в мръсната... опааа тъмната стаичка да пускаме бюлетини. Защото все още е сталинският принцип: не е важно как се гласува важното е кой брои бюлетините. Тази фраза на Сталин е все още актуална дори през 21 век.

70

Анонимен

преди 6 години

Мачакай русофиилситик-путиинофилскатаа измеет!

69

Анонимен

преди 6 години

Който и да спечели, ако статистиката е вярна, означава че около 20% от народа ги подкрепя а другите 20% за другата партия. Ами останалите 60%? Така че 20% подкрепа за управляваща партия за който и да е, за мен е провал, но не и за тях.

68

хахаххаха

преди 6 години

Реално погледнато електората на БСП намалява всяка година - пенсионерите умират, *** се изнасят в чужбина. След 3г разликата ще е по-голяма ;)

67

ЛИЦЕ В ЛИЦЕ

преди 6 години

много ми напомня за РИЗОВА дето има 200 чифта очила по няколко стотин лева. Събеседниците и са внимателно подбрани. Така аз мога да дам 80% на ГЕРБ. Ама освен за фалшифициране на резултатите друго значение не виждам. А сетих се - да не гласуват за разни десни мравки, дето и с микроскоп не виждаш освен по ТВ-то, а само за ОН ГЕНИЯ от БАНКЯ

66

Николов

преди 6 години

Социологията е наука, а не ресторант, в който се поръчват ястия, които се харесват на този, който ги поръчва!Задайте следните въпроси:- Може ли да се преживее месеца с 200 лева пенсия?- Може ли децата ни да не познават историята, а да се наричат българи?- Може ли пълни *** да ръководят народ, който е доказал жизнеспособността си векове наред?Задайте простичкия въпрос - вярвате ли, че в България има условия за живот?Другото е демагогия! и такава ще си остане!

65

Анонимен

преди 6 години

Не ме тревожи само това, че ГЕРБ води, а и това, че БСП са втори. Която и да е от тия две партии да е на власт, нещата са лоши.

64

Малиии,

преди 6 години

Бързат да спасяват положението,че след тази грандиозна победа на Путин,знае ли се. Сега всеки ден ще ни внушават как оптимизмът се връщал. Никога българите не са били по- бедни,отчаяни и обезверени.Но,кой каквото сам си направи,никой друг не може.....

63

Анонимен

преди 6 години

Абе като чета коментарите на хората тука можещи да четат и пишат гербавата шайка има 2% одобрение!Сигурно плоучването им е направено сред неграмотната и невежа гмеж традиционно избираща Тиквата срещу 20 лева и 2 кебапчета!

62

А стига де!

преди 6 години

Другарката Нинова много образована а мъжа и в борда на директорите на лукойл - сладка заплатка за нищо а работа , всъщност не нищо а лоби в парламента, чрез женка му.

61

Анонимен

преди 6 години

ДСБ колко има,или вече ги няма и са се саморазпуснали ?

60

ognyanz

преди 6 години

"оптимизмът на българите отново се връща на нивата си от ноември" - значи, според статията през ноември сме били големи оптимисти. Сега е време се хванем за зелено.

59

Пешката

преди 6 години

Пак са правили проучвания във Столипиново със кебапчета! Разгеле на всички вярващи.

58

Анонимен

преди 6 години

Лявата и дясната ръка на едно и също нещо!

57

ОБЕДНО ВРЕМЕ Е

преди 6 години

а лъжите не спират. Тия хора нямат ли почивка

56

55

преди 6 години

Не сравнявай Радев и Тиквата. Все едно да сравняваш Орел със гугутка. Тиквата е милиционер и мутра, генерал Радев - смел български военен пилот. Тиквата има зад гърба си тъмно мутренско минало, Радев - служба в името на Родината.

55

Анонимен

преди 6 години

Това пручване е направено на събрание на ГЕРБ.

54

Джанков

преди 6 години

Е какво сега бе другаре, бесепето ли ще ни спасяват? И как ще стане тази работа като там са същите калинки , които обаче се правят на малко по-умни за пред алтавия матрял, обаче са същите сметкаджии като гроп. Милионерчетата от "зелена" енергия искат да ви се отплатят затова че ги направихте богати Ха-ха-ха.