31

Анонимен

преди 6 години

Еееее,па да,защо да купувате активите на ЧЕЗ.Вие така или иначе си стоите зад Гинка.Така де,излишни харчове.Гинка излезе от срещата с ББ като напикано мушкато.Нали не си мислите,че тя е действителния собственик?

30

бачо Илия

преди 6 години

До АнонимеАма много си прав ! Те , англичаните не са вече в ЕС. Значи може и по африканско законодателство. Ама на теб няма да ти разреши Б.Б и сие.

29

PD

преди 6 години

Държавата, не трябва да се намесва и да купува ЕРП то. В това е капана.

28

Анонимен

преди 6 години

Собственият предприемач на един народ е директора на държавно предприятие.Частния принадлежи на себе си и Брюксел!

27

До 20

преди 6 години

Може, ама ако държавата е читава. Нашата каква е?

26

анонимен

преди 6 години

Кака Гинка си изигра ролята ,от тук нататък поема истинският собственик ! А КОЙ Е ТОЙ !?

25

Анонимен

преди 6 години

Чехите да не би да хранят чуждите предприемачи!

24

Шопо

преди 6 години

Е как продавачка на сергия като Гинка Върбакова ще ръководи електрокомпания ?!!!

23

Схеми Теореми

преди 6 години

Пожарникарчето аванта на простолюдието не пуска !!! Ако бяха му се отчели навреме....нямаше даже да разберем какво се случва с Чез !!! :)

22

Анонимен

преди 6 години

След повече от седмица скандал, обяснения и дебати, не чух какво се случва при тази сделка с големия заем на ЧЕЗ и с арбитражното дело, което компанията води с българската държава. Да не се окаже, че някой закупува компанията за 320 млн. и след това печели от арбитража по-голяма сума след като държавата услужливо се е погрижила да загуби.

21

Анонимен

преди 6 години

Държавното е лощо, защото вие сте лоши! Иначе все за Родина и Общество говорите, да бъдем единни, дайте един лев за болното дете, а през това време всеки гледа да краде за себе си.

20

До 17

преди 6 години

Може,ама ако предприемача е читав.А когато е подставено лице и не се съобщава за реалния собственик,по-добре държавата да се намеси.Тогава поне ще знаем кого да пс...ме.

19

до 17

преди 6 години

Ами да го дадем на Нинова! Тя да не би да е чужда! Или на Минчо Христов! Значи ако не го прилапа Греб е лощо, а иначе - отлично! И като държавното е зло, защо се натискат все да командват държавата?! Не могат ли да не са политици и да се занимават като способни предприемачи с предприемачество?

18

да верваме

преди 6 години

Ако ЧЕЗ стане държавно и както беше обявено при годишна печалба 100 млн. /ако е вярно /, представете си каква е фантастична далаверата. Цената на тока няма да се намали, но ще се намали размера на печалбата и то драстично. Ще се увеличат и спестяванията в банките.

17

Анонимен

преди 6 години

Който народ не ще да храни собствените си предприемачи, храни чуждите. Държавният чиновник никогаж няма да стане предприемач - него съвсем друго му е в главата.

16

Анонимен

преди 6 години

Нинояа-Бойко Борисов крие отдолу бюрото си документи за сделката :D

15

Лекар

преди 6 години

Ей,не позволявайте да ви баламосват!!!Лекар е арестуван защото е защитил семейството си!!!Това е водещата новина!!!Утре и на вас ще се случи!!!Събуди се народе!!!!!!!!!

14

Киро кардана

преди 6 години

Върви по центъра на Тополовград леля Върбинка..Среща я леля Минка..-На къде одиш *** Върбинке?-пита Минка..-Ша одя на преговори у ЕВН-на!-отвърнала Леля Върбинка! -Що *** да не ти спряха пак тока от ЕВН-на оти не го плати??..попитала загрижено Минка..Не *** мисля да го купувам тва ерипе!

13

до 11

преди 6 години

Да, бе! Аз допусках, че сме много тъмногледи и с увредено от комунизма съзнание против чорбаджиите и частната собственост, но когато тази другарка я показаха по телевизията потвърди мненията за случайно подбраната жертва от могъщите хора! Ама то горкото направо не знаеше къде се намира, уплашено, сякаш хванато от гората и пуснато при парламентарния звяр!

12

Анонимен

преди 6 години

Държавното не е ефективно - президентство, правителство, парламентство, цацаратура, администрация, армия, енерго...Затова всичко трябва да мине в сопственост на способните наши хора!