162

жеко

преди 6 години

протест,оставка,народен съд

161

о иее

преди 6 години

Браво на Гинка, сложи всички министри в джоба, заедно с призидента! Разбрахме какви *** са.

160

Анонимен

преди 6 години

на 42 от 20 години в бранша, тази образование има ли? Само като гледам плетеното от баба пуловерче и ми става ясно, че чака да получи първите пари от енергото. Поне ще съкрати раздутия щат на ЧЕЗ, където е обществена тайна, че много депутатски деца са на хранилка. После ще вдигне цените все пак има да връща кредит, не ми е ясно само откъде пари за инвестиции. Скоро пак ще има бунталъци!

159

Анонимен

преди 6 години

Гинка е бушон на политиците. Наистина ли вярвате че тая пръчка си е изработила стотици милиони евра само с духова музика? Политиците си имат частни офшорки, чрез които контролират държавните компании, които направиха частни.

158

Конпозитор

преди 6 години

Па ние си имаме песен, бе:Азе си имам 2 съседки2 саседки - две кокетки!Тъмнооката е Гинка, А па русата - Калинка!Вече лягам си със ГинкаСутрен в чергите - Калинка!Ха-ха - ха- хааааааа!

157

Анонимен

преди 6 години

БУДА СЛОЖИ ЛИ РЪКА ВЪРХУ ЧЕЗ ЩЕ НИ ВДИГНЕ ТОКА С 20% ЗА ГОДИНА!

156

Анонимен

преди 6 години

ПАРАВАНА НА БУДА ГИНКА!! :D

155

До 158

преди 6 години

До АнонименТрябваше да започнеш с това, че си фризьорка.Само да кажа, че имам не толкова близък достъп до Гинка и мога да кажа, че е много интелигентна жена.Не е обвързана с Пеевски, ДПС, Гоце, Бойко и др.Но...вие по подразбиране си плюете.Най-добре, Пеевски или Ковачки да бяха купили ЧЕЗ...да сте си спокойни, нали?

154

реалист

преди 6 години

КАК ГИНКА ЩЕ СИ ВРЪЩА ДЪЛГА И СЪЩЕВРЕМЕННО ЩЕ ИНВЕСТИРА В ЧЕЗ? С КАКВИ ПАРИ ЩЕ НАПРАВИ ОБРАТНО ИЗКУПУВАНЕЕ НА АКЦИИТЕ НА ЧЕЗ ОТ БОРСАТА?

153

Анонимен

преди 6 години

Защо си мислят че им вярваме?

152

Анонимен

преди 6 години

Що мълчат Патриотите,а Марешки,нали много милеят за Родината? С мълчанието си,стават съучастници в този Мега грабеж и това няма да бъде забравено !!!

151

Циник до 151

преди 6 години

Нещо нередно ли?Що ти не се пробваш - да съставиш бизнес план - и да ти разрешат кредит от 320 000 000 ???Докато има толкова простовати наивници, като теб - България ще си е keнеф!

150

Анонимен

преди 6 години

Държавата е лош стопанин защото всеки един гол и бос шев за 4 години става милионер. Кой позволява всичко това? Ако държавата реши това да не е така няма да се случи никога.

149

Анонимен

преди 6 години

Протестирайте сега защото другата зима като ви дойдат огромните сметки вече ще е късно.

148

Анонимен

преди 6 години

Ами като с Кремиковци, сега ще наизлязат две три институции и ще кажат, че са проверили и, че всичко е наред, за 2-3 дни пушилката ще отмине!

147

Анонимен

преди 6 години

Това с началния капитал от 50000 лв., т. е. фирмата била бедна, е напълно измислен аргумент, подхвърлен от икономически невежи хора. Повечето фирми в България - дори ония, които имат милиони лева печалба - са създадени създадени с малък начален капитал, напр. 5000 лв., колкото да се оформят дяловете на отделните съдружници. После тези фирми не оперират със собствени средства, а теглят кредити и почват работа. Това прави и Гинка. ТУК НЯМА НИЩО НЕРЕДНО!

146

Анонимен

преди 6 години

Тия нямат потенциал дори една свястна схема да направят, за какво повече да говорим?

145

Анонимен

преди 6 години

Вие се съгласихте с внушението, че държавата е лош стопанин и решихте, че частникът е добър,защото еднолично ще мисли за всички))) Като спасител ще дойде и ще изкупи греховете на всички...)))Вие се съгласихте, че държавата не сте вие, а някой друг.И сега съвсем логично нямаме държава и кака Гинка си е "напазарувала ЕРП"Тогава и съда и президенството да е ЕООДЩо не?

144

Циник

преди 6 години

Както и с БТК-то и мадридския крадец ... аз като финансов лаик си задавам простичък въпрос - как аджеба се купува нещо с годишен оборот от МИЛИАРД И ПОЛОВИНА за 320 000 000 ? Цените на киловатчас вдигнати със смешните 2 цента ... какво ли ще означават на края на финансовата година?Какво е "обещала" кака Гинка на банката?Да и върне с'тинките с лихвите за 2 години?

143

Дедо

преди 6 години

Ох ,олекна ми!Аз се бях притеснил ,че са ортаците на Суджука от СИК