14

Факт

преди 6 години

Ей, ще се задавят от злоба *** на ГЕРБ, че хората избраха Румен Радев за президент, а не Цецка Цачева. Няма да се промени отношението на хората към президента, от това, че някои се опитват да оплюват жена му.

13

Анонимен

преди 6 години

Няма първа дамаНяма вицепрезидентска институция, има вицепрезидент, който е сянка на президентаТова е по конституция

12

Анонимен

преди 6 години

И защо авторчето сметна за необходимо да ни информира за писаниците у фейса между Радева и лорда?!Някакъв посредник ли се явява? Да внимава да не се доближи много до лорда, чееее ... може да му сложат паркета.

11

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

От задръстена ***, която си мисли, че за една нощ е станала със синя кръв, друго не очаквайте. На президентшата никоя фирма или организация няма да и откажат пари или съдействие. Но откъде толкова акъл у една селска буца. Пази боже, сляпо да погледа!

10

Анонимен

преди 6 години

До 5 анонимник. Абсолютни глупости си написал, Жалкото е, че май не ги осъзнаваш.Това, че някой не харесва президента или неговата съпруга, означава автоматично, че е гербер ли? Твърде елементарно - не пиши повече, ставаш смешен.

9

annybody

преди 6 години

"Ние с теб да не сме пейнкЕлъри?" - стайлиш, дето се вика.

8

Циник

преди 6 години

Първата дРама...много точно!Проста бургазлийка ..Служих с бургазлии.... аз си перях джинсите...а те си перяха дънкиту... и Радева...и тя!Уит бест регардс ...дет се казва!

7

Анонимен

преди 6 години

Решетников и Нинова вместо да му изпишат вежди на Радев му извадиха очите като назначиха любовницата му за съпруга.А той се съгласи и това само доказа не само че има лош вкус но и че е послушко и под чехЪл,та даже под три чифта чехли.

6

Анонимен

преди 6 години

Май има спусната опорна точка - като няма за какво да се критикува президента Румен Радев, по повод и без повод да се критикува жена му. Колко ли плащат за това?! Заслужава ли си?!

5

Анонимен

преди 6 години

Грешката на Радева е, че отговаря на разни герберски кифли.Които са строени там от Баце да я плюят. Дано да му свалят рейтинга на президента.Борисов! Не се пълни толкова. За всичките си мандати и фалшиви победи не можа да стигнеш рейтинга на президента.Предателството ти към България е очевАдно.Дали Радева ще е с тоя или друг тоалет това няма да се отрази на сделката с ЧЕЗ и ограбването на КТБ.

4

Анонимен

преди 6 години

На Александър Попов вкуса го знаем: плейгърли, порноиперсони, холиводски нарковеличия, родни чаРгари. На кой каквото му е на сърце, това хротува.

3

Няма Първа дама

преди 6 години

Цитат: ...Десислава Радева не е всяка жена. Първа дама е.*Е, не е Първа дама. Първа дама е статут записан в закони, наредби и т.н., а не просто жената на президента. В САЩ има Първа дама, но в Европа никъде няма Първа дама. За да има Първа дама, това трябва да е записано в закон, да има собствено финансиране, законово регламентирани права и задължения и т.н. В Европа, вкл. и в България, такова нещо няма. Някои май са прекалили с гледането на американски филми

2

изнервен

преди 6 години

Стига с това първа дама! Колко пъти трябва да ви се казва, че няма такъв статут в България за жената на президента. Плюс това тя е втора.

1

Анонимен

преди 6 години

По конституция България няма първа дама,така че госпожата е само съпруга на президента и като такава да си изпълнява съпружеските задължения и да не се навира в медийното пространство.