83

Анонимен

преди 6 години

ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА УКРАЙНА : - Изпълняващия длъжността президент - Турчинов - евреин и масон - Министър председател - Арсений Яценюк - евреин и масон - Министър на финансите - Александър Шлапак - евреин и масон - Вице премиер - Владимир Гройсман - евреин - Министър на вътрешните работи - Арсен Аваков - арменски евреин, хомосексуалист - Министър на културата - Сергей Нищук - полуевреин, масон и хомосексуалист - Директор на националната банка - Степан Кубив - евреин - Петр Порошенко - евреин - Юлия Кательман (Тимошенко) - еврейка - Виталий Кличко (Этинзон) -

82

Анонимен

преди 6 години

До даЗащото нямат интерес от това:) Крим е идеална възможност запада да умори руската *** икономически :) както Путин сам каза в Русия още има 40 милиона бедни.. от горе долу 100 милиона население добре го дават :)))

81

Анонимен

преди 6 години

Както българите признаваме Македония ,така и русия признава Украйна.Но ако някой се опитва да предизвика война между тях нито българите искат война с българите от Македония, нито руснаците искат да война с руснаците от Украйна.Защото това е война между сънародници.

80

Анонимен

преди 6 години

1. Кипър не е и никога не е бил натовска държава.2. След всички гадостu които направиха руснаците на "братската" им Украйна не знам как въобще могат да си мечтаят за обединение с тях.3. Анексията на Крим е незаконна и непризната и рано или късно ще трябва да бъде отменена.4. Не е истина какви проруски безхаберници са писали коментари преди мен.

79

да

преди 6 години

Турция ще нападне толкова България, колкото руските туристи у нас ще обявят автономия:-):-):-):-)още я помня оная кух'ата Цачева как се пробва да вкара в тв-дебат с Радев тая щуротия...оня я уби с усмивка и тая повече не се сети да го повтори:-):-):-)това западните гьзо'близци сте били много забавно нещо:-):-):-):-)

78

Еврохомосексуалист

преди 6 години

НАТО ще ни пази ако султан Ердоган реши да си прилапа Бългагария, с НАТО имаме договор, НАТО ще започне военни действия срещу Турция и нашите евроатлатнически братя от Холандия, Франция, Белгия, Германия, Австрия ще дойдат да се бият и да проливат кръвта си за евроатлантическата си партньорка България.

77

Анонимен

преди 6 години

Крим беше посетен от италиански депутати, после - от германски, сега Крим очаква да бъде посетен от финландски депутати. Коя е следващата европейска държава, която ще изпрати свои депутати на посещение в Руски Крим?

76

Анонимен

преди 6 години

До Боби ПУТЛЕРАСКАТА КУРВОЛЕТИНАРУСИЯ НЯМА НИКАКВА РАБОТА В ДОНБАС И ЛУГАНСК ГАДИНО ГНУСОЛЕВИНА ДА ПУКНЕШ ДАНО И ТО СКОРО :D

75

Анонимен

преди 6 години

Украйна ке се разпадне. Всъщост,такава държава не съществува вече. Няма власт,която е тръгнала да избива народа си, да е прокопсала. В броя на жертвите няма наши и ваши, всички са жертви. За геноцида в Одеса тепърва ще излизат данни.Досега жертвите са над 80 човека.Има бременна жена удушена с кабел.Този акт не може да бъде оправдан с никаква свобода и демокрация. Пак повтарям,няма нищо нормално в човешко същество,което смята, че изтреблението на хора е победа и заслужава адмирации. Нацисткия режим в Киев мина всякакви граници.

74

да

преди 6 години

Крим е част от Русия и това не подлежи на промяна..разбира се ако някой се чувства достатъчно силен може да се пробва да "освободи"ама нещо не смеят да се пробват западните папагали...що ли:-):-):-):-)

73

Анонимен

преди 6 години

Готина е депутатката!

72

Анонимен

преди 6 години

Тикволандци, молете се само султана Ердоган да е добронамерен и да не реши да си вземе България. Само два взвода турски командоси са достатъчни, на обяд над парламента в София да се вее червеното знаме с полумесеца.Няма кой да го спре, нито измислената огарада, нито западните ви партньори.Затова Баш Суджука му прави постоянно наколенки и се кланя до земята, защото за разлика от вас, той поне е реалист и вижда как стоят нещата.

71

ПолуЛалугер-Хонолулу

преди 6 години

до Анинимния 54 ....Няма да стане ! Кърджали , Полша , Румъния - изобщо цяла западна Европа е вече анексирана от САЩ без референд. Слагам в това число Япония , Ю.Корея и всички територии в които има Американски бази .. ИРАЗБИРАШми ?

70

Боби

преди 6 години

До Анонимен 54На хората в Кърджали ще им се наложи да избират - БГ с макар и ограничен но все пак легален достъп до ЕС и В момента затъваща все повече и повече в Радикализъм и национализъм и на границата на пълно мащабна гражданска война защото това в Сирия пре спокойно може да се прехвърли на север.Как смяташ кое ще изберат? Или смяташ че всичките там са Зомбирани до такава степен че да не могат елементарни сметки да си направят?

69

Анонимен

преди 6 години

Мдааа в Украйна се провежда ГЕНОЦИД спрямо руско езичното население, за етническото прочистване явно според западните демократи е винова Русия, да руснаците са се самозапалили в Одеса, отново според САЩ, украинците са действали адекватно и са подържали огъня, мятайки коктейли *** така де да несе мъчат, а тези които са упорствали, получавали изстрел в гърдите. Те това е ХУМАНИЗЪМ, по западен образец подържян и от Плевналиев

68

Анонимен

преди 6 години

Че к`во я бърка Турция? Тя в 1974 г. нападна и заграби половината територия на натовската държава Кипър и НАТО не си мръдна пръста да направи нещо и до днес.Че за България ли щ6е направи нещо? Ще полаят две седмици и толкоз...

67

Анонимен

преди 6 години

Майдановец уловил заек с примка. Казва на жена си: Изпържи го. Как да го изпържа, като нямаме масло? Свари го. Как да го сваря, като нямаме газ? Осоли го. Как да го осоля, като нямаме сол? Майдавовецът ядосан хвърлил заека. Заекът, като се отдалечил, закрещял: Слава на независима Украйна!

66

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

няша явно се е уплашила че ше я пратят при доктор лиза, щом направи заход от монархизъм към казионното

65

Боби

преди 6 години

До Анонимен 51Ултра ХрисиянеКажи ми КОЛКО ЧОВЕКА СА ЗАГИНАЛИ ПО ВРЕМЕТО НА ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА КРИМСКА ПРОЛЕТ? Колко човека независимо Руснаци, Татари, Украинци и каквито се сетиш НАСИЛСТВЕНО СА ЗАГИНАЛИ?Колко хора от 2014 до сега според теб Антихристкия режим е избил в КРИМ и на колко им е взел земитеЛЕЛЕ като чуя нещо подобно направо си мисля тивя ИНДИВИДИ акъл имат ли?

64

да

преди 6 години

Смени плочата с картите, че се изтьркабанален си, а между другото можеш да отидеш в Крим и да им кажеш на местните, че са украинци ако ти стиска :-):-):-):-)