72

Анонимен

преди 6 години

Кой знае къде са телата...те так се разбягаха от там...кой да мисли за телата...

71

АНТИ

преди 6 години

До АТАКИСТНе се впрягай за прoстотии.

70

Анонимен

преди 6 години

Мисля че по-важният въпрос в момента е къде е тялото на Путин?

69

Анонимен

преди 6 години

"...пише Дойче веле. - не, мерси.

68

Василев

преди 6 години

Аве Цезар!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и монополи!!!Британската империя никога не е губила война от 1000 века, запомнете това!!!В Сирия се бият руския и британския ум , това е метафора както казва професора социолог Иво Христов!!!Аве Цезар, Аве Бати Бойко!!!Аве селяни, според вас след колко време ще падне Хизбула и Иран???Гледам Гладиатор, Ръсел Кроу излиза да се бие на Колизеума!!!Аве Цезар!!!Агент Джордж Макгивън!!!

67

Анонимен

преди 6 години

Ако това са им елитните части на ***, направо са за отписване.

66

Анонимен

преди 6 години

Абе, тука има повече от един евреин.Няма начин ...

65

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевЗнаем че си голям майтапчия.Дженсън.ФБР

64

Анонимен

преди 6 години

Телата са в моргата при минус 30 градуса. След изборите ще бъдат затоплени по 2-3 на ден и ще бъдат предавани на опечалените роднини. Всички трябва да влезете в положението на товаришч Путин, не може преди такъв голям празник като поредното преизбиране на вечния руски президент да се правят непрекъснати шабаши с погребения на непобедими руски орли. Смятам че така е най-редно, нека си изберем нужният президент а погребенията ще почакат месец два три.

63

ЖАЛ ми е

преди 6 години

ЖАЛ ми е за руският народ че ги избиват така много често почнаха да убиват руснаци.

62

Анонимен

преди 6 години

меркел е хазарка тя върши волята на свойте господари който държат фед на USA повечето ръководители на европейският съюз са марионетки на хазрите а тяхната полтика е пълното унищожение на бялата раса в eu i usa и навсяъде по света

61

АТАКИСТ

преди 6 години

до 60 Много ясно, че Докторът ще управлява вечно.Владимкир никога няма да го изостави!

60

7

преди 6 години

Тая пък всичко знае плащат на нея

59

Анонимен

преди 6 години

Произходът ми е ОТ ДЯДО Марко 1820-та .През1820 година българите са живели извън Солун който е бил населен изключително с евреи, турци и гърци. Или дядо ти не е от Солун или не се казва Марко, а Марк( еврейско име).

58

Анонимен

преди 6 години

До АТАКИСТЩе те следя до спукване *** пропагандист, и ще следя под колко ника пишеш.

57

Контрактор

преди 6 години

Може да ми слагате минусчета, само че докато ви казвам истината вие си играетр на минусчета и плюсчета. шушомиги!

56

Анонимен

преди 6 години

Една Френска поговорка казва:- "à la guerre comme à la guerre " - още известна като - "на война, като на война"...

55

Жалко

преди 6 години

Горките руснаци много ми е ЖАЛ за руснаците да почиват в мир лека им пръст моите съболезнования на родителите им на загиналите герои руски.

54

Контрактор

преди 6 години

Цифрите са много по големи. Групата е била насочена към ериа под контрола на Америка и бунтовниците. В тази зона има залежи на нефт и е апетитна хапка. Руската група е нямала никаква въздушна или ПВО потдържка и е нормално защото няма как Руски щ-Сирийски сили да воюват октрито. Защо всеки може да ае досети. Вагнер е била разгромена и цифрите са в 100-тици. Искам само да допълня, че в Руската група участват също Сърби и Българи, които заминават през Сърбия за Русия. Заплащане 10К EU per month!

53

Василев

преди 6 години

Майтап си правя бе, няма световна конспирация , и зад войните не стои еврейската световна мафия!!!Просто на хората от време на време им е скучно и така се разтоварват!Аве Цезар!Гледам филма Гладиатор!Професор Иво Христов няма ли го да ми развие своите хипотези за войната в Сирия!?Сирия е била едно време римска колония!А България е била Византийска и Турска колония!Вие били ли сте гладиатори, тоест били ли сте гладни и топли ли сте на радиатори!Сега се топлите на климатици, иде студ!ЦРУ!!